Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark W Polsce !
Witam,
To właœciwie mój pierwszy post na forum, tak jak wszyscy tu obecni uwielbiam Marka, i oczywiœcie będę na koncercie w Warszawie.
Czy ktos z was zastanawial się nad wyjazdem na koncert do Berlina ? Ja pomyœlałem ze to calkiem fajny pomysl, tym bardziej ze koncert jest w sobote, 3 maja (dzien po naszym).
Na 90% będę w Warszawie, ale gdyby udalo się zebrac kilka chetnych osob na wyjazd do Berlina, to wybrałbym chyba ta wlasnie opcje.
Może jest wœród was ktos chetny na taka wycieczke ?
Pozdrawiam,
Odpowiedz
Robert, jesteœ niesamowity, skšd Ty to wszystko wiesz? Duży uśmiech
PS Przewidujesz korepetycje z wiedzy o MK? Jesli tak to ja sie zapisze, bo moj poziom siega chyba klasy 1 szkoly podstawowej Oczko
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Hm, w ogóle, moim zdaniem dawać powinien to ktoœ, kto jest ikonš tego forum - ja widziałbym tutaj Robsona lub kogoœ z krakowskich założycieli.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
Numi doceniam to i dziękuję ale ikona forum? Chyba jednak nie. Co to ma w ogóle znaczyć ikona forumUśmiech Nie ma czegoœ takiego. Kandytatura Ani jest œwietna i jestem ZA. O sobie w ogóle nie myœlę. To ma być prawdziwe œwięto Muzyki- 2 maja. Więc zero stresu i przejmowania się czymkolwiek a ja już znam siebie strzeliłbym niezłš 'przeżywkę' co najmniej miesiac przed Duży uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Robert, dziękuję Ci bardzo. Bardzo mi miło, i nie ukrywam, że bardzo bym chciała, toteż czekam na więcej głosów za... :wub:
Jeszcze tylko 3 miesiace!
Za miesišc powiemy, że jeszcze tylko 2 miesišce.
Za 2 miesišce powiemy, że jeszcze tylko miesišc.
Za 3 miesišce powiemy: o kurczę, to już!
Duży uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
No, ale - po pierwsze nie uważam żeby najlepiej o powadze forum/fanow œwiadczyła szesnastolatka dajšca coœ Knopflerpowi - z tego samego powodu do głowy by mi nie przyszło żeby samemu coœ mu dawać. Mam wobec Knopflera za dużo szacunku.

No i mam też drugie pytanie - moim zdaniem z Knopflerem powinnien rozmawiać ktoœ, kto naprawdę dobrze mówi po angielsku - nie wiem czy Ty - Ania czujesz sie pod tym wzglede gotowa, pamietam, ze podczas tlumaczen mialas dosc sporo problemow z angielskim. No i nie jest to z mojej strony zlosliwosc - po prostu masz dopiero szesnascie lat.

Jestem wiec absolutnie na nie.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
Numitor: jezeli uwazasz, ze nie najlepiej swiadczyloby to o Forum, to zawsze moga pojsc dwie osoby. Na swoja obrone mam tez do powiedzenia, ze owszem - problemy mam z pisaniem po angielsku - nie zawsze mi to super wychodzi, natomiast rozmawiam bez problemu - angielskiego zaczelam uczyc sie juz w 1998 roku, w "zerowce". Owszem pozniej mialam przerwe, ale doksztalcalam sie prywatnie, w domu. Z drugiej strony tez dla Marka moglby byc to komplement: artysci zawsze ciesza sie widzac ze podbijaja serca roznych grup wiekowych.
Czuje sie gotowa, jak najbardziej.
Ale ok - nie bede Cie przekonywac. Szanuje to, ze Ty mozesz byc na nie, i z racji tego, ze wiem, ze nie tylko Ty mozesz byc na nie, czekam na wiecej opinii na tak. Oczko Jak demokracja, to demokracja, wiec wybor zostawiam Wam.
Pozdrawiam
We'll make it to

Odpowiedz
To ja dorzucę swój głos - jak najbardziej na TAK.

Uważam, że Ania będzie godnie reprezentowała nasze forum i będzie to również dla Marka jakaœ odmiana. Przecież większoœć jego fanów to ludzie w wieku 30+ a tutaj nagle pojawi się bardzo mšdra i rezolutna 16-latka ;D

Młodzież przyszłoœciš narodu !!

Jeœli chodzi o język to nie sšdzę aby można było wdawać się z Mistrzem w dłuższš pogawędkę - zapewne skończy się zwyczajnš kurtuazyjnš wymianš zdań. Jeœli trema nie przeszkodzi to powinno być dobrze. Przydał by się jednak jakiœ pomocnik do uwiecznienia tej chwili - jakiœ amator filmowania z kamerkš.

Zacznijmy jednak od czynienia starań aby organizator zgodził się na takie spotkanie - bo jak na tš chwilę to dzielimy skórę na niedŸwiedziu.... Czy ktoœ dzwonił lub pisał do Live Nation ?

