21.08.2005, 00:08
A ja tak ni z gruszki, ni z pietruszki. Chciałabym, żeby pamięć o mnie nie zginęła, bo człowiek żyje dopóki dopóty pamiętają o nim ludzie.
Chciałabym cofnąć się w czasie i zaliczyć koncert Queen, Guns N'Roses ze Slashem w składzie, Thin Lizzy i Alice Coopera.
Teraz chciałabym być na koncertach Scorpionsów, The Darkness, System Of A Down, Green Daya i Aerosmith.
Chciałabym, żeby wróciły kolorowe lata sześćdziesiąte.
Chciałabym, żeby świat się nawrócił i ponownie pokochał rock'n'rolla.
Chciałabym w końcu dostać perkusję na urodziny i założyć jakiś rockowy zespół, który przejdzie do historii...
Chcę, żeby Jan Paweł II był JUŻ świętym [ale przywaliłam
].
Chcę mieć już święty spokój z chorobami, morfologiami, hcv i innymi szajsami...
I żeby moja pani dermatolog odczepiła się w końcu od dziurki w moim uchu, którą zrobiłam agrafką XD !
Ha, z tego można by niezłą piosenkę napisać
Patrzcie! Kolejny punkowy przebój dla zbuntowanej młodzieży
. Aaaaaaa... Leczcie mnie, leczcie, ja nie chcę umierać... XD
{skoro off top, to off top...}
A teraz pozdro dla wszystkich oglądających koncert Blondie, yeah!
Chciałabym cofnąć się w czasie i zaliczyć koncert Queen, Guns N'Roses ze Slashem w składzie, Thin Lizzy i Alice Coopera.
Teraz chciałabym być na koncertach Scorpionsów, The Darkness, System Of A Down, Green Daya i Aerosmith.
Chciałabym, żeby wróciły kolorowe lata sześćdziesiąte.
Chciałabym, żeby świat się nawrócił i ponownie pokochał rock'n'rolla.
Chciałabym w końcu dostać perkusję na urodziny i założyć jakiś rockowy zespół, który przejdzie do historii...
Chcę, żeby Jan Paweł II był JUŻ świętym [ale przywaliłam
].Chcę mieć już święty spokój z chorobami, morfologiami, hcv i innymi szajsami...
I żeby moja pani dermatolog odczepiła się w końcu od dziurki w moim uchu, którą zrobiłam agrafką XD !
Ha, z tego można by niezłą piosenkę napisać
Patrzcie! Kolejny punkowy przebój dla zbuntowanej młodzieży
. Aaaaaaa... Leczcie mnie, leczcie, ja nie chcę umierać... XD{skoro off top, to off top...}
A teraz pozdro dla wszystkich oglądających koncert Blondie, yeah!
It's a critical solution
And the east coast got the blues
It's a mass of cofusion
Like the lies they sell to you...
And the east coast got the blues
It's a mass of cofusion
Like the lies they sell to you...