Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
A ja o zwyciestwie nad Rosjanami dowiedzialem sie w autobusie - to byla naprawde "goraca" jazda Uśmiech
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Znalazlem cos takiego Szczęśliwy

[Obrazek: markandsteve1968.jpg]
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
... i jeszcze

[Obrazek: duostringpick.jpg]
Odpowiedz
Ladnie! Skad to Pablo wytrzasnales?
You do what you want to
Odpowiedz
Ten drugi na pierwszym po prawej to jak sšdzę Steve Philips? Uśmiech Kurcze 1973 rok! Mark na drugim zdjęciu naprawdę pierwszy z lewej??? I te włosy Duży uśmiech Niesamowite! Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by BET@Dec 9 2006, 07:37 PM
Ladnie! Skad to Pablo wytrzasnales?
BET-zachaczyłem przypadkiem o stronę Steve Phillipsa Język
Odpowiedz
doszla paczka zza wielkiej wody! Uśmiech
dziekuje po kilkakroc Oczko Uśmiech !

:*
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Miłego słuchania!
Odpowiedz
a propos milego sluchania Oczko Robson mam nadzieje, ze zalape sie na zapis dzisiejszej audycji Uśmiech Oczko niestety nie moge wysluchac na zywca Smutny
Odpowiedz
No tak - to jest ta tajemnica skrupulatnie ukrywana przed forumowiczami. No to teraz powalczę jak wejœć na rozgłosnie Robsona. Jest po 24 zatem jeszcze sie załapie. Nie zapomniałem że dzisiaj będzie jakas niespodzianka autorstwa Robsona,Cooby i Eweliny, ale kurcze dopiero przyszedłem z pracy. Całe szczęœcie ,że jest możliwoœc nagran i niezawodny Macsa.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Zawsze do usług Andrzeju

B)

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Z mojej ksišżki od angielskiego:
Tupelo, Mississippi, is Elvis Presley's birthplace.
Jakoœ tak Markowo się zrobiło Oczko
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
A wiecie, że w mojej okolicy jest Northumberland County? Oczko
Odpowiedz
apel do Roberta ---> zrob swiateczne porzadki ze swoja skrzynka bo nijak nie moge wyslac pw Smutny ...chlip, chlip... z pewnym bardzo waznym krakowskim adresem Oczko

p.s.
sprawa niecierpiaca zwloki!!!
pozdrawiam serdecznie zza malej wody Uśmiech Oczko

p.s.
bartek mowi, ze apele skutkuja Oczko Duży uśmiech
Odpowiedz
Dobrze Oczko Porzšdki œwišteczne chyba zrobione Uśmiech Jakby cosik nie wyszlo koral@rdo.pl
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
swiateczne porzadki zrobione na medal Wywracanie oczami Duży uśmiech
dziekuje Uśmiech
Odpowiedz
Moja przyjaciolka zakochuje sie z czestotliwoscia nowy chlopak co tydzien. Za kazdym razem jest pewna ze to ten jedyny.... Dzis dowiedzialam sie ze wpadl jej w oko moj kumpel a jeszcze wczoraj KOCHALA kogo innego. Przyszlo mi w zwiazku z tym cos do glowy.

Gdzieœ słyszałam, że każda dziewczyna przechodzi przez okres zainteresowania, fascynacji, swoim nauczycielem, że każdy chłopak przechodzi przez okres zainteresowania i fascynacji swojš nauczycielkš.

Zazwyczaj dziewczyny w takim wypadku odważnie mówiš, że kochajš tego nauczyciela. Czy rzeczywiœcie?? Może czasem się tak zdarza. Ale racjonalnie, przeważnie każdy obiekt zainteresowań jest żonaty, ma dziecko. Jak dziewczyna jest w liceum, to być może szanse sš większe. Ale dziewczyna w gimnazjum i w podstawowce to przecież jeszcze dziecko. Niektóre z nich majš już za sobš pierwsze kontakty z kosmetykami itp.... Fizycznie uważajš się za dorosłe, ale co z ich psychikš?? Nie mówię, że Ÿle jest zafascynować się nauczycielem, ale przecież ten zwišzek przeważnie skazany jest na klęskę. Chyba, że nauczyciel odwzajemnia to uczucie. Ale wiadomo, że nauczyciele to już dojrzali ludzie, i mężczyzna nie będzie traktował swojej młodej parnerki jako dziewczynę do rozmów, że będzie wymagał czegoœ więcej. le jest też kiedy zwišzek wyjdzie na jaw, nauczyciel może mieć poważne problemy.
Nie potępiam takiego zwišzku.
Ale nie rozumiem, jak dziewczyna, zauroczona kimœ może mówić o miłoœci. To jest chyba zupełnie inne uczucie.

Mnie etap fascynacji nauczycielem nie ominšł. Przeżyłam to w czwartej klasie i w I gimnazjum, czyli w ubieglym roku szkolnym. Latwo przyszlo, latwo poszlo.

Wiem, że zakochanej dziewczynie ciężko ocenić czy kocha naprawdę czy to tylko chwilowa fascynacja - ale warto się wysilić, jedno od drugiego przy odrobinie rozsšdku można bardzo łatwo odróżnić. Mi się to udało i nie mam problemów....

Takie moje przemyœlenie. A dla potwierdzenia tego, że od każdej reguły istniejš wyjštki, zapraszam Was do poczytania autentycznej historii 21 letniej dziewczyny: http://myownlover.eblog.pl/ poczštek znajdziecie w dziale "Wspomnienia".

Ale żal mi tych dziewczyn co sie zakochuja non stop...

Zmieniajac temat:
Przez kompletny przypadek zostalam zastepowa Duży uśmiech W mojej szkole od miesiaca dziala harcerstwo. Dziewczyna ktora do dzis pelnila funkcje zastepowej oznajmila mi ze nie zyczy sobie kuternogi (czyli mnie) w zastepie. Infrmacja dotarla do pan ktore harcerstwo zalozyly, ktore zdjely jej funkcje zastepowej, wyrzucily z harcerstwa a mi przyznaly funkcje zastepowej. Nie wiem czy na pocieszenie czy rzeczywsicie jestem najmadrzejsza z calego zastepu. Oczko

Dzięki za uwagę. Pozdróweczki.
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Heh, ja niecierpiałem matematyki i wmawiałem sobie że jej nie umiem i że nie warto nawet próbowac. A w 3 klasie liceum zmienili nam nauczycielke, nowa pani była œwietna (także fizycznie Duży uśmiech ), prawie wszyscy się za niš obracaliœmy, cholernie mi sie podobała i żeby nie robić sobie wstydu porzšdnie przyłożyłem się wtedy do matematyki. Efekt to podwójna ocena dobra z matur z maty i studia na Politechnice Œl. JęzykJęzykJęzyk
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by olaph72@Dec 18 2006, 12:47 PM
A wiecie, że w mojej okolicy jest Northumberland County? Oczko
http://pl.wikipedia.org/wiki/Northumberland_County
Az mi szczena opadla - interpretacja kawalka nr 6 z TRD dowolna Uśmiech
You do what you want to
Odpowiedz
Będę ciociš!!!!!