31.01.2006, 12:43
Witam
Miło mi Państwa poznać bliżej
.
A teraz kilka słów o mnie:
Imię: Grzegorz - zawdzięczam je Grzegorzowi Lacie i temu, że tata jest kibicem
.
Rocznik 1976 (30-stka we wrzeniu)
Wykształcenie wyższe - Politechnika Rzeszowska
Stan cywilny - żonaty, póki co jedna córka (2 lata)
"Stan psychiczny" - podobno optymista
Zainteresowania:
- muzyka, kiedy właciwie tylko Dire Straits i Knopfler, od pewnego czasu otworzyłem się jednak na innych wykonawców i inne gatunki muzyczne. Zanim nie zaczšłem to nigdy bym nie przypuszczał, że będę mógł słuchać jazzu i to z własnej woli
. Przyznaję jednak, że dopiero raczkuję w tym temacie. Największe muzyczne objawienie to Chet Atkins. Bardzo, bardzo lubię grę tego pana.
- film - od kilku lat seanse w "Starym Kinie". Od dziecka uwielbiałem polskie filmy przedwojenne, a teraz jeli tylko mogę to oglšdam wszelkie starocie. Niektóre nawet po kilka razy. Proszę mi wierzyć, warto.
- sport - nigdy zawodniczo, zawsze uprawiałem i uprawiam sport tylko amatorsko. Systematycznie to chyba tylko piłka nożna w wydaniu halowym. Nie gardzę jednak żadnš dyscyplinš.
- grafika komputerowa - chciałbym aby to hobby stało się moim zawodem.
- lubię też od czasu do czasu przeczytać jakš ksišżkę. Czytałbym ich więcej gdyby nie jedna z moich wad (patrz niżej)
Wady:
- sporo by się ich znalazło, ostatnio staram się walczyć z jednš z nich, czyli ograniczyć czas spędzany przy komputerze. Niestety kiepsko mi to idzie.
Pozdrawiam
Miło mi Państwa poznać bliżej
. A teraz kilka słów o mnie:
Imię: Grzegorz - zawdzięczam je Grzegorzowi Lacie i temu, że tata jest kibicem
.Rocznik 1976 (30-stka we wrzeniu)
Wykształcenie wyższe - Politechnika Rzeszowska
Stan cywilny - żonaty, póki co jedna córka (2 lata)
"Stan psychiczny" - podobno optymista
Zainteresowania:
- muzyka, kiedy właciwie tylko Dire Straits i Knopfler, od pewnego czasu otworzyłem się jednak na innych wykonawców i inne gatunki muzyczne. Zanim nie zaczšłem to nigdy bym nie przypuszczał, że będę mógł słuchać jazzu i to z własnej woli
. Przyznaję jednak, że dopiero raczkuję w tym temacie. Największe muzyczne objawienie to Chet Atkins. Bardzo, bardzo lubię grę tego pana.- film - od kilku lat seanse w "Starym Kinie". Od dziecka uwielbiałem polskie filmy przedwojenne, a teraz jeli tylko mogę to oglšdam wszelkie starocie. Niektóre nawet po kilka razy. Proszę mi wierzyć, warto.
- sport - nigdy zawodniczo, zawsze uprawiałem i uprawiam sport tylko amatorsko. Systematycznie to chyba tylko piłka nożna w wydaniu halowym. Nie gardzę jednak żadnš dyscyplinš.
- grafika komputerowa - chciałbym aby to hobby stało się moim zawodem.
- lubię też od czasu do czasu przeczytać jakš ksišżkę. Czytałbym ich więcej gdyby nie jedna z moich wad (patrz niżej)
Wady:
- sporo by się ich znalazło, ostatnio staram się walczyć z jednš z nich, czyli ograniczyć czas spędzany przy komputerze. Niestety kiepsko mi to idzie.
Pozdrawiam