13.03.2012, 00:35
Ave!
Może ktoś mnie tutaj kojarzy - kilka tekstów, w sposób niezbyt piękny, ale jednak udało mi się przetłumaczyć
Ostatnimi czasy zachwycam się fantastycznym "Speedway At Nasareth" - primo, genialny kawałek do samochodu, secundo - bliska mi tematyka (historia sezonu kierowcy wyścigowego <NASCAR w tym przypadku>, rywalizacja na torach) - dość, jak na Marka, niecodzienna (choć, "Border Reiver" też jest ujmujące ^^).
Czy ktoś jeszcze siedzi w tej tematyce, i zechciał by się - oczywiście, z moim wsparciem - podjąć tłumaczenia?
Pozdrawiam!
Może ktoś mnie tutaj kojarzy - kilka tekstów, w sposób niezbyt piękny, ale jednak udało mi się przetłumaczyć
Ostatnimi czasy zachwycam się fantastycznym "Speedway At Nasareth" - primo, genialny kawałek do samochodu, secundo - bliska mi tematyka (historia sezonu kierowcy wyścigowego <NASCAR w tym przypadku>, rywalizacja na torach) - dość, jak na Marka, niecodzienna (choć, "Border Reiver" też jest ujmujące ^^).Czy ktoś jeszcze siedzi w tej tematyce, i zechciał by się - oczywiście, z moim wsparciem - podjąć tłumaczenia?

Pozdrawiam!