Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark W Polsce !
Może Mark zapamiętał Wasz "atak" na jego mercedesa w Hamburgu, czułe spojrzenie w oczy Andrzeja z bannerem w rękach i postanowił
"Nie no Paul, musimy tam pojechać!" Uśmiech
Odpowiedz
Niestety nie możemy wybrzydzac co do miejsca koncertu.dla mnie może byc nawet na plaży Szczęśliwy
Odpowiedz
A mi się marzy jego koncert w małym klubie, na kilkaset osób Uśmiech Szkoda, że już takich nie gra. Swojš drogš bilety kosztowały by chyba od 400 zł w górę heh.
Odpowiedz
IgorW.

Gra, gra tylko dla Vipów..ot chociażby takiego Jana Bo (Borysewicza) oraz dla kasiastych grubasów z dużych firm. Odbył się taki koncert w Warszawie.

Nistety...zapomnij o biletach, w zamkniętym obiegu.

Niestety zaakceptuj to że jest "Warszawka" i reszta œwiata
Odpowiedz
ja to pojade jak zobacze czy nowa płyta jest ciekawa a pozatym zobacze set liste albo jakiegoœ bootlega z nowej trasy i zobacze co Marek będzie grał na nowej trasce, i wtedy podejme decyzje Uśmiech
Odpowiedz
a tak wogule to powróciłem po półrocznej przerwie spowodowanej... sam nie wiem bo miałem neta cały czas ale jakoœ Was tu nie odwiedzałem, czasami trzeba odpoczšć... Uśmiech
Witam Wszystkich!!!
Odpowiedz
rozklad widowni http://www.livenation.pl/mapy/th_torwar.gif
( ceny nie dotycza wystepu marka )

ps do tych ktorzy biora banner knopfler.pl
jesli mozna na dole dopiszcze forum.knopfler.pl
i ogolnopolski zlot fanow ( jeszcze nie wiem czy 26. maj czy 2. czerwiec )
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Może jakaœ akcja ogólnopolska? Wybieramy jakiegoœ pewniaka którego Mark zagra i wtedy...Nie chcę œcišgać z koncertu U2, DM czy Placebo ale uważam że to œwietne pomysły. Nasz też mógłby by być wyjštkowy. Jakaœ forma podziękowania że Mark będzie z nami po raz czwarty Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Koniecznie!!!
Odpowiedz
Jak mi sie skonczy do tego czasu leczenie, to nawet nie ma mozliwosci, zeby mnie nie bylo! Uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Ania_M@Sep 1 2007, 07:59 PM
Jak mi sie skonczy do tego czasu leczenie, to nawet nie ma mozliwosci, zeby mnie nie bylo! Uśmiech
Sorki, ale może wtedy akurat będš kolejny szpital przenosic do stolicy.
p.s. Wcale nie życzę Ci pobytu w tych instytucjach.
Na pewno będziesz na koncercie Oczko
Odpowiedz
Alez ten szpital w ktorym ja leze jest cudowny, niesamowity, lekarze sa naprawde jak ze snu - w takim szpitalu az sie chce lezec! Szpitsalne leczenie konczy mi sie za miesiac, wiecej powinnam juz byc w domu, wiec sa szanse, ze bede na koncercie, zwlaszcza ze rodzice sa chetni na Marka! Uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
ja jadę bankowo!!!
choć zgodnie z tradycjš długi weekend zwykle spędzamy w tatrach
Odpowiedz
W Warszawie też jest skocznia (albo tylko jej fragmenty), to będziesz mógł myœleć, że jesteœ w okolicach Dużej Krokwi. Oczko
Odpowiedz
Znowu barierki Duży uśmiech
Odpowiedz
Witajcie, no to super, wróciłem z małych wakacji i czytam te wspaniałe informacje... czy data 2 maja jest pewna? A niech mi coœ wyskoczy ze szkołš :/ ale nie dam się zwariować - musze być na koncercie... Jakby co, postaram się o sprzęt nagrywajšcy - może jakoœć nie studyjna ale jak na moje warunki bardzo zadowalajšca - odtwarzacz iRiver z dyktafonem... OK - to napewno będę miał.

Teraz pytanie do bardziej wtajemniczonych - co i jak zrobić, z kim gadać żeby pozwolili wnieœć aparat na Torwar - jeœli to się uda - będš zdjęcia także i ode mnie i mojego ojca - chłop ma przeszłoœć fotografa i duży teleobiektyw na wyposażeniu więc da rade. Ja podobnie, także fotografuje i też mam tele ;P

Powoli możemy już przymierzać się do jakiegoœ szturmu na ochronę, nie?

Pozdrowienia z upalnej Gdyni ( 12 stopni ) !
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
Z mojego doœwiadczenia wynika, ze Polsce na koncertach kulturalnych kapel (do których MK się zalicza Oczko ) nie trzeba z aparatami specjalnie kombinować. Do Spodka wsadziliœmy cyfrówkę do torebki koleżanki i nikt nawet nie spojrzał w jej stronę, żeby zobaczyć co jest w œrodku. Myœlę, że jak rozdzieli się korpus od obiektywu, i wetknie za pasek od spodni, to nie będzie żadnego problemu.. jeœli nie wypadnie Język A i pewnie w kieszeni jakiejœ bluzy, czy marynarki, nikt by nie zauważył.

Czesi majš przeršbane pod tym względem, na Watersie w Sazkiej Arenie stały bramki jak na lotnisku, za nimi depozyt. Do œrodka hali tylko komórka mogła być wniesiona ze sprzętu elektronicznego.
So now we're passing strangers, at single tables.
Still trying to get over,
Still trying to write love songs for passing strangers.
All those passing strangers.

And the twinkling lies, all those twinkling lies,
Sparkle with the wet ink on the paper.
Odpowiedz
Mam nadzieje, ze Knopfler nie będzie w Sazka lecz jak ostatnio w 2005 roku w T-Mobile Arena. Przy barierkach stal koleœ, który filmował sobie cały koncert majšc kamerę oparta o barierkę, a ja z Dominika przemycaliœmy aparat bez sensu...-skoro był taki legal Uśmiech Myœlę, ze sporo zależy od Artysty, a sami wiemy jaka jest polityka Marka i oby sprawa fotek była taka sama jak w 2005 roku-byłoby super Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
No dobra moi mili dziœ już 11 wrzeœnia a na http://www.livenation.pl (w pierwszym poœcie pada takie zdanie: Bilety trafiš do sprzedaży 10 wrzeœnia za poœrednictwem strony http://www.livenation.pl. W sprzedaży ogólnopolskiej pojawiš się dwa tygodnie póŸniej) nadal brak œladu możliwoœci zakupu biletów.... wiec ie może coœ więcej?? znane sš już ceny?? I kiedy te bilety będzie można zakupić????
Odpowiedz
Już powinny być w obiegu wedle zapowiedzi. W Opolu na razie cisza.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz