12.09.2005, 11:40
Witam
Chyba mało kto nie lubi dzikich kotów. Moim zdaniem to piękne i fascynujšce zwierzęta. Mogę godzinami oglšdać filmy dokumentale z ich udziałem, choć nic nie zastšpi widoku na żywo. Oczywicie nie "twarzš w twarz" w ich rodowisku naturalnym
.
Jak do tej pory miałem okazję oglšdać je tylko w Warszawie i jeszcze jakim ogrodzie zoologicznym ale nie pamiętam jakim, musiałem być wtedy bardzo młody
. Hm... kto wie czy to nie zoo w Gdańsku Oliwie.
Ile razy czytam lub słyszę o tym, iż tygrysom grozi wyginięcie to ogarnia mnie złoć na ludzi, że dostajšc od Pana Boga tak piękne miejsce do zamieszkania jakim jest ziemia potrafimy z takim uporem i skutecznociš niszczyć jej piękno.
A włanie tygrysy to chyba taki mój nr 1 wród dzikich kotów.
Pozdrawiam
Chyba mało kto nie lubi dzikich kotów. Moim zdaniem to piękne i fascynujšce zwierzęta. Mogę godzinami oglšdać filmy dokumentale z ich udziałem, choć nic nie zastšpi widoku na żywo. Oczywicie nie "twarzš w twarz" w ich rodowisku naturalnym
. Jak do tej pory miałem okazję oglšdać je tylko w Warszawie i jeszcze jakim ogrodzie zoologicznym ale nie pamiętam jakim, musiałem być wtedy bardzo młody
. Hm... kto wie czy to nie zoo w Gdańsku Oliwie.Ile razy czytam lub słyszę o tym, iż tygrysom grozi wyginięcie to ogarnia mnie złoć na ludzi, że dostajšc od Pana Boga tak piękne miejsce do zamieszkania jakim jest ziemia potrafimy z takim uporem i skutecznociš niszczyć jej piękno.
A włanie tygrysy to chyba taki mój nr 1 wród dzikich kotów.
Pozdrawiam