08.07.2010, 14:58
Robson chyba mowa o tym, ze pedal glosnosci byl na 0 i cos tam brzdakal bez dzwieku, tez mozliwe - jak sie nie ma co grac lub nie ma pomyslu to zeby nie zepsuc nic - sam tak robie tylko ja po prostu nie dotykam strun zbytnio wtedy 
Fakt, ze mnie to zachowanie troszke tez nudzi - te same teksty i t p - oczywiscie gorsze dla kogos kto widzi to poraz kolejny
Co do niedbalstwa - moze tez byc spowodowane tym, ze palce juz nie te...
Swoja droga liczylem na jakies solowki w Border Reiver i generalnie koncert nie byl dla mnie specjalnie porywajacy, nie mowiac o naglosnieniu
ale....
Pierre... sciagnij sobie ten koncert w mp3 - swietna jakosc i hmm... zupelnie inne wrazenia mam niz na koncercie... duzo lepsze
No i jednak slychac, ze gra, aranzacje fajne i niezly wokal.
I mimo, ze nie moge juz sluchac Sultans of swing... na tym nagraniu brzmia niesamowicie staro a przez to swiezo
tak ozywczo jakbym sluchal pierwszej plyty albo pierwszego koncertu 
.

Fakt, ze mnie to zachowanie troszke tez nudzi - te same teksty i t p - oczywiscie gorsze dla kogos kto widzi to poraz kolejny
Co do niedbalstwa - moze tez byc spowodowane tym, ze palce juz nie te...
Swoja droga liczylem na jakies solowki w Border Reiver i generalnie koncert nie byl dla mnie specjalnie porywajacy, nie mowiac o naglosnieniu
ale....
Pierre... sciagnij sobie ten koncert w mp3 - swietna jakosc i hmm... zupelnie inne wrazenia mam niz na koncercie... duzo lepsze
No i jednak slychac, ze gra, aranzacje fajne i niezly wokal.
I mimo, ze nie moge juz sluchac Sultans of swing... na tym nagraniu brzmia niesamowicie staro a przez to swiezo
tak ozywczo jakbym sluchal pierwszej plyty albo pierwszego koncertu 
.
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu
------------------------
szefu