Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark W Polsce !
jeszcze nie dostałem nic, ale rozmawiałem z LiveNation i dowiedziałem się, że bilety będš wysyłać w paŸdzierniku, chyba od 8 - wtedy rusza sprzedaż biletów. Po rozmowie z paniami z tej firmy odniosłem wrażenie, że jest to bardzo porzšdna firma, wszystko ładnie, treœciwe informacje i kultura... sšdzę, że organizacyjnie też wszystko majš dograne....
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
Nie zobaczymy sie, niestety.
Nie musze pytac o zgode lekarza, bo umiem sama ocenic sytuacje....
Na wszelki wypadek zapytam sie przy wypisie, ale odpowiedz znam. Jestem pewna ze zgodynie dostane.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Ale zgody na co?

Hm, przecież koncert nie jest wysiłkiem fizycznym - można przyjœć na niego nawet o kulach/na wózku.

W czym więc problem?
&quot;Come up and feel the sun
A new morning has begun...&quot;
Odpowiedz
Nie znacie sprawy.
Problem jest, i to duzy.
Gdybym Wam zaczela tlumaczyc wszystko od a do z to zasnelibyscie nie doczytajac polowy...
Nie moge. Naprawde.
We'll make it to

Odpowiedz
bilety w ręku Duży uśmiech kupiłam w punkcie ticketpro zamiast przez net... jeszcze do barcelony chce wybyć na koncert, ale się zobaczy (czy będę tam na stałe czy nie Uśmiech )... a mój znajomy to będzie na 4 koncertach, to jest dopiero szczęœciarz heh Uśmiech
Odpowiedz
A czy jest szansa, aby kiedykolwiek te bilety można było namacalnie, a nie wirtualnie nabyć? Np. w Empiku, czy innym sklepie. Jakoœ nigdy nie ufałem sprzedaży przez Internet. I wolałbym tego uniknšć. To całe logowanie, udostępnianie swoich danych osobowych. Może jestem przewrażliwiony, ale nie lubię. Oczko A bilety jak najbardziej muszę mieć. Ale czy to oznacza, że w kraju już nie prowadzi się normalnej sprzedaży biletów na imprezy masowe? Tylko i wyłšcznie przez Internet? Kurcze, żeby się nie okazało, że zaraz tych biletów najzwyczajniej w œwiecie zabraknie.... Smutny
Odpowiedz
Chyba tak! Również jestem zainteresowany takš właœnie tradycyjnš formš nabycia biletu.
Dzięki postowi Ptysi dowiedziałem się o Ticketpro. Wchodzšc na ich stronę można
wybrać również miasto, i sieć punktów oferujšcych bilet. Przed chwilš dzwoniłem akurat w tej sprawie do Katowic: tu jeszcze biletów nie majš.
Odpowiedz
Witam

Na "ticketpro.pl" sa punkty sprzedazy biletow w calym kraju. dzisiaj urwalem sie z pracy na 1/2 godziny, poszedlem do Biura Ogloszen Dziennika Baltyckiego w Gdyni, pani wziela czysty blankiet ticketpro i wydrukowala 2 bilety na koncert Mistrza na Torwarze. Oczywscie plyta!!! Uśmiech Majac je w reku czuje sie juz bezpieczny Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Ja dzisiaj otrzymałem list polecony od LiveNation Uśmiech Niedługo wracam do domku i zobaczę co tam siedzi... a domyœlam się co to Uśmiech ajajaj! Ale fajnie!
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Odpowiedz
No! Mam 4 bileciki, ładne, nowiutkie... Teraz tylko czekać, czekać i czekać...

Jak sšdzicie, jak wyglšdać będzie sprawa z aparatami fotograficznymi?

Odpowiedz
Witam! Jesli chodzi o bilety "namacalne" to w Krakowie w Rynku Głównym mozna nabyc bilety w Empiku! Tak wlasnie zrobilemUśmiech Choc jak poszedlem tam i zapytalem to pan mnie poinformowal, iz owszem sa bilety na 2 V na koncert w Warszawie, ale na Chrisa ReaUśmiech A Mark Knopfler gra koncert w tym samym dniu, ale w... GdanskuUśmiech Cos dla mieszkancow TrojmiastaOczko Ale pozniej zaraz sie wszystko wyjasnilo, ze pan sie dopiero uczy i ze sa bilety na Marka na Torwar. Serdecznie pozdrawiam!
rafalmk
Odpowiedz
Czyżby ostatnia trasa Chrisa nie była jednak ostatniš? Ciekawie się ułożyło, że obaj grajš w ten sam dzień w Polsce. Jeœli to prawda z Chrisem Rea.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Ano wlasnie, skoro tak mialo byc z tymi biletami to moze i z tym Chrisem nie jest tak do konca, choc slyszalem z innego zrodla, ze podobno ma byc w Polsce na koncercie, ale nie wiem czy w tym samym terminie co Mark
rafalmk
Odpowiedz
Koncert Chrisa R. odbędzie sie w lutym a więc nie ma żadnych przeszkód aby za dwa m-ce zameldować sie ponownie w Warszawie Oczko Miejsce lepsze od Torwaru bo Sala Kogresowa Smutny
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Heh, przeszkody się znajdš Roberto Oczko. Luty to nie jest dobry termin. Ale Sala Kongresowa to faktycznie lepsza lokalizacja niż Torwar. Nigdy nie zapomnę Telegraph Road w Kongresowej... Myslałem, że cały Pałac Kultury odleci w kosmos a my wszyscy razem z nim Oczko. Coœ niesamowitego to było. No a póŸniej BIA i So Far Away na koniec, a za kulisami czekała czerwona gitara... Oczko. To były czasy!
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
O tak, każdy z nas czekał na 10 czerwca 2001 kawał swojego życia. Niezapomniane chwile wzruszeń i prawdziwego koncertowego uniesienia. Dla Ciebie Kuba dodatkowo dzień niezwykły Oczko Dla mnie największe koncertowe przeżycie. Potem w 2005 też dzien po dniu w drodze. Cudne czasy. Maj 2008 znów najpiękniejszy miesišc tego roku łšcznie z Pragš Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Wczoraj przyszły do mnie - pochwalę się - dwa bilety Uśmiech.
(Oczywiœcie płyta)
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Ania_M@Oct 10 2007, 06:04 PM
Nie znacie sprawy.
Problem jest, i to duzy.
Gdybym Wam zaczela tlumaczyc wszystko od a do z to zasnelibyscie nie doczytajac polowy...
Nie moge. Naprawde.
W ogóle - hm, dlaczego piszesz tak jakby to NAM miało zależeć na tym żebyœ zobaczyła koncert?
To Twoja i tylko Twoja decyzja - zobaczysz to zyskasz, nie zobaczysz - tracisz. Dla nas bez zmian.
Odpowiedz
Wam moze nie zalezec na tym, zebym zobaczyla koncert. Ale mi zalezy na tym zarowno zeby zobaczyc i koncert, i Was.
Już mi się któršœ noc Marek œni Oczko
We'll make it to

Odpowiedz
Więc zawsze można wsprzeć się przysłowiem - dla chcšcego nic trudnego.
Odpowiedz