30.08.2007, 20:38
Może Mark zapamiętał Wasz "atak" na jego mercedesa w Hamburgu, czułe spojrzenie w oczy Andrzeja z bannerem w rękach i postanowił
"Nie no Paul, musimy tam pojechać!"
|
Mark W Polsce !
|
|
30.08.2007, 20:38
Może Mark zapamiętał Wasz "atak" na jego mercedesa w Hamburgu, czułe spojrzenie w oczy Andrzeja z bannerem w rękach i postanowił
31.08.2007, 16:07
Niestety nie możemy wybrzydzac co do miejsca koncertu.dla mnie może byc nawet na plaży
31.08.2007, 16:38
A mi się marzy jego koncert w małym klubie, na kilkaset osób
Szkoda, że już takich nie gra. Swojš drogš bilety kosztowały by chyba od 400 zł w górę heh.
31.08.2007, 17:16
IgorW.
Gra, gra tylko dla Vipów..ot chociażby takiego Jana Bo (Borysewicza) oraz dla kasiastych grubasów z dużych firm. Odbył się taki koncert w Warszawie. Nistety...zapomnij o biletach, w zamkniętym obiegu. Niestety zaakceptuj to że jest "Warszawka" i reszta wiata
01.09.2007, 00:12
ja to pojade jak zobacze czy nowa płyta jest ciekawa a pozatym zobacze set liste albo jakiego bootlega z nowej trasy i zobacze co Marek będzie grał na nowej trasce, i wtedy podejme decyzje
01.09.2007, 00:14
a tak wogule to powróciłem po półrocznej przerwie spowodowanej... sam nie wiem bo miałem neta cały czas ale jako Was tu nie odwiedzałem, czasami trzeba odpoczšć...
![]() Witam Wszystkich!!!
01.09.2007, 15:03
rozklad widowni http://www.livenation.pl/mapy/th_torwar.gif
( ceny nie dotycza wystepu marka ) ps do tych ktorzy biora banner knopfler.pl jesli mozna na dole dopiszcze forum.knopfler.pl i ogolnopolski zlot fanow ( jeszcze nie wiem czy 26. maj czy 2. czerwiec )
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
01.09.2007, 15:15
Może jaka akcja ogólnopolska? Wybieramy jakiego pewniaka którego Mark zagra i wtedy...Nie chcę cišgać z koncertu U2, DM czy Placebo ale uważam że to wietne pomysły. Nasz też mógłby by być wyjštkowy. Jaka forma podziękowania że Mark będzie z nami po raz czwarty
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
01.09.2007, 17:46
Koniecznie!!!
01.09.2007, 19:59
Jak mi sie skonczy do tego czasu leczenie, to nawet nie ma mozliwosci, zeby mnie nie bylo!
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
01.09.2007, 20:59
Cytat:Originally posted by Ania_M@Sep 1 2007, 07:59 PMSorki, ale może wtedy akurat będš kolejny szpital przenosic do stolicy. p.s. Wcale nie życzę Ci pobytu w tych instytucjach. Na pewno będziesz na koncercie
02.09.2007, 12:11
Alez ten szpital w ktorym ja leze jest cudowny, niesamowity, lekarze sa naprawde jak ze snu - w takim szpitalu az sie chce lezec! Szpitsalne leczenie konczy mi sie za miesiac, wiecej powinnam juz byc w domu, wiec sa szanse, ze bede na koncercie, zwlaszcza ze rodzice sa chetni na Marka!
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
03.09.2007, 18:02
ja jadę bankowo!!!
choć zgodnie z tradycjš długi weekend zwykle spędzamy w tatrach
03.09.2007, 20:20
W Warszawie też jest skocznia (albo tylko jej fragmenty), to będziesz mógł myleć, że jeste w okolicach Dużej Krokwi.
04.09.2007, 13:52
Znowu barierki
07.09.2007, 09:29
Witajcie, no to super, wróciłem z małych wakacji i czytam te wspaniałe informacje... czy data 2 maja jest pewna? A niech mi co wyskoczy ze szkołš :/ ale nie dam się zwariować - musze być na koncercie... Jakby co, postaram się o sprzęt nagrywajšcy - może jakoć nie studyjna ale jak na moje warunki bardzo zadowalajšca - odtwarzacz iRiver z dyktafonem... OK - to napewno będę miał.
Teraz pytanie do bardziej wtajemniczonych - co i jak zrobić, z kim gadać żeby pozwolili wnieć aparat na Torwar - jeli to się uda - będš zdjęcia także i ode mnie i mojego ojca - chłop ma przeszłoć fotografa i duży teleobiektyw na wyposażeniu więc da rade. Ja podobnie, także fotografuje i też mam tele ;P Powoli możemy już przymierzać się do jakiego szturmu na ochronę, nie? Pozdrowienia z upalnej Gdyni ( 12 stopni ) !
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba </span></span></span>
07.09.2007, 12:49
Z mojego dowiadczenia wynika, ze Polsce na koncertach kulturalnych kapel (do których MK się zalicza
) nie trzeba z aparatami specjalnie kombinować. Do Spodka wsadzilimy cyfrówkę do torebki koleżanki i nikt nawet nie spojrzał w jej stronę, żeby zobaczyć co jest w rodku. Mylę, że jak rozdzieli się korpus od obiektywu, i wetknie za pasek od spodni, to nie będzie żadnego problemu.. jeli nie wypadnie A i pewnie w kieszeni jakiej bluzy, czy marynarki, nikt by nie zauważył.Czesi majš przeršbane pod tym względem, na Watersie w Sazkiej Arenie stały bramki jak na lotnisku, za nimi depozyt. Do rodka hali tylko komórka mogła być wniesiona ze sprzętu elektronicznego.
So now we're passing strangers, at single tables.
Still trying to get over, Still trying to write love songs for passing strangers. All those passing strangers. And the twinkling lies, all those twinkling lies, Sparkle with the wet ink on the paper.
07.09.2007, 20:33
Mam nadzieje, ze Knopfler nie będzie w Sazka lecz jak ostatnio w 2005 roku w T-Mobile Arena. Przy barierkach stal kole, który filmował sobie cały koncert majšc kamerę oparta o barierkę, a ja z Dominika przemycalimy aparat bez sensu...-skoro był taki legal
Mylę, ze sporo zależy od Artysty, a sami wiemy jaka jest polityka Marka i oby sprawa fotek była taka sama jak w 2005 roku-byłoby super
A long time ago came a man on a track...
11.09.2007, 13:59
No dobra moi mili dzi już 11 wrzenia a na http://www.livenation.pl (w pierwszym pocie pada takie zdanie: Bilety trafiš do sprzedaży 10 wrzenia za porednictwem strony http://www.livenation.pl. W sprzedaży ogólnopolskiej pojawiš się dwa tygodnie póniej) nadal brak ladu możliwoci zakupu biletów.... wiec ie może co więcej?? znane sš już ceny?? I kiedy te bilety będzie można zakupić????
12.09.2007, 14:52
Już powinny być w obiegu wedle zapowiedzi. W Opolu na razie cisza.
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Czy Markowi Spodobało Się W Polsce | aaadam | 22 | 89,564 |
13.05.2008, 16:20 Ostatni post: xyz |
|
| Koncert Marka W Polsce A Media | Ania_M | 31 | 103,374 |
06.05.2008, 19:28 Ostatni post: Robson |