26.02.2006, 22:43
Cytat:Originally posted by tomek999@Feb 18 2006, 12:51 PMA ja myslałam że to ja jestem najmłodsza
Imie : Tomek
Wiek : 16latnotabene jeden z najmłodszych pisujšcych na forum
Zamieszkały w Łodzi.
Zakochany w muzyce Marka juz od 6 lat (!co bioršc pod uwagę mój wiek jest sporym odcinkiem czasu
Oprócz muzyki Knopflera na pólce stojš płyty takich wykonawców jak Bob Dylan, Genesis, Bob Marley, The Shadows, Deep Purple, Sting, Pink Floyd... eh długo by jeszcze wymieniać. I kto mówi, że dzisiejsza młodzież slucha hip-hopu ? ;P
Od 4 latek brzdškam na gitarze elektrycznej ( Kuba dawaj swojego Stratocastra !), niestety tylko prosta kopia strata zrobiona przez japońska filię fendera Squier. Piecyk Behringera gx110.
Od najmłodszych lat fan historii, a w szczególnoci Napoleona i jego czasów. Przez kilka lat udało mi się zebrać kilka ciekawych pamištek i dosyć dużš bibiliotekę na jego temat B)![]()
W wieku 6 lat zaczšłem grać w tenisa ziemnego. Dzisiaj wcišż się uczę i startuję w turniejach. Pablosan moze mały sparing ?
Jestem także fanem komputerów i wszystkiego co z nimi zwišzane. Jezyki programowania, gry sš wspaniałš rozrywkš , ale niestety nie mam na nie zbyt duzo czasu
W tym roku skończę gimnazjum (pfff) i idę do liceum. W ostatnim semestrem tego roku szkolnego moja aktywnoć na forum się zmiejszyla , za co przepraszam
To tyle, jak sobie co przypomnę to dopiszę![]()
Imię: Marta

notabene jeden z najmłodszych pisujšcych na forum 
), niestety tylko prosta kopia strata zrobiona przez japońska filię fendera Squier. Piecyk Behringera gx110.