13.03.2006, 01:13
Hmm, może nie mam się czym pochwalić... ale jedynym koncertem tzw. zamkniętym, przed "płytš" na koncercie Knopflera w 2005 z Forumowiczami, był koncert T. Love w krakowskim klubie Dom Plastyków. Klub już nie istnieje, obecnie ma tutaj koncerty zespół jazzowy (nawiasem mówiac też znany zespół; zawsze w czwartki wejcie gratis, można posłuchać..), i jest to miejsce bardziej restauracyjne niż koncertów rockowych.
Ale koncert T.Love uważam za bardzo udany... Chłopaki wtedy dali z siebie wszystko..
(hehe, pamiętam jak wycišgnšłem wymiętš kartkę z kieszeni stojšc w drugim rzędzie i pokazałem Muńkowi... Napisane na niej było "Bóg". Zagrali to kawałek potem.. Pewnie i mieli zagrać. Ale i tak cieszyłem się jak dziecko
)
Potem miał być Knopfler w Spodku (trasa Ragpickera), no ale udało się 2 lata póniej ,na 6 maja 2005
I tyle moich koncertów.
Innych w przyszłoci jeszcze nie planuję...
Ale będš na pewno bo to niesamowite uczucie w czym takim uczestniczyć..
Ale koncert T.Love uważam za bardzo udany... Chłopaki wtedy dali z siebie wszystko..
(hehe, pamiętam jak wycišgnšłem wymiętš kartkę z kieszeni stojšc w drugim rzędzie i pokazałem Muńkowi... Napisane na niej było "Bóg". Zagrali to kawałek potem.. Pewnie i mieli zagrać. Ale i tak cieszyłem się jak dziecko
)Potem miał być Knopfler w Spodku (trasa Ragpickera), no ale udało się 2 lata póniej ,na 6 maja 2005

I tyle moich koncertów.
Innych w przyszłoci jeszcze nie planuję...
Ale będš na pewno bo to niesamowite uczucie w czym takim uczestniczyć..
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"