retro13 myśle że wiesz na czym polegał ten podobny problem, zanim poznałem Marka na dobre słuchałem rzeczy które bardziej były na topie, np The Prodigy lub Michael Jackson, jak poznałem DS zacząłem zwracać uwage na artyzm w muzyce i to że mozna ją pokochac, jednocześnie uznając tą muzyke wcześniejszą za chłam, bardzo niesłusznie zresztą o czym przekonałem się dużo później, numitor w jednym z powyższych postów bardzo dobrze napisał że nie możemy traktować Knopflera jak boga, zresztą żadnego wykonawcy nie powinno sie tak traktować, a ja niestety wpadłem w tą pułapke, wszystkie rzeczy made in Knopfler traktowałem bezkrytycznie i potrafiłem szydzić z innych wykonawców - moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina 
po jakimś czasie dojrzałem, moja fascynacja Markiem troche okrzepła, nauczyłem sie też słuchać innych wykonawców oraz powróciłem do tych starszych zanim pojawił sie Mark, a które niesłusznie wtedy opluwałem, bo co z tego że The Prodigy to muzyka elektroniczna, Liam Howlett stworzył sztuke z łączenia sampli i bitów i było nie było Mark w tym temacie mu nie podskoczy
tak samo jak MJ'owi który uczynił sztuke z tańca i teledysku, różni artyści są geniuszami w swojej klasie, tak jak Mark jest mistrzem w tym co robi 
ale wiesz retro13 to nie jest temat na ten wątek bo on dotyczy Golden Heart, proponuje stworzyć wątek 'Muzyczne chaszcze before Knopfler fascination' by retro13

po jakimś czasie dojrzałem, moja fascynacja Markiem troche okrzepła, nauczyłem sie też słuchać innych wykonawców oraz powróciłem do tych starszych zanim pojawił sie Mark, a które niesłusznie wtedy opluwałem, bo co z tego że The Prodigy to muzyka elektroniczna, Liam Howlett stworzył sztuke z łączenia sampli i bitów i było nie było Mark w tym temacie mu nie podskoczy
tak samo jak MJ'owi który uczynił sztuke z tańca i teledysku, różni artyści są geniuszami w swojej klasie, tak jak Mark jest mistrzem w tym co robi 
ale wiesz retro13 to nie jest temat na ten wątek bo on dotyczy Golden Heart, proponuje stworzyć wątek 'Muzyczne chaszcze before Knopfler fascination' by retro13
[SIZE="3"][SIZE="2"]I've been having these weird thoughts lately...[/SIZE][/SIZE]