Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze
macsa napisał(a):Czy ktoś się wreszcie przyzna do tej wspaniałej repliki :

[Obrazek: gift.jpg]

A może ktoś z czytelników forum był na MEET AND GREET razem z Piotrem Kaczkowskim - bardzo ciekawi mnie relacja i może jakie� zdjęcia...

Bardzo proszę !!

Jako szczeniak - z dyplomem ukończenia szkoły zawodowej - nie marzyłem nawet o chwili, w której będę mógł podarować coś od siebie Markowi za jego twórczość, z którą się utożsamiam, którą czuję, przeżywam, i która towarzyszy mi nieustannie w każdej chwili mego życia. Ta gitarka została zrobiona wiele lat temu i pewnie porastałaby kurzem, gdyby nie moja żona i jej przekonanie, że nie ma w życiu rzeczy niemożliwych. Znalazła jakąś firmę od niespodzianek a oni drogę do Niego samego. W chwili rozpoczęcia koncertu dotarł do mnie sms o niewiarygodnej treści: Mareczek otrzymał gitarkę do rąk własnych około godz.19.30 i bardzo się wzruszył... To piękne, że mogłem wzruszyć Go dziełem swoich rąk wszak jego muzyka nie raz poruszała mnie do głębi i czyni to nadal. Kiedy zobaczyłem gitarkę na stronie zespołu niemal spadłem z krzesła. Nie wiedziałem jak mam dziękować za dostąpienie zaszczytu. Powiedziała: Nie ma sprawy - zabierzesz mnie na kolejny koncert jaki Marek zagra w Polsce. Tak więc zabiorę ją... za kilka miesięcy do Wrocławia. Pozdrawiam fanów. Dowód?
http://grawer.weebly.com/statuetki.html
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - przez FAnTom - 10.10.2009, 18:52