11.10.2005, 22:21
Witam
Dzięki temu forum człowiek nie czuje się muzycznie osamotniony
. Ja również przyznaję się, że mam cišgoty w kierunku Country. Niestety jestem strasznie monotematyczny. Cała moja znajomoć muzyki Country to w zasadzie twórczoć ... Marka Knopflera
i Cheta Atkinsa. Mylę, że można do tego grona dodać jeszcze Floyda Cramera, to również przedstawiciel "Nashville Sound", cokolwiek to znaczy. Jak więc widać moje Country to raczej głównie muzyka instrumentalna.
A westerny? Ostatnio nadrabiam zaległoci i odwieżam sobie filmy, które jako dzieciak oglšdałem w sobotnie wieczory. Na całe szczęcie mój tata był i jest fanem gatunku. Klasyki z udziałem John'a Wayne'a, Jamesa Stewarta, Gregorego Pecka, Clinta Eastwooda, Glena Forda itd. mogę oglšdać kilka lub nawet więcej razy. Jeden z moich ulubionych to absolutny klasyk czyli "W samo południe". Pozycja obowišzkowa.
Pozdrawiam
Dzięki temu forum człowiek nie czuje się muzycznie osamotniony
. Ja również przyznaję się, że mam cišgoty w kierunku Country. Niestety jestem strasznie monotematyczny. Cała moja znajomoć muzyki Country to w zasadzie twórczoć ... Marka Knopflera
i Cheta Atkinsa. Mylę, że można do tego grona dodać jeszcze Floyda Cramera, to również przedstawiciel "Nashville Sound", cokolwiek to znaczy. Jak więc widać moje Country to raczej głównie muzyka instrumentalna.A westerny? Ostatnio nadrabiam zaległoci i odwieżam sobie filmy, które jako dzieciak oglšdałem w sobotnie wieczory. Na całe szczęcie mój tata był i jest fanem gatunku. Klasyki z udziałem John'a Wayne'a, Jamesa Stewarta, Gregorego Pecka, Clinta Eastwooda, Glena Forda itd. mogę oglšdać kilka lub nawet więcej razy. Jeden z moich ulubionych to absolutny klasyk czyli "W samo południe". Pozycja obowišzkowa.
Pozdrawiam