04.02.2015, 01:42
Robson napisał(a):A to ładneAle też zupełnie niesamowite bo mam podobne odczucia Waldku i one cały czas we mnie kipią. Że ta płyta coś nam zrobi... Też jestem za głupi żeby cokolwiek wyrokowac miesiąc przed premierą ale chyba szykuje się coś...No dobra. Tylko żeby Mark tym sentymentalnym spojrzeniem wstecz nie chciał nam powiedzieć czegoś co nas bardzo niemile zaskoczy...
ps. Jambi a ja czuję w kościach że nikt Cię nie przebije nawet MirekNo zlituj się 7, 8?
no dobra 1 !!!! w Krakowie - ale to dopiero w lipcu !!!!!!, mam 4 koncerty koło"domu" :-)
Muszę na koniec tygodnia przesłuchać ostatnie ( 3 ) całe płyty - tam to jest !,
No cóż , jak pan marek powie ,że to koniec - taka jego wola - a będzie jeszcze większą legendą- to jakoś do Niego nie pasuje - ale..... , ja też byłem brunetem z bujnym czołem :-), no i musiałem zacząć włosy farbowac ,żebym wyglądał "normalnie " :-)

Ale też zupełnie niesamowite bo mam podobne odczucia Waldku i one cały czas we mnie kipią. Że ta płyta coś nam zrobi... Też jestem za głupi żeby cokolwiek wyrokowac miesiąc przed premierą ale chyba szykuje się coś...No dobra. Tylko żeby Mark tym sentymentalnym spojrzeniem wstecz nie chciał nam powiedzieć czegoś co nas bardzo niemile zaskoczy...