Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
I znów mundialowe przynudzanie. Duży uśmiech Wy to macie zdrowie. Oczko Oczywiœcie sobie żartuje Duży uśmiech tylko jakaœ piłkarska melodyjka przerwała mojš póŸno-pop. drzemkę. Uśmiech Nawet niedzielny miniMAX przesunięty o godz.!!! Co to się porobiło... Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Jul 7 2006, 08:16 PM
I znów mundialowe przynudzanie. Duży uśmiech Wy to macie zdrowie. Oczko Oczywiœcie sobie żartuje Duży uśmiech tylko jakaœ piłkarska melodyjka przerwała mojš póŸno-pop. drzemkę. Uśmiech Nawet niedzielny miniMAX przesunięty o godz.!!! Co to się porobiło... Uśmiech
specjalnie dla cher Robsona moj przedostatni Oczko mundialowy post w wersji knopflerowej Uśmiech otoz puszczam sobie 'Four in a row' z 'Shot at Glory' otulam sie flaga francuska Oczko w oku przerazenie bo nikt nie ma czerwonych cieni do powiek :o
(o niebieska paste do zebow bylo prosciej Oczko ) ... a na powaznie- niech wygra lepszy!!! Uśmiech
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
FORZA ITALIA!!!!!
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
nadal nie moge uwierzyc w to co zobaczylam :blink:
zizou zaskoczyl wszystkich w podlym stylu :ph34r:
cholerka :wacko: ech te emocje!!! <_< Smutny
Odpowiedz
Materazzi: "Głowš materaca nie przebijesz".
Zidane: (wiadomo) Duży uśmiech
Odpowiedz
co prawda nie usprawiedliwiam takiego zachowania, ale Włosi sš wredni i mogli naprawde dużo "niemiłych" słów skierować do Zidane'a. Każdy w pewnym momencie nie wytrzyma, szczególnie jak emocje sięgajš zenitu, bo to przecież finał... Się chłop wkurzył, bo przypuszczam, ze miał ku temu powody... Za duże doœwiadczenie, żeby to były tylko zwykłe niepohamowane emocje...
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Kibicowałem Włochom, bo od fazy pucharowej mieli fantastycznie mocne nerwy (karny Tottiego w meczu z Australiš) i grali kapitalne mecze:Włochy-Niemcy dla mnie najlepszy mecz mistrzostw i futbol XXII wieku w wykonaniu Italii Uśmiech Ogólnie jednak nie były to mistrzostwa z zapierajšcymi dech meczami, przesłaba Brazylia (jak mogła wyjœć z grupy?-Chorwaci i Australijczycy mieli o wiele wiecej sytuacji, ale przestraszyli się, bo to Brazylijczycy...), żenujace pomyłki sędziowskie, obnażane przez telewizję, z drugiej strony dzieki telewizji wczorajsze zachowanie Zidane zostalo zauważone, popieram wprowadzenie elektroniki do sędziowania meczów. Ale jednak były to mistrzostwa nijakie Smutny Niestety o naszych szkoda gadać...
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Doceniłem Włochów dopiero w meczu z Niemcami (fazy grupowej praktycznie nie oglšdałem), i tak czułem, że temu kto na nich trafi będzie cięzko. No i udało się. O naszych faktycznie szkoda pisać. A Zidan mógł jeszcze wytrzymać tę chwilę i jak już musiał to mógł lutnšć Mazerattiemu w szatni. Przynajmniej byłoby bez kamer i pewnie nikt by się nie dowiedział. Ale i tak został najlepszym piłkarzem.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by olaph72@Jul 10 2006, 04:17 PM
Materazzi: "Głowš materaca nie przebijesz".
Zidane: (wiadomo) Duży uśmiech
Uśmiech ale i tak taki gorzki ten moj smiech :mellow:

