![]() |
|
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Warszawa, Torwar - 2 maja 2008 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=27) +---- Wątek: Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze (/showthread.php?tid=890) |
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - Ania_M - 08.05.2008 Racja Robson. Mi wystarczy rzucone ze sceny "dobry wieczór", "dziękuję", "dobranoc" i przedstawienie zespołu.Lepiej powiedzieć tylko tyle,a za to zagrać mnóstwo piosenek,i zrobić to wspaniale,niż zrobić jak(nie pokazujšc nikogo palcami )nasz polski K.Krawczyk-przegada cały koncert o swoich przeżyciach prywatnych,o tym, kto i w jakich okolicznociach napisał jakš piosenkę,a zapiewa tyle co kot napłakał i to w dodatku z playbacku.Wiem,bo byłam.Koncert to przedstawienie muzyczne a nie konwersacja artysty z fanami.Automatycznie kiedy muzyk za dużo mówi podczas koncertu,zapala mi się w głowie lampka:"Nie gadaj,tylko piewaj"...
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - samoth - 09.05.2008 Cytat:Originally posted by HOWARD@May 7 2008, 06:19 PMjuz sie przedstawiam ![]() mieszkam w warszawie, urodzilem sie wtedy gdy powstalo DS a na ich muzyce sie wychowalem. na zlot niestety sie nie wybieram jako totalnie nie mam czasu z racji tego ze urodzilo mi sie dziecko ale kiedys to pewnie nadrobie widac ilu maniakow Marka dziala na tym forum. a myslalem ze jestem sam
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - Ania_M - 09.05.2008 Tydzień temu to było chyba "Why aye man" albo i już "What it is" o tej porze... ? :wub: Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - renata - 09.05.2008 ...taaaak, i już nam tydzień zleciał od koncertu... To był totalny obłęd jak grali "What it is" :wub: Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - renata - 09.05.2008 Ta piosenka poprostu wnika w duszę człowieka, oczarowuje go i już w nim zostaje... :wub: chyba się w niej zakochałam tak, tak, na pewno się w niej zakochałam i to od pierwszego usłyszenia :wub:
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - Ania_M - 09.05.2008 Ja uwielbiam słuchać Farmerski Blues z koncertu
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - Andrzej - 09.05.2008 Chłonę to wszystko co się stało na dniach. To był chyba jaki sen. Lubię nić i przykimac do dziewištej, w zlotach jeszcze dłużej. Zatem nic nie pisze - dalej nie. Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - Chocolate - 10.05.2008 a ja idę sobie ulicš i mam w głowie jednš piosenkę... What it is ....
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - renata - 10.05.2008 Cytat:Originally posted by Chocolate@May 10 2008, 12:08 PMJa czuje to samo
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - MARTINEZ - 10.05.2008 o renata - na zlocie prawie twoje urodziny obejdziemy
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - renata - 10.05.2008 więc proponuje na zlocie wypić za zdrowie Marka, jego ekipy i moje
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - filipk91 - 10.05.2008 mnie tez siedzi caly czas w glowie what it is nawet po powrocie z koncertu stwierdzilem ze sobie to nagram po swojemu az mna zaczelo trzasc, kiedy na koncercie uslyszalem werble na wstep. przy sluchaniu nagran zwykle konczylo sie na ciarkach, ale stojac kilka metrow od niego... kosmos
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - mikołaj - 11.05.2008 Cytat:Originally posted by Chocolate@May 10 2008, 12:08 PMgdy idę ulicš w mojej miecinie to nucę sobie Donkeytown... zwłaszcza refren...
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - Chocolate - 11.05.2008 wczoraj rozmawiałam w necie ze znajomym, który był na koncercie w Oberhausen i opowiadał mi wrażenia na goršco. Jeszcze raz udzieliła mi się atmosfera. Może zarejestruje się do forum to opowie nam jak było. Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - Ania_M - 11.05.2008 Cytat:Originally posted by mikołaj@May 11 2008, 07:53 AMTo Ty u mnie nie byłe
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - sredni - 11.05.2008 Witam Jest to mój pierwszy koncert M.Knopflera,słucham go od 25 lat ,urzekła mnie kultura uczestników koncertu. To narazie pozdrawiam. sredni Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - Andrzej - 11.05.2008 redni i wszyscy pozostali ,ktorzy jeszcze tego nie zrobili - Zapraszam do tematu "KIM JESTEMY" i prosimy o przedstawienie i kilka slów o sobie...... no i jak to sie wszystko zaczeło. Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - mikołaj - 11.05.2008 Słucham sobie do poduszki nagrania z koncertu, przez słuchawki. Normalnie... jakbym TAM był. Banalny, kimkolwiek jeste - serdecznie dziękuję Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - koobaa - 12.05.2008 Jedno jest pewne - Banalny na pewno jest niebanalny
Torwar - Wrażenia z koncertu > No I Po Torwarze - Ania_M - 12.05.2008 Trudno się nie wzruszać słuchajšc tego wszystkiego
|