17.10.2011, 16:24
moze faktycznie twardo i niepotrzebnie ale nie umiem delikatniej - moze to odwrotnie do tych co pisza WOW ! Genious, fantastic song etc. - do nich sie nikt nie przyczepia
zreszta widze w komentarzach na gf, ze ludzie tez zauwazaja te rzeczy
ale tak sobie mysle, ze Guy moze miec to gdzies ale moze to zauwazy, przemysli
i podsunie co nieco Markowi. Bo faktycznie jest tak ze mi sie bardziej rzeczy Guya podobaja aktualnie
masz racje koobaa, moze za mocno
a jak napisalem w odpowiedzi Robsonowi - slucham bo ... musze... jak ze stara, chora zona tyle ze przykro mi cholernie
zgadza sie kupuje te nowe plyty ale ich w ogole nie slucham
czasem 1, 2 piosenki... ale co to jest w porownaniu z cala plyta dawniej ?
Ja nawet nie mowie o starym Dire Straits... tylko, zeby te piosenki byly ciut ciekawsze,
zeby w nich sie cokolwiek dzialo a nie, ze po pierwszych 10 sekudach znasz srodek i zakonczenie. A zycia, wigoru mu nie brakuje skoro tak wyspiewuje, a raczej probuje...
tylko litosci - nie w takich kompozycjach. Przeciez nie kupuje tej plyty, zeby puscic ja przy ognisku na obozie dla szkockich czy irlandzkich dziadkow...
ps Guy usunal zdaje sie post i mnie z uzytkownikow wiec chyba bylo warto napisac
zreszta widze w komentarzach na gf, ze ludzie tez zauwazaja te rzeczy
ale tak sobie mysle, ze Guy moze miec to gdzies ale moze to zauwazy, przemysli
i podsunie co nieco Markowi. Bo faktycznie jest tak ze mi sie bardziej rzeczy Guya podobaja aktualnie
masz racje koobaa, moze za mocno
a jak napisalem w odpowiedzi Robsonowi - slucham bo ... musze... jak ze stara, chora zona tyle ze przykro mi cholernie
zgadza sie kupuje te nowe plyty ale ich w ogole nie slucham
czasem 1, 2 piosenki... ale co to jest w porownaniu z cala plyta dawniej ?
Ja nawet nie mowie o starym Dire Straits... tylko, zeby te piosenki byly ciut ciekawsze,
zeby w nich sie cokolwiek dzialo a nie, ze po pierwszych 10 sekudach znasz srodek i zakonczenie. A zycia, wigoru mu nie brakuje skoro tak wyspiewuje, a raczej probuje...
tylko litosci - nie w takich kompozycjach. Przeciez nie kupuje tej plyty, zeby puscic ja przy ognisku na obozie dla szkockich czy irlandzkich dziadkow...
ps Guy usunal zdaje sie post i mnie z uzytkownikow wiec chyba bylo warto napisac
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu
------------------------
szefu