11.05.2010, 08:39
Bedziemy w Londynie trzy dni tj. 31.05.-2.06. Koncert mamy 1.06. Jesli mialbys ochotę wpaść do nas do Hostelu z wieczorka , to zapraszamy lub zobaczyć sie z nami przed koncertem, to bedzie nam bardzo miło. Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że sesja to nie żarty oraz ,że masz swoje obowiązki, ale może akurat. Myślę ,że pytania do Ciebie wyskoczą w trakcie. Ja juz mam pierwsze, ale nie znam adresu , gdzie śpimy, dlatego po proszę Mirka o podanie i wtedy zwrócę się z zapytaniem.
Tak ogólnie , to jest z nami BET, i procz tego ,że bieglej (student filologii angielskiej) mowi po angielsku od nas wszystkich razem wzietych, to jeszcze zaskoczyl nas biegłością w temacie znajomości Londynu i jego atrakcji turystycznych.
Z tym ,że jak bedziesz mogl i mial tylko ochotę to my bardzo chetnie się z Toba zobaczymy i skorzystamy z Twoich porad.
Tak ogólnie , to jest z nami BET, i procz tego ,że bieglej (student filologii angielskiej) mowi po angielsku od nas wszystkich razem wzietych, to jeszcze zaskoczyl nas biegłością w temacie znajomości Londynu i jego atrakcji turystycznych.
Z tym ,że jak bedziesz mogl i mial tylko ochotę to my bardzo chetnie się z Toba zobaczymy i skorzystamy z Twoich porad.
We are the sultans of swing...