11.02.2012, 09:57
Czy ktoś widział z Was całość materiału o The Straits we wczorajszym wieczornym Zoomie na AXN? Ja przypadkowo, przeskakując po kanałach, w połowie "załapałem się" na taki mini wywiad z nimi. W tle była muzyka, dość mocno zmieniona, że trudno było mi poznać który utwór leciał, zresztą zręcznie wykonywany na gitarze (chyba BiA). Ponadto skupiałem się na tym co mówią, a tam przypominali jak świat się dziwi, iż się podjęli grania bez MARKA KNOPFLERA!!!!... a tymczasem można. Byli przy tym dość mocno ożywieni, na koniec stwierdzając "Bye Bye Mark!!!" Z takiej migawki trudno orzec ile było w tym ironii, ile żartu, ile autoreklamy, sądzę że wszystkiego po trochu.
Nie chcę wyciągać zbyt wielu wniosków, bo nie widziałem całości programu. Nasunął mi się za to jeden taki, że skoro tym Panom mało było grania w zdominowanym przez Marka DS i robią to teraz sami, to jak wielki żal mógł być choćby w bracie Knopflera. Nie dziwię się też już, że Mark (dla części forum aż nazbyt) daje pograć obecnym współpracownikom. Możliwe, że to efekt przemyśleń nad ciągłymi roszadami składu DS i zbyt wieloma rozstaniami.
Nie chcę wyciągać zbyt wielu wniosków, bo nie widziałem całości programu. Nasunął mi się za to jeden taki, że skoro tym Panom mało było grania w zdominowanym przez Marka DS i robią to teraz sami, to jak wielki żal mógł być choćby w bracie Knopflera. Nie dziwię się też już, że Mark (dla części forum aż nazbyt) daje pograć obecnym współpracownikom. Możliwe, że to efekt przemyśleń nad ciągłymi roszadami składu DS i zbyt wieloma rozstaniami.