Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark W Trójce
Tak faktycznie zupełnie go przeoczyłem nie wiedzieć czemu :wacko: Uśmiech Bardzo wartoœciowy maxi- singiel. Właœciwie Epka. Cenna bo płyta Comfort And Joy dostępna tylko w wersji analogowej.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
A ja ostatnio "sprzedałem" info Mariuszowi Owczarkowi o nowej płycie MK Uśmiech Zacytował cały mój list!!! Ale miałem z tego frajdę. Oczywiœcie "rzuciłem" propozycje aby Mark nam zaspiewal glębokš nocš i poszło Boom Like That i The Trawlerman's Song Uśmiech
Odpowiedz
Wczoraj Piotr Kaczkowski dostaje najwięcej listów w sprawie Secondary Waltz które prezentuje w miniMAXIE kilka min. po 21. Wersję próbnš dostaje na imieniny. Bardzo jestem ciekawy od kogo tym razem Uśmiech Kiedyœ wysłałem Kaczorowi singla Boom, Like That aby zagrał Summer Of Love- udało się Uśmiech Może Sułtan Leszek Adamczyk dał znać o sobie. Zbliża się północ i miniMAX zamyka Secondary Waltz a dawno tak nie było aby jeden utwór był odtworzony dwa razy. I oczywiœcie pojawiajš sie informacje o nowej płycie MK Oczko

ps. a przy okazji właœnie sobie uœwiadomiłem, że ciężko będzie wytrzymać do 10 wrzeœnia bez wczeœnejszego odsłuchania nowej płyty MK. O ile da się zrezygnować z internetu to by jeszcze trzeba było nie sluchać miniMAXU bo jak wiemy Pan Piotr nowe płyty ma najwczeœniej a Jego słowa też nie sa bez znaczenia. Same schody Duży uśmiech
Odpowiedz
Czy Kaczor zagrał wersję studyjnš Secondary Waltz?
Ja wprawdzie powiedziałem, że będę się wstrzymywać przed podsłuchiwaniem skrawków nowej płyty w necie, ale w radio to co innego Oczko. Secondary Waltz też usłyszałem pierwszy raz w pewnej bardzo dobrej Audycji Oczko.

Ale miniMAXów trzeba unikać w takim razie Oczko
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Kaczor zagrał Secondary Waltz A.D 1995 Uśmiech
Odpowiedz
A czy on jest œwiadom, że to nie TO? Oczko
Odpowiedz
Chyba nie do końca Oczko Wprawdzie powiedział że Mark próbuje itd. ale nie miał mu kto powiedzieć że wersja 07 nie przypomina tej sprzed wielu lat Oczko
Odpowiedz
Cytat:Chyba nie do końca wink.gif Wprawdzie powiedział że Mark próbuje itd. ale nie miał mu kto powiedzieć że wersja 07 nie przypomina tej sprzed wielu lat wink.gif

Robercie - czy w tej sprawie można liczyć na twojš pomoc ?? Ty jako radiowiec najlepiej dogadasz się z Panem Piotrem... Oj jak miło by było w dzisiejszym MiniMax'sie usłyszeć znowu dwukrotnie "Secondary Waltz" tym razem A.D. 2007 !!

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
No i moje marzenie się spełniło !!

Pan Piotr odtworzył dzisiaj "Secondary Waltz" A.D. 2007 !!

Co więcej - potwierdził wyraŸnie, że trasa koncertowa Mistrza 2008 nie ominie naszego pięknego kraju !! Czy to nie jest bombowa informacja !!

Ciepło na serduszku się zrobiło - oj i to bardzo !!

P.S.

Jest jeszcze jedno ważne pytanie - czy Pan Piotr skusi się na ponowne odtworzenie "Knopflerowego Walczyka" pod koniec programu...

Duży uśmiech

Odpowiedz
Cytat:Originally posted by macsa@Jul 15 2007, 05:17 PM
Pan Piotr odtworzył dzisiaj "Secondary Waltz" A.D. 2007 !!
Zadam ponownie to pytanie: Czy zagrał wersję z albumu czy tę z Hay Festival?
Odpowiedz
Z Hay Festival Koobaa, innej wersji nie miałem...

Odpowiedz
Ach, zatem to Ty byłeœ zaopatrzeniowcem Kaczora? Uśmiech Myœlałem, że może już ma coœ innego, to by œwiadczyło że Secondary W. może być pierwszym singlem. Ale ta kwestia jest chyba jeszcze otwarta.
Odpowiedz
Tak Kooboo - wysłałem ładnego maila z załšcznikiem i się udało !!

Ale najważniejsze, że Pan Marek Szpendowski - organizator trasy w Polsce i pięciu innych krajacha potwierdził koncert Mistrza w okolicach kwietnia/maja 2008 r. !!

Czy to nie jest bardzo dobra informacja !!

Duży uśmiech

Odpowiedz
Maciek dokonał czegoœ niesamowitego. Ja bardzo często piszę do Kaczora w różnych Markowych sprawach i jest to korespondencja tylko w jednš stronę bo Pan Piotr raczej nie odpisuje Uśmiech Czasami zacytuje list i ja to wiem no ale wczoraj to było prawdziwe œwięto Uśmiech Secondary Waltz A.D. 2007. To była ta wersja z rozbawionš publicznoœciš. A to że Pan Szpendowski powiedział o koncercie MK na przełomie kwietnia i maja 2008 to już w ogóle należy się temu osobny wštek Uśmiech Maćku jesteœ Wielki- dzięki Oczko
Odpowiedz
Marek Szpendowski organizował pierwszy koncert MK w Polsce w ramach TP SA Music and Film Festival w 2001r. Mimo iż w Trójce uznaje się go za "trudnego we współpracy",facet ma bardzo dobrš rękę do losowań Oczko.
Odpowiedz
Z tego co zrozumiałem Marek Szpendowski będzie organizował koncert MK w Polsce po raz czwarty a więc nikt inny wczeœniej tego nie robił Uśmiech
Odpowiedz
W takim razie oby postarał się lepiej niż ostatnio...
Odpowiedz
A co masz na myœli Kuba? Torwar?
Odpowiedz
Rozlatujšce się krzesła, œmierdzšce garderoby, generalnie zaœciankowoœć i obskurnoœć obiektów Oczko.
Może jestem przewrażliwiony, ale komentarze muzyków po koncertach w Polsce były doœć zawstydzajšce. Myœlę, że przy odrobinie wysiłku możnaby tego uniknšć.
Odpowiedz
Przyznam szczerze gdyby nie dziennik Dr Fletchera w ogóle bym o tym nie wiedział. W obu przypadkach i w Spodku i na Torwarze byłem na płycie i maksymalnie skupiony na przeżywaniu muzyki ale to rzeczywiœcie sš sprawy tak nie na poziomie że chyba najlepiej o nich jak najszybciej zapomnieć.
Odpowiedz