21.09.2009, 19:06
Mnie także. W ogóle jej nie wyjmuję z odtwarzacza :-)
Ku mojej ogromnej radości, płyta nie tylko bardzo przypadła do gustu moim rodzicom. Jeśli chodzi o tatę to nie ma w tym nic dziwnego
, a mamie ostatni album nie przypadł do gustu, a tutaj ma swój ulubiony i to całkiem pokaźny zestaw: "Before gas&TV", "Monteleone", "The car was the one", "Remembrance Day", "Get Lucky", "So far from the Clyde", "Piper to the end", co mnie bardzo cieszy. Ale najbardziej mnie cieszy, że po raz pierwszy odkąd słucham Marka, siostra nie marudziła, żebym wyłączyła. Zwykle tylko rozbrzmiewały dźwięki piosenek MK, rozpoczynało się marudzenie, więc to chyba dobry znak?
No, chyba, że siostra nie poznała, że to piosenki Marka Knopflera :p
Ku mojej ogromnej radości, płyta nie tylko bardzo przypadła do gustu moim rodzicom. Jeśli chodzi o tatę to nie ma w tym nic dziwnego
, a mamie ostatni album nie przypadł do gustu, a tutaj ma swój ulubiony i to całkiem pokaźny zestaw: "Before gas&TV", "Monteleone", "The car was the one", "Remembrance Day", "Get Lucky", "So far from the Clyde", "Piper to the end", co mnie bardzo cieszy. Ale najbardziej mnie cieszy, że po raz pierwszy odkąd słucham Marka, siostra nie marudziła, żebym wyłączyła. Zwykle tylko rozbrzmiewały dźwięki piosenek MK, rozpoczynało się marudzenie, więc to chyba dobry znak?
No, chyba, że siostra nie poznała, że to piosenki Marka Knopflera :p
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us