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Mšdra i rezolutna 16-latka, powiadasz?? Duży uśmiech

Zgadzam się co do języka.
Mogę napisać do LN, liczę na to, że będzie tam druga Pani Ania, jak 3 lata temu w VivaArt. Uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Aniu z calym szacunkiem dla Ciebie Uśmiech ale moze niech do LN napisze ktos kto ma juz jakies doswiadcenie w tych sprawach, bo drugiego podejscia moze nie byc. Wiem, ze w 2005 sie udalo wiec i teraz powinno Uśmiech

Co do osob wreczajacych upominek - ja rowniez jestem za opcja ze powinien to byc duet. I uwazam, ze jedna z osob w tym duecie powinna byc Ania, jako zywy dowod na to, ze muzyka Marka trafia do wszystkich grup wiekowych Uśmiech
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Witam zgadzam się z Betem lepiej niech do LN napisze ktoœ kto ma doœwiadczenie, a duet wreczajacy musi byc obowiazkowo jedna osoba to tak jakoœ łyso Oczko jesli oczywiœcie uda się to tak zorganizować Uśmiech
Odpowiedz
Ktokolwiek by to nie był, życzę mu spotkania z Markiem. Wspieram Was duchowo B)
Odpowiedz
Ja również jestem za duetem.
Widzę, że coraz więcej osób jest za mnš, bardzo mnie to cieszy.
I absolutnie zgadzam się (po przemyœleniu) co do tego, że powinien ktoœ doœwiadczony napisać do LN. To kto respektuje? Może Grzeœ?
I też proponuje, żeby On poszedł jako druga osoba - również dlatego, że ma już doœwiadczenie Uśmiech
Co Wy na to?
I co Ty na to, Grzeœ? Uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
No i fajnie, ja jestem za duetem, Ania i ktoœ jeszcze, Grzeœ jak najbardziej Uśmiech Jako inne propozycje myœlę, że Pablosan, Martinez lub Bartek. Taka mocna ekipa Uśmiech

No to pozdrówko!
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
A ktoœ z was w ogóle się zastanowił, czy Mark ma ochotę na jakiekolwiek prezenty? To człowiek skromny i tego typu sytuacje wprawiajš go w niepotrzebne zakłopotanie. Dla niego największym prezentem jest fakt, że przyszliœmy na koncert i kupiliœmy płytę, że po prostu mamy szacunek do tego co robi. Cała reszta jest moim zdaniem niepotrzebna, żeby nie powiedzieć - nie na miejscu. Choć może się mylę...
Jeœli jakikolwiek prezent, to faktycznie ksišżka brzmi rozsšdnie.

Jeœli jest natomiast osoba, która na tym Forum zasługuje na to by spotkać się z Markiem i wręczyć mu od nas upominek, to może być to tylko Robson - moim skromnym zdaniem. Nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego. Tu nie powinno być dyskusji. Pod dyskusję można by poddać ewentualnš drugš osobę i tu - moim zdaniem - powinno się odbyć losowanie spoœród grupy wytypowanej przez Forumowiczów.

Ja się wycofuję.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Kuba: rozmawiałam z Robertem, niestety powiedział że byłoby to dla niego zbyt stresujšce, a ja również uważam, że jemu się należy. Uśmiech
Uważam też za dobry pomysł wybrania drugiej osoby za pomocš ankiety.
Robert, zgódŸ się!! Należy Ci się jak chłopu ziemia Oczko Za Muzyczne Fascynacje, za ogromny poziom wiedzy o Marku, za to, że jesteœ taki symatyczny.... po prostu - należy Ci się i kropka! Ja Ci już to powiedziałam tydzień temu Oczko Jeszcze numitor, i Koobaa.... I nie martw się: każdy stresowałby się przed takim wydarzeniem. A przecież padł pomysł drugiej osoby, więc nie pójdziesz sam. Uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
Kuba ma wiele racji w swym pierwszym akapicie. Natomiast w drugim już nie Oczko

Aniu jesteœ bardzo miła ale to naprawdę dla mnie za Wysokie Progi choć tak jak Kuba zauważył Mark jest bardzo skromny, ale to naprawdę mogłoby mnie przerosnšć. Znam swoje mozliwoœci i słaboœci i wiem że tego dnia dałyby znać o sobie. Jeszcze nie teraz Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson
Kuba ma [b]wiele racji w swym pierwszym akapicie. Natomiast w drugim już nie Oczko[/b]
Zazwyczaj się z Tobš zgadzam, tu jednak polemizowałabym. Oczko
We'll make it to

Odpowiedz
Post Kuby mnie natchnšł Oczko
Mam takš propozycję: zróbmy rzeczywiœcie kolejnš ankietę na osoby, które wręczš prezent. Propozycja Filipa wydaje mi się w porzšdku: uwzględnilibyœmy w niej Pablosana, Martineza, Bartka i Grzesia, jeżeli oni wyrażš na to zgodę. Chyba, że macie także propozycje innych Forumowiczów. Ja nieskromnie się wpiszę również, bo widzę że sporo osób jest za. Oczko Wpisałabym też Roberta, ale on się wypiera rękami i nogami więc trzeba to uszanować.
Dwie osoby które otrzymajš najwięcej głosów, pójdš w duecie wręczać ten prezent.
Ankieta znowu byłaby na dwa tygodnie.
Co Wy na to?

PS Usiłowałšm dziœ skontaktować się z Grzesiem, czy by nas nie wspomógł swoim doœwiadczeniem, niestety mi się nie udało. Ma ktoœ z Was z nim kontakt, bo nawet coœ go na Forum ostatnio nie widać? Trzeba rzeczywiœcie żeby ktoœ doœwiadczony już dziœ zaczšł negocjacje z LN - im szybciej tym lepiej.
We'll make it to

Odpowiedz
Witam no jesli powstanie ankieta to napewno zagłosuje Uśmiech
Odpowiedz