Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koszulkowy Apel
Nie bardzo wiem do kogo skierować swój apel, więc wrzucam go tu. Otóż dawno nie było żadnych nowych knopflerowych koszulek. Te co mam troszkę się zużyły i chętnie bym nabył nowe. Pomysł mam taki, że nie mamy forumowych (mamy jedynie ze zjazdu, z tras Knopflera). Chętnie bym nabył koszulkę zwišzanš z forum i np. z moim numerem użytkownika (czyli mieli by je tylko forumowicze i każda by była inna).
Może ktoœ się zainteresuje moim apelem (jeœli tylko będę mógł to służę pomocš, nawet finansowš)?
Dodam, że parę dni temu byłem w St. Petrsburgu i za mojš koszulkę zrobionš przez Forumowicza z trasy MK&EH 2005 dostałem finansowš propozycję nie do odrzucenia (w Rosji jest sporo fanów MK), ale oczywiœcie odrzuciłem.
Oczko
Odpowiedz
Polecam koszulki z urodzinowego zlotu w Sopocie. Były do wyboru trzy różne wzory i kto chciał mógł zażyczyć sobie wydrukowania dowolnego napisu. Ja mam na rękawie mój nick forumowy "Mac S.A." - kapitalnie to wyglšda. Moja koszulka z nickiem wzbudziła spore zainteresowanie wœród zlotowiczów.

Produkcjš koszulek zajmował się Krzysiek ( Diplodoc ) - jak nie znajdziesz na forum kontaktu to daj znać....

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
daje znać Oczko
jak mogę się skontaktować w sprawie tych koszulek? co prawda mam koszulkę ze zlotu z 2006 roku, ale nie przypominam sobie aby był większy wybór niż jeden model...
Odpowiedz
Aaaamie sorki, że dopiero teraz ...

W sprawie koszulek pisz do Krzyœka na adres: diplodoc[małpka]o2.pl

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
serdecznie dziękuję
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości