15.02.2011, 11:06
Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia! 
Spłonąłem rumieńcem :o
Z tym się do końca nie zgodzę
Ale obiecuję zmieniać się wyłącznie na lepsze 
Jak wyżej
Właśnie mi dostarczyliście dużo
Co założę koszulkę koncertową, to sobie przypominam szaloną akcję powrotu do domu
A Knopflerówna ma się świetnie!
![[Obrazek: siedziedited.jpg]](http://kiddie.blox.pl/resource/siedziedited.jpg)
Oj nigdy
Na tyłach też by było fajnie
Zamierzam ;]
Dzięki :*
A ja nie wiem co to Braga

mikołaj napisał(a):Nasz Wielki Administrator, niezmordowany organizator ostatniego zlotu, tłumacz knopflerowych piosenek i wokalista W JEDNEJ OSOBIE
Spłonąłem rumieńcem :o
Cytat:żebyś się przypadkiem nigdy nie zmienił. Taki jak teraz jestes poprostu zajebisty i takim proszę pozostań
Z tym się do końca nie zgodzę
Ale obiecuję zmieniać się wyłącznie na lepsze 
macsa napisał(a):Bart Jest Wielki - nie zmieniaj się chłopie !!
Jak wyżej

szpilka napisał(a):wszystkiego dobrego i spełnienia marzeńjak najwięcej powodów do uśmiechu
Właśnie mi dostarczyliście dużo

Andrzej napisał(a):Wielka osobowość i potężny potencjał, o talencie i charyzmie nie wspomnę. W dniu Twoich urodzin życzę Tobie ażebyś taki pozostał i dużo radości z maleńkiej knopflerowianki.
Co założę koszulkę koncertową, to sobie przypominam szaloną akcję powrotu do domu
A Knopflerówna ma się świetnie!![[Obrazek: siedziedited.jpg]](http://kiddie.blox.pl/resource/siedziedited.jpg)
filipk91 napisał(a):Dziwne, pisałem już i zniknęło. To jeszcze raz![]()
Wszystkiego najlepszego Bart, Wielki Moderatorze, szczęścia w życiu, pociechy z córy, niezapomnianych przeżyć (byle pozytywnych), zdrowia, oczywiście mamony, bo tej nigdy za mało
Oj nigdy

BET napisał(a):Kurczaki ledwo czlowiek znajdzie czas zeby wreszcie na forum zajrzec a tutaj takie swieto!Najlepszego imienniku, na kazdym froncie niech Ci sie wiedzie
Na tyłach też by było fajnie

Robson napisał(a):Bart i ode mnie najlepsze życzenia. Chwytaj szczeście każdego dnia
Zamierzam ;]
Ania_M napisał(a):Szefuńciu mój Ulubiony i Najsympatyczniejszy (podlizać się nie zaszkodzi, może jakiś awans będzie :p) w dniu Twojego Święta życzę Ci przede wszystkim zdrowia, uśmiechu, radości z życia. Żeby to Twoje poczucie humoru ani na chwilę Cię nie opuszczało, Żona i Pociecha dawały mnóstwo pociechy... po prostu wszystkiego, co się szczęściem zowie, Bartek!!
Dzięki :*
Igor23 napisał(a):Wszystkiego najlepszego Bart, nieskończonej ilości koncertów MK ( i żeby w czwartek Lech zniszczył Bragę
A ja nie wiem co to Braga