zgadzam sie pablo tegoroczny mundial przecietny jakis takis... szkoda gadac...
chociaz znawca ze mnie marny, a poza tym i tak wole lyzwiarstwo figurowe Duży uśmiech Uśmiech Oczko
to mimo wszystko na te kilka meczy, ktore ogladalam nic mnie nie poderwalo z fotela Oczko
do tego jeszcze ten wbrew pozorom porywczy zizou :unsure: Smutny
Odpowiedz
Ratunku! Upał dziœ morderczy! :wacko:
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by olaph72@Jul 17 2006, 02:10 PM
Ratunku! Upał dziœ morderczy! :wacko:
W Poznaniu całkiem znoœnie :]
Odpowiedz
A w Toronto tzw. temperatura odczuwalna: 45 stopni... Smutny
Odpowiedz
To jest dopiero upał !

A my narzekamy jak jest 30 stopni

:ph34r:

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Wszystko przez wysokš wilgotnoœć powietrza. Wychodzę na dwór, i po pięciu minutach spływam potem...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by dudageo@Jul 3 2006, 06:13 PM
Wszystkim bardzo dziękuje za kciuki... JESTEM DOKTOREM NAUK O ZIEMI!!! Duży uśmiech
Tomek również gratuluję. Spóżnione ale usprawiedliwione gratulacje.

USPRAWIEDLIWIENIE!
Proszę o usprawiedliwienie spóżnienia w złożeniu gratulacji obrony pracy doktoranckiej z powodu pobytu w Œwiętoujœciu. To też piękny kawałek Ziemii, zresztš co ja tu piszę Pan Doktor przecież ten skraweczek doskonale zna z wizyt ze studentami.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Dzięki wielkie Andrzeju!
Nic dodać, jak powiem, że DZIĘKI temu małemu, acz niezwykle urokliwemu skrawkowi ziemi ja ten doktorat zawdzięczam... Bo przecież m.in. stamtšd pochodziły badania! Ech... ten Œwiętoujœć... bardzo lubię tę częœć wybrzeża i żałuję, że w tym roku nie udało mi się Ciebie odwiedzić, chociaż planowałem Oczko Prosze więc także o usprawiedliwienie, ale doktorat chyba mnie troszkę usprawiedliwia, co? Oczko
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Tomek masz solidne usprawiedliwienie.
Na urlopie przeorałem płytę BiA. Jakoœ tak zawsze twierdziłem, iż jest to najbardziej komercyjna płyta DS i traktowałem jš z małym dystansem. Kogo by nie zapytać(z niezagarzałych fanów) to wszyscy od razu BiA.
Przesłuchałem jš 117 mln razy i nie dokonuję tu odkrycia, jest po prostu CUDOWNA.(jeszcze bardziej dojrzała, a może ja dojrzałem).
W przerwach między utworami dochodziły do mnie szumy morskich fal - ale klimacik.
Acha - jestem już po urlopie stšd ta chwila reflekcji i tęsknoty.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Wszystko to prawda Andrzeju. Ja też nie będę oryginalny: moja najukochańsza płyta Marka Knopflera DS. Zawsze twierdziłem, że to nie ja jš znalazłem a ona mnie. I to moja pierwsza płyta na CD. Najpierw miałem płytę a potem prosiłem mamę aby kupiła mi cokolwiek abym mogł słuchać. I wtedy wszystko sie poprzewracało i cała wczeœniejsza edukacja muzyczna rozleciała sie w pył. Komercja? Mój Boże żebyœmy mieli takš komercje dzisiaj to pięknie by było. Ale: Why Worry? Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by olaph72@Jul 17 2006, 03:56 PM
Wszystko przez wysokš wilgotnoœć powietrza. Wychodzę na dwór, i po pięciu minutach spływam potem...
Tylko czekać Olaphie kiedy Maple Leafs zacznš sezon Uśmiech Jestem fanem hokeja i CHOLERNIE ci zazdroszczę, bo.... Stoczniowiec Gdańsk to nie to samo Uśmiech
Odpowiedz
Z nowym szkoleniowcem będš pewnie jeszcze lepsi. Ale nie zazdroœć mi, bo ja się hokejem w ogóle nie interesuję. Język
Odpowiedz