Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Z pięknego i słonecznego Sopotu powiało "wielką muzą na kraj ????????".
O ile chodzi o pierwszy dzień to MANN-owskie prezentacje mogły się podobać.Muzyka lat 80 -dziesiątych jakby nie patrzeć stała się kultowa.Mi szczególnie utkwiła w pamięci formacja TSA i Turbo.Gwiazda wieczoru CRAIG DAVID(znany mi od roku dzięki mojej córce) nie dziwota, że podoba się, nie tylko Stingowi.... vocal rzeczywiście wyśmienity.

Za to drugi dzień - to już swoista "perełka".Przebój Lata jedynki - tak nazwano sprytnie tą prezentację polskich megagwiazd.Już sam początek poruszyl mnie z fotela na widok, tudzież słuch człowieczka o nazwie Bartek Wrona(JUST 5).
Łzy, nie wiem czy śmiechu czy płaczu polały się po występie zespołu ŁZY.
Całe szczęście na otarcie łez pojawił się na trzy minutki Mietek Szczęśniak i młody Cugowski co wyrażnie podciągnęło poziom, szczególnie wokalny.
Znów ORZECH(czyt.prezenter) miał trudny Orzech do zgryzienia, ale ON cholera jakoś ogólnie ma szczęście do mocnych festiwali - jak choćby Eurowizja.
No cóż i ON musi z czegoś żyć.

Nie dawno gościłem w Sopocie na urodzinach MK i te chwile zostawię w pamięci.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez Andrzej - 20.08.2005, 23:30
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31