03.10.2005, 18:44
No niestety niz z tego nie wyszlo. Pamietam pamiatki z tamtych czasow - mialem wielka przypinke - dire straits live 85 - to byla oryginalna, wspaniala rzecz, ktora odkupilem od jakiegos kolegi na kolonii w 86 roku. Bylem cudnie szczesliwy z posidania tejze..... Pozniej w legendarnym sklepie "U Hipisa" w Katowicach udalo mi sie dostac naklejke z ta sama grafika - kosztowalo jakies niebotyczne pieniadze, ale ja bylem w stanie zaplacic baaaaaaardzo duzo..... I jeszcze jeden taki przypominek - na Mlynskiej w Katowiach byl sklep SANYO ze sprzetem za dolce. Na wystawie pysznił sie wielki poster DS - promujacy technologie CD .... to byly czasy.... Mialem straszna ochote ukrasc ten plakat ale mnie strach oblecial
W tymze sklepie zobaczylem tez po raz pierwszy CD z plyta BiA i po prostu zwariowalem na punkcie posiadania czegos tak magicznego - odtwarzacz wprawdzie kupilem w 1991 roku - ktos za 100$ przywiozl z Austrii renomowanej marki CONDOR - a pierwsza plyta bylo OES - dostalem od owczesnej mojej dziewczyny na 18 urodziny. Czulem sie szczesliwy
W tymze sklepie zobaczylem tez po raz pierwszy CD z plyta BiA i po prostu zwariowalem na punkcie posiadania czegos tak magicznego - odtwarzacz wprawdzie kupilem w 1991 roku - ktos za 100$ przywiozl z Austrii renomowanej marki CONDOR - a pierwsza plyta bylo OES - dostalem od owczesnej mojej dziewczyny na 18 urodziny. Czulem sie szczesliwy
and it's your face I'm looking for on every street...