15.04.2013, 12:36
A pomożecie w rozdawaniu książki, czy gazetki?
Jeśli książki, to musimy wybrać spośród nas jedną osobę, na której adres wszystko zamówimy i która książki dowiezie do Łodzi, jeśli nikt taki się nie znajdzie, nici z grupowych zakupów i każdy z Was będzie musiał zamawiać na własną rękę i opłacać koszty wysyłki. Więc jeśli nie znajdzie się ktoś, kto weźmie książki "na klatę", nie mogę zbierać zamówień.
Jeśli gazetki, to 10 osób przy 10 bramkach, każda będzie miała 500 sztuk do rozdania ludziom wchodzącym na koncert. W tej gazetce reklamującą książkę znajdą się m.in. artykuły Kuby i Robsona o Marku, o jego koncertach i parę innych, np. o muzyce filmowej.
Wpuszczają chyba od 17 - wtedy można będzie zacząć rozdawać.
OFICJALNA PREMIERA POJUTRZE.

Jeśli książki, to musimy wybrać spośród nas jedną osobę, na której adres wszystko zamówimy i która książki dowiezie do Łodzi, jeśli nikt taki się nie znajdzie, nici z grupowych zakupów i każdy z Was będzie musiał zamawiać na własną rękę i opłacać koszty wysyłki. Więc jeśli nie znajdzie się ktoś, kto weźmie książki "na klatę", nie mogę zbierać zamówień.
Jeśli gazetki, to 10 osób przy 10 bramkach, każda będzie miała 500 sztuk do rozdania ludziom wchodzącym na koncert. W tej gazetce reklamującą książkę znajdą się m.in. artykuły Kuby i Robsona o Marku, o jego koncertach i parę innych, np. o muzyce filmowej.
Wpuszczają chyba od 17 - wtedy można będzie zacząć rozdawać.
OFICJALNA PREMIERA POJUTRZE.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us