11.02.2009, 22:26
Tak sobie obserwuję forum i mam parę przemyśleń :] Z góry zaznaczam, że nie są to zarzuty, więc proszę nie brać niczego do siebie! Tylko jako propozycje do rozpatrzenia.
Udzielam się na forum od niecałych trzech lat, od warszawskiego koncertu, ale czytywałem i wcześniej. Pamiętam jeszcze czasy, kiedy admini prowadzili na forum intensywne dysputy
Z czasem jednak ta intensywność była coraz mniejsza. Co mamy teraz? Bartek to nawet nie wiem czy żyje, Grześ niby bywa, ale po cichu, Marti coś tam skrobnie, tak jak i Perua... I ja to rozumiem. Jest życie, chłopaki nie mają czasu, mają inne zajęcia, rozwijają się w różnych kierunkach...
... ale forum na tym trochę cierpi.
Świetną decyzją było przejście na VB - tu duże brawa zwłaszcza dla Peruy, który całą operację, jak mniemam, przeprowadził. Tym nie mniej od tego czasu rozwój forum leży. Aktualnie forum funkcjonuje bez problemu tylko dzięki Ani.
Co proponuję i dlaczego?
Ania ma uprawnienia moderatora, a ten nie może wszystkiego. Panowie ze starej gwardii: zróbcie casting na oddział moderatorów (pamiętam że Numitor zgłaszał gotowość). Dajcie Ani admina i dostęp do źródeł. Przekażcie władzę, bo obecnie jest tu tak naprawdę bezhołowie.
Nadal nie ma nowej wersji VB (z poprawionym captcha), ponadto wiele przydatnych i ciekawych opcji VB pozostaje niewykorzystanych. Wy nie macie czasu i ja nie mam zamiaru mędzić o to
Ale zróbcie miejsce młodszym, dziady
Dajcie Ani możliwość się wykazać. Dziewczyna ma zapał i na pewno zajmie się forum tak dobrze, jak to tylko możliwe.
Co Wy na to, Sztabie Generalny?
Udzielam się na forum od niecałych trzech lat, od warszawskiego koncertu, ale czytywałem i wcześniej. Pamiętam jeszcze czasy, kiedy admini prowadzili na forum intensywne dysputy
Z czasem jednak ta intensywność była coraz mniejsza. Co mamy teraz? Bartek to nawet nie wiem czy żyje, Grześ niby bywa, ale po cichu, Marti coś tam skrobnie, tak jak i Perua... I ja to rozumiem. Jest życie, chłopaki nie mają czasu, mają inne zajęcia, rozwijają się w różnych kierunkach...... ale forum na tym trochę cierpi.
Świetną decyzją było przejście na VB - tu duże brawa zwłaszcza dla Peruy, który całą operację, jak mniemam, przeprowadził. Tym nie mniej od tego czasu rozwój forum leży. Aktualnie forum funkcjonuje bez problemu tylko dzięki Ani.
Co proponuję i dlaczego?
Ania ma uprawnienia moderatora, a ten nie może wszystkiego. Panowie ze starej gwardii: zróbcie casting na oddział moderatorów (pamiętam że Numitor zgłaszał gotowość). Dajcie Ani admina i dostęp do źródeł. Przekażcie władzę, bo obecnie jest tu tak naprawdę bezhołowie.
Nadal nie ma nowej wersji VB (z poprawionym captcha), ponadto wiele przydatnych i ciekawych opcji VB pozostaje niewykorzystanych. Wy nie macie czasu i ja nie mam zamiaru mędzić o to
Ale zróbcie miejsce młodszym, dziady
Dajcie Ani możliwość się wykazać. Dziewczyna ma zapał i na pewno zajmie się forum tak dobrze, jak to tylko możliwe.Co Wy na to, Sztabie Generalny?