29.09.2007, 07:58
Moje ulubione ciasteczko z tej bombonierki to Behind with the rent
Ależ Mark to pięknie wymylił!
| Ankieta: Wybierz pi? najlepszych utwor? z KTGC Ankieta jest zamknięta. |
|||
| * True Love Will Never Fade | 5 | 12.50% | |
| * The Scaffolder's Wife | 2 | 5.00% | |
| * The Fizzy And The Still | 1 | 2.50% | |
| * Heart Full Of Holes | 3 | 7.50% | |
| * We Can Get Wild | 4 | 10.00% | |
| * Secondary Waltz | 0 | 0% | |
| * Punish The Monkey | 5 | 12.50% | |
| * Let It All Go | 4 | 10.00% | |
| * Behind With The Rent | 3 | 7.50% | |
| * The Fish And The Bird | 4 | 10.00% | |
| * Madame Geneva's | 4 | 10.00% | |
| * In The Sky | 5 | 12.50% | |
| Razem | 40 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Ulubiona PIĽTKA
|
|
29.09.2007, 07:58
Moje ulubione ciasteczko z tej bombonierki to Behind with the rent
29.09.2007, 15:07
Romku cieszy mnie Twój wybór bo to również i mój wielki faworyt tego albumu. Choć cały czas nie jedyny
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
20.10.2007, 12:19
Heart Full of Holes
The Fizzy And The Still We Can Get Wild Punish the Monkey The scaffolders wife
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
20.10.2007, 17:54
Niesamowite Punish The Monkey na prowadzeniu
Zupełnie inaczej niż na MKnews gdzie nagle na szczycie In The Sky a potem The Scaffolder's Wife. Pozycja trzecia We Can Get Wild i The Fish And The Bird łeb w łeb a na czwartym wspomniane Punish The Monkey Ciekawy jestem jak dalej rozwinie się plebiscyt i u nas i na MKnews
21.10.2007, 09:14
Cytat:Originally posted by Robson@Sep 29 2007, 03:07 PMNo, po kilku tygodniach dla mnie to też nie jedyny faworyt, ale dzięki swej ulotnoci z całš pewnociš pozostaje nadal na I miejscu. Ma Marek kilka takich utworów w swoim dorobku. Pierwszym był Follow me home, potem Private Investigations, po nim Vic and Ray, z filmowych Just Instinct, póniej Praire wedding (pięknie przetłumaczony mi kiedy przez Koobę), z mojej ulubionej płyty 5.15 AM, z Emmy Rollin' On, no i obecnie The fish and the bird. Właciwie to wyglšda na to, że prawie po jednym na płytę. Sš to utwory, które sš dla mnie spięte pewnego rodzaju klamrš. Sš z jednej bajki, poruszajš mnie w sposób szczególny. Nie wiem, czym to wytłumaczyć, ale to dla mnie perełki w zasadzie od pierwszego przesłuchania - i tak już pozostaje na zawsze :wub: . Też macie co takiego?
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
21.10.2007, 14:47
Cytat:Originally posted by anrom@Oct 21 2007, 07:14 AMTak, też tak mamy
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
21.10.2007, 16:30
A i owszem
Ale bywa i tak że dopiero po jakim czasie odkrywam piękno utworów które wczeniej było przede mnš ukryte Nie ma ich wiele bo co Mark to Mark przekonywać długo się nie muszę ale np. pamiętam Golden Heart nie od razu była dla mnie perełkš takš jakš chciałbym aby była Tytułowy song słuchałem wiele razy i ostatecznie jest w zestawie tych najpiękniejszych Tego "czego" po prostu wczeniej nie słyszalem
10.06.2008, 19:49
Cytat:Originally posted by Ania_M@Oct 20 2007, 11:19 AMPo czasie jednak cos się zmieniło. The Fizzy And The Still Heart Full Of Holes Madame Geneva's Behind with the rent The Fish And The Bird
11.06.2008, 07:40
Behind With The Rent
Madame Geneva's Heart Full Of Holes Punish The Monkey True Love Will Never Fade Taki mój typ
Love, Peace & Dire Straits
11.06.2008, 19:04
The scaffolders wife
moj ulubiony wsrod 12 pozdrawiam
13.06.2008, 14:57
Więc i ja się dołšcze
1 behind with the rent 2 punish the monkey 3 true love will never fade 4 the fizzy and the still 5 in the sky
13.06.2008, 15:57
Let It All Go
We Can Get Wild Madame Geneva`s The Scaffolder's Wife Behind With The Rent
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
16.06.2008, 11:53
Po moich wczeniejszych wypocinach kiedy każdem utworowi przyznałem gwiazdki w końcu postanowiłem wyróżnić ulubinš pištkę K2GC
We Can Get Wild Behind With The Rent Let It All Go Madame Geneva's The Fish And The Bird kolejnoć obowišzkowa
16.06.2008, 13:00
Cytat:Originally posted by Robson@Jun 16 2008, 11:53 AMCzyżbym widział podobieństwo pomiędzy naszymi listami?
A new morning has begun..."
16.06.2008, 13:01
Też to zauważyłem
16.06.2008, 13:03
Jest to mieszne również dlatego, że byłem blisko zastšpienia "The Scaffolder's Wife" "The Fish And The Bird", więc to taki mój utwór numer szeć
.
A new morning has begun..." |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Ulubiona 5 Ktgc | Robson | 1 | 6,860 |
24.09.2007, 18:33 Ostatni post: HOWARD |
|