05.07.2010, 01:25
Witajcie 
Dzięki takim chwilom, jakie można było spędzić we Wrocławiu, człowiek przez długi czas ma co wspominać, a uśmiech na twarzy pojawia się sam. Warto było posłuchać dobrej muzyki i poczuć gęsią skórkę na ciele. Fajnym doświadczeniem było również skupienie się na emocjach, jakie malowały się na twarzach i w ruchach każdego z muzyków
Muszę przyznać, że na koniec koncertu te kilka minut pod samą sceną to niczym wisienka na torcie!
Do pozytywnych wspomnień w moim przypadku dołożyło się zupełnie niespodziewane spotkanie kolegi z liceum i to po 10 latach nie widzenia się, a 20 lat po maturze! Rafał, jeszcze raz dzięki za wspólne chwile. Pomyślałam właśnie, że jakbyś kiedyś nie miał do kogo zadzwonić, żeby nie zasnąć za kierownicą, to śmiało dzwoń do mnie
Pogadamy o muzyce i koncertach. Właściwie można powiedzieć, że to dzięki Markowi się spotkaliśmy
)))
Dziękuję również za miłe chwile pod iglicą i na afterku. Fajnie było poczuć się jednym z Was. Mam nadzieję, że to był pierwszy ale nie ostatni raz
A teraz, po raz kolejny dziś, posłucham sobie Border Reiver
Pozdrowienia

Dzięki takim chwilom, jakie można było spędzić we Wrocławiu, człowiek przez długi czas ma co wspominać, a uśmiech na twarzy pojawia się sam. Warto było posłuchać dobrej muzyki i poczuć gęsią skórkę na ciele. Fajnym doświadczeniem było również skupienie się na emocjach, jakie malowały się na twarzach i w ruchach każdego z muzyków
Muszę przyznać, że na koniec koncertu te kilka minut pod samą sceną to niczym wisienka na torcie!Do pozytywnych wspomnień w moim przypadku dołożyło się zupełnie niespodziewane spotkanie kolegi z liceum i to po 10 latach nie widzenia się, a 20 lat po maturze! Rafał, jeszcze raz dzięki za wspólne chwile. Pomyślałam właśnie, że jakbyś kiedyś nie miał do kogo zadzwonić, żeby nie zasnąć za kierownicą, to śmiało dzwoń do mnie
Pogadamy o muzyce i koncertach. Właściwie można powiedzieć, że to dzięki Markowi się spotkaliśmy
)))Dziękuję również za miłe chwile pod iglicą i na afterku. Fajnie było poczuć się jednym z Was. Mam nadzieję, że to był pierwszy ale nie ostatni raz

A teraz, po raz kolejny dziś, posłucham sobie Border Reiver

Pozdrowienia