28.03.2012, 18:58
Witajcie
Dzwoniłem do Bartka Rzodkiewicza, i tak:
1) potrzebne będzie wykupienie domeny i opłacenie hostingu strony/kont
2) Bartek ze względu na brak czasu nie da rady tego prowadzić, ale prosił mnie by ktoś z forumowiczów, któremu na sercu leży domena KNOPFLER.PL, forum, czyli chyba nam wszystkim, przejął to i wziął na siebie. Miałby wówczas możliwość szybkiego reagowania gdy coś się dzieje.
Potrzebna zatem będzie składka członków/użytkowników na roczne opłacenie domeny oraz hosting (strona + konta pocztowe). W sumie chyba nie powinno to przekroczyć 400 zł rocznie. Około 100 zł kosztuje domena. Pozostała część to hosting.
Co robimy?
Bart Poznaniak, Marti dalibyście radę?
W tej chwili Wy teraz mi przychodzicie do głowy...
Dzwoniłem do Bartka Rzodkiewicza, i tak:
1) potrzebne będzie wykupienie domeny i opłacenie hostingu strony/kont
2) Bartek ze względu na brak czasu nie da rady tego prowadzić, ale prosił mnie by ktoś z forumowiczów, któremu na sercu leży domena KNOPFLER.PL, forum, czyli chyba nam wszystkim, przejął to i wziął na siebie. Miałby wówczas możliwość szybkiego reagowania gdy coś się dzieje.
Potrzebna zatem będzie składka członków/użytkowników na roczne opłacenie domeny oraz hosting (strona + konta pocztowe). W sumie chyba nie powinno to przekroczyć 400 zł rocznie. Około 100 zł kosztuje domena. Pozostała część to hosting.
Co robimy?
Bart Poznaniak, Marti dalibyście radę?
W tej chwili Wy teraz mi przychodzicie do głowy...
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"