25.07.2005, 18:32
Chciałbym przekazać pozdrowienia od fanów Mreczka z Ukrainy!!! Bardzo zaskakujących fanów
A było tak:
Jakieś 2 tygodnie temu pojechałem na wycieczkę do pięknego miasta Lwowa (byłem u babci niedaleko granicy i nie miałem neta). W ogóle wszystko super. Po całym dniu zwiedzania wracaliśmy do Polski i stanęliśmy sobie na przerwkę w niewielkim mieście Żółkwi (tak, to jeszcze była Ukraina
), stamtąd wziął się hetman Żółkiewski B) . Stajemy na miejskim ryneczku. Rozprostowujemy kości. Na ryneczku pusto, tylko jest taka scena, na której goście testują dźwięk do jakiejś zabawy wieczorem. Normalka, leci techno, hip-hop, techno, hip-hop, techno etc... aż nagle, a (odszedłem trochę dalej od tego łomotu) słyszę... ten głos i tę gitarę... nie wiem co pierwsze
Zataczając się ze szczęścia podbiegam do sceny, włączam cyfrówkę, chcę nagrać filmik i... bateria się rozładowuje...
i nie wiem co to była za piosenka!! Wydaje mi się, że jej nie słyszałem!!! A przecież znam wszystkie płyty Mistrza... przepraszam za tę niewiedzę
może to był jakiś singelek*... w każdym razie jakieś nowsze nagranie, nie DS-owskie, bo głos już był starszy. Miła przygoda
Razem nas bahato
Marek jest wszędzie!
Pozdrowienia serdeczne!
Tol
*Niech mi ktoś powie: mówi i piszę się singel czy singiel?
A było tak:Jakieś 2 tygodnie temu pojechałem na wycieczkę do pięknego miasta Lwowa (byłem u babci niedaleko granicy i nie miałem neta). W ogóle wszystko super. Po całym dniu zwiedzania wracaliśmy do Polski i stanęliśmy sobie na przerwkę w niewielkim mieście Żółkwi (tak, to jeszcze była Ukraina
), stamtąd wziął się hetman Żółkiewski B) . Stajemy na miejskim ryneczku. Rozprostowujemy kości. Na ryneczku pusto, tylko jest taka scena, na której goście testują dźwięk do jakiejś zabawy wieczorem. Normalka, leci techno, hip-hop, techno, hip-hop, techno etc... aż nagle, a (odszedłem trochę dalej od tego łomotu) słyszę... ten głos i tę gitarę... nie wiem co pierwsze
Zataczając się ze szczęścia podbiegam do sceny, włączam cyfrówkę, chcę nagrać filmik i... bateria się rozładowuje...
i nie wiem co to była za piosenka!! Wydaje mi się, że jej nie słyszałem!!! A przecież znam wszystkie płyty Mistrza... przepraszam za tę niewiedzę
może to był jakiś singelek*... w każdym razie jakieś nowsze nagranie, nie DS-owskie, bo głos już był starszy. Miła przygoda
Razem nas bahato
Marek jest wszędzie! Pozdrowienia serdeczne!
Tol
*Niech mi ktoś powie: mówi i piszę się singel czy singiel?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>