16.06.2011, 19:39
Kiedy trasa, pewnie zależy od tego, kiedy organizatorzy się zaczną "interesować" tym, by ugościć Marka w swoim kraju
Im wcześniej wyjdzie płyta, tym - moim zdaniem - wcześniej zaczną się koncerty... i Mark szybciej przyjedzie do nas, mam nadzieję :p
Robert, ja też nie jestem aż taką pesymistką, trochę to "przerysowałam", żeby było bardziej widać o co mi chodzi, w każdym razie od początku bardziej nastawiałam się na płytę w 2012 niż w 2011, z prostego powodu - Mark się z niczym nigdy nie śpieszył i będzie chciał "dopieścić" swój album jak najlepiej będzie mógł. A perfekcjonistom potrzeba czasu
W każdym razie do 2012 już bliżej, niż dalej: w końcu za nami już niemalże pierwsze sześć miesięcy roku bieżącego!
Im wcześniej wyjdzie płyta, tym - moim zdaniem - wcześniej zaczną się koncerty... i Mark szybciej przyjedzie do nas, mam nadzieję :pRobert, ja też nie jestem aż taką pesymistką, trochę to "przerysowałam", żeby było bardziej widać o co mi chodzi, w każdym razie od początku bardziej nastawiałam się na płytę w 2012 niż w 2011, z prostego powodu - Mark się z niczym nigdy nie śpieszył i będzie chciał "dopieścić" swój album jak najlepiej będzie mógł. A perfekcjonistom potrzeba czasu
W każdym razie do 2012 już bliżej, niż dalej: w końcu za nami już niemalże pierwsze sześć miesięcy roku bieżącego!
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss