29.05.2006, 17:15
mam do sprzedania jeden bilet, rzšd III, cena 90zł (czyli normalna), odbiór w Warszawie, STEVE HOGARTH
sorry zapomniałam napisać na co bilet :wub:
|
Inne Koncerty
|
|
29.05.2006, 17:15
mam do sprzedania jeden bilet, rzšd III, cena 90zł (czyli normalna), odbiór w Warszawie, STEVE HOGARTH
29.05.2006, 19:09
Trissi !!!
Na jaki koncert !!! Jeli Gilmoura to ja bardzo chętnie !!! Plissss !!!
29.05.2006, 19:27
wybaczcie ozapomnienie
steve hogarth w wawie voice+piano
10.06.2006, 02:14
ja tylko na chilke...powiedziec o all the road which is still running:-)
przejechalam 6 godzin wzdluz szkocji razem z anglia wzietej... przedreptalam kilka przecznic z 20 kilowym garbem na plecach... wdrapalam sie po wysokich schodach... by moc sie przekonac o genialnej formie Marka i Emmy!!! Robson- masz racje jej glos jest rownie mocny jak dzwieki gitary Marka:-) moja ulubiona to ta bursztynowa:-) co prawda dalej jestem sceptykiem co do maniery wokalnej Emmy, ale musze przyznac, ze kobieta potrafi pieknie spiewac :-) this is us - z koncowka pianina do tej pory mam w glowie, uszach, sercu....na calym ciele
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
13.06.2006, 10:34
Steve Hogarth w Warszawie.
Bylo tak: http://www.youtube.com/watch?v=XtYUh9UPhWI A potem ostatni bis i moje kochane afraid of sunlight... http://www.youtube.com/watch?v=XtYUh9UPhWI Tyle emocji i wzruszen... ah. Hollow Man You're Gone House Famous Blue Raincoat Burning Inside You Working Town Easter The Evening Shadows Germ Free Adolescents Cover my Eyes (Pain & Heaven) This is the 21st Century 80 Days The Whole of the Moon Spirit Imagine Dry Land Cloudbusting Living for the City Waiting to Happen Fantastic Place Afraid of Sunlight
13.06.2006, 17:15
Piękna setlista. Steve Hogarth piewa Johna Lennona, Kasię Krzaczek, Waterboys...No czekamy na Marillion.
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
14.06.2006, 15:04
Cytat:Originally posted by Robson@Jun 13 2006, 05:15 PM ![]() A dzisiaj własnie od ponad miesišca znowu zapuciłem w odtwarzaczu Kasię Krzaczek ![]() I poszło Aerial, Pi, ... Przyjemna muzyczka przy leżeniu i kawie. Sesję skończyłem, ale Siesta się zaczyna... A co??!!
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :] "Drummers have the biggest instruments... "
14.06.2006, 21:58
Cytat:Originally posted by Robson@Jun 13 2006, 05:15 PMZ tego co wiem, to scena bedzie po drugiej stronie Wisly, wiec troche szkoda i smutno. Mialam nadzieje znalezc sie tuz pod barierkami... Moze przeplyne wplaw albo kajaczkiem B) Ze wzgledu na publicznosc, mysle, ze setlista bedzie dosc lekka. No i mozemy sie spodziewac Cover my eyes, Easter, Dry Land... czyli takie the best of. Fajnie by bylo gdyby zagrali Kayleigh albo Script... ale to chyba marzenie Moze jakies forumowe spotkanie przed koncertowe, by razem znalezc sie najblizej jak to mozliwe sceny. Juz tak ze znajomymi szykujemy ![]() a teraz lece dalej ogladac druga polowe... Polska do boju
20.06.2006, 00:41
Zespół Archive... dane mi było zobaczyć i posłuchać w Studio im. Agnieszki Osieckiej jeszcze wczoraj o 20. Poszłam do Trójki zupełnie spontanicznie, mylšc, że może jakim cudem uda mi się wejć. I udało się, kolejny raz, Pan Kaczkowski nie zawiódł... Dostałam zaproszenie i weszłam. Koncert akustyczny, piękny. Dwa razy zagrane AGAIN... nowy wokalista ma niesamowity głos i potencjał. Po koncercie autografy i rozmowa z zespołem
Again i Archive już zawsze będzie mi się kojarzył z domkiem w górach, nocš i lampkami oliwynmi... dzięki Emillka
20.06.2006, 14:07
Trissi- szczęciara.
20.06.2006, 14:14
Cytat:Originally posted by Robson@Jun 20 2006, 02:07 PMBywa Tu i Tam no i.....
20.06.2006, 14:32
Słuchałem w Trójce.
20.06.2006, 18:08
:: Marillion znów w Polsce. Koncert plenerowy, wstęp wolny.
data: 2006-06-19 dodał: Anorak Legendarna brytyjska grupa Marillion będzie gwiazdš tegorocznych Wianków na Bulwarach Wilanych w Krakowie, które odbędš się w sobotę 24 czerwca. Po koncercie gwiazd rozpocznie się wielkie widowisko plenerowe pt. Carmina 06 w reżyserii Macieja Sobocińskiego. Przestrzeń między mostem Dębnickim a mostem Grunwaldzkim tworzyć będzie Naturalny Kosmiczny Teatr. Na scenach usytuowanych na wodzie, do akompaniamentu sekcji perkusyjnej pod dyrekcjš Jana Pilcha i dwóch chórów, zatańczš dziesištki aktorów. Dwięki wzbogacone zostanš projekcjami filmowymi i wizualizacjami wywietlanymi na potężnych telebimach. program: 20.25 powitanie 20.30 koncert Lecha Janerki 21.30 koncert Marillion 22.45 widowisko plenerowe Carmina 06 23.15 zakończenie ródło: artrock.pl
20.06.2006, 18:32
Wierzę, że się uda. Jednak nie jestem do końca przekonany do darmowych plenerowych koncertów. I jeszcze Marillion gdzie liczy się klimat i jakie skupienie...Mimo wszystko jestem dobrej myli.
To już będzie prawie mrok (choć najdłuższy w dzień roku) i bardzo jestem ciekawy co Marillion zagrajš.
20.06.2006, 21:39
Cytat:Originally posted by Trissi@Jun 20 2006, 12:41 AMMadziu, nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło, kiedy zadzwoniła po koncercie ![]() A dziękować nie ma za co...ot, nastrój chwili, cieszę się że tam była. Mam nadzieję że przed nami jeszcze wiele równie magicznych chwil. Na przykład na Marillion....![]() aha...goršco polecam wszystkim, którzy nbie słyszeli Again...jak najszybciej nadróbcie tę zaległoć, naprawdę warto!
seeEMILYplay
21.06.2006, 17:15
cuda wianki
nie podoba mi sie ze marillion bedzie niewiele ponad godzine... ale co tam, jade na nastepny dzien URIAH HEEP
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
22.06.2006, 11:44
Cytat:Originally posted by jamm@Jun 21 2006, 04:15 PMMój plan wyglšda niemal identycznie ![]() A tydzien póniej wielka integracja na wrocławskim rynku przed koncertem Satcha Taki zestaw rozwieje wszelkie posesyjne smutki B)
STEVE MORSE FAN FORUM
http://www.stevemorsemusic.phorum.pl
22.06.2006, 21:06
też sobie zęby ostrze na MARILLION- choć na wiankach "spęd" będzie straszny
22.06.2006, 22:34
to to co mini zlot??? ustalamy cos?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |