Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark W Polsce !
Tylko za ankietš musi być trochę więcej osób niż 3 Uśmiech I musimy jakoœ wybrać bohaterów. Uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
A jakie będš kryteria tego wyboru? Przecież chyba każdy fan chciałby bardzo spotkać mistrza tak jak Ty, Ania. To delikatna sprawa. Może niech każdy kto chce i czuje się na siłach, zaproponuje swojš kandydaturę? Potem można zrobić ankietę, choć uważam, że losowanie byłoby bardziej sprawiedliwe niż ankieta.

Ale ja się już nie mieszam Oczko.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
No Prawda każy fan chciałby spotkac mistrza tylko racja musi czuc się na siłach , ja się nie czuję Uśmiech wiec nie wystawiam swojej kandydatury Oczko Narazie musi mi wystarczyć zobaczyć na żywo mistrza zreszta po raz pierwszy Uśmiech
Odpowiedz
Kuba, właœnie tak myœlę: niech każdy kto się czuje na siłach zaproponuje swojš kandydaturę, a potem ankieta. Myœlę że ankieta jest lepsza, wtedy prawo do głosu będš mieli wszyscy, a losowanie będzie zdaniem się na przypadek. Pozdrawiam
We'll make it to

Odpowiedz
Ja bym chciał spotkać mistrza, ale tak przypadkiem, na ulicy np.
Tutaj też sie nie piszę.
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by koobaa@Feb 4 2008, 05:49 AM
A ktoœ z was w ogóle się zastanowił, czy Mark ma ochotę na jakiekolwiek prezenty? To człowiek skromny i tego typu sytuacje wprawiajš go w niepotrzebne zakłopotanie. Dla niego największym prezentem jest fakt, że przyszliœmy na koncert i kupiliœmy płytę, że po prostu mamy szacunek do tego co robi. Cała reszta jest moim zdaniem niepotrzebna, żeby nie powiedzieć - nie na miejscu. Choć może się mylę...
Jeœli jakikolwiek prezent, to faktycznie ksišżka brzmi rozsšdnie.

Jeœli jest natomiast osoba, która na tym Forum zasługuje na to by spotkać się z Markiem i wręczyć mu od nas upominek, to może być to tylko [b]Robson
- moim skromnym zdaniem. Nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego. Tu nie powinno być dyskusji. Pod dyskusję można by poddać ewentualnš drugš osobę i tu - moim zdaniem - powinno się odbyć losowanie spoœród grupy wytypowanej przez Forumowiczów.

Ja się wycofuję. [/b]
Popieram - obydwa akapity.

Właœnie o tym pisałem wczeœniej - moim zdaniem Knopfler nie jest typem osobowoœci, która ma ochotę dostawać od fanów prezenty.

Popieram także losowanie, a nie ankietę.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
A jak wyglšdałoby takie losowanie? :blink:
Moim zdaniem ankieta jest naprawdę lepsza i to tylko z tego względu,że wtedy prawo głosu mieliby wszyscy, a losowanie byłoby zdaniem się na przypadek.
A za załatwianie sprwy z LN naprawdę trzeba się wzišć bo na odpowiedŸ można długo czekać. Popieram wypowiedzi poprzedników, by zrobił to ktoœ bardziej doœwiadczony niż ja.Oczko
Poza tym myœlę że nie trzeba skreœlac od razu tych prezentów. Trzy lata temu Mark dostał koszulkę i jakoœ nikt z tego powdu nie płakał. Oczko
We'll make it to

Odpowiedz
Witam Wszystkich Fanów !
Jestem nowym forumowiczem ,ale fanem DS od 20 lat.
Muzyka Mistrza to całe moje dorosłe życie.Pierwsza zgrana płyta do Ipoda to oczywiœcie Brother in Arms,w samochodzie też wożę prawie wszystkie płyty DS i solowe.
Koncert Dire Straits na którym byłem w Monachium W 1992 roku to po prostu mistrzostwo œwiata.
A teraz wracajšc do głównego wštku to mam pytanie czy na koncercie na Torwarze Mark zagra tylko swoje ,,solowe" utwory ,czy też coœ z repertuaru DS.
Oczywiœcie wybieram się z żona na ten koncert bez względu na repertuar ,chociażby po to aby zobaczyć Mistrza.
Odpowiedz
Witaj
Jest Człowiek który był na koncercie dIRE sTRAITS. Szczęœciarz. Opowiedz więcej.
Nie wyobrażam sobie aby Mark nie zagrał Sułtanów, Walk Of life, Romeo And Juliet, Telegraph Road czy Brothers In Arms. Przed Sułtanami powinien jeszcze 'dorzucić' Private Investigations jak za starych dobrych lat.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Ania_M@Feb 5 2008, 03:18 PM
A jak wyglšdałoby takie losowanie? :blink:
Moim zdaniem ankieta jest naprawdę lepsza i to tylko z tego względu,że wtedy prawo głosu mieliby wszyscy, a losowanie byłoby zdaniem się na przypadek.
Dlatego Aniu losowanie byloby lepsze, bo wyklucza ew. zal czy niezrecznosci. Dlatego lepsze, ze kazdy ma w nim rowne szanse, a licznik postow na forum nie powinien byc wskaznikiem czy sie komus to spotkanie nalezy czy nie. Widze ze bardzo sie w to Aniu angazujesz (czemu sie nie dziwie Oczko) ale mysle, ze jestes troche zbyt pochopna. Tak jak Kuba napisal, to jest delikatna sprawa a za delikatne sprawy trzeba sie delikatnie zabierac. Uśmiech
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Bilety na koncert kupiłem u niemieckiego ,,konia" .okazało się że to były jedne z droższych biletów -główna trybuna pod dachem .Na bilecie była wydrukowana cena 55 DM i tyle zapłaciliœmy-nie wiem czy temu sprzedajšcemu się opłacało -może kupił taniej w przedsprzedaży.Na bilety wydaliœmy z kumplem dosłownie ostatnie pienišdze ,a wypłata dopiero za tydzień -zostało nam 4 marki -w bufecie z kiełbaskami itpktórych było sporo wokół stadionu kupiliœmy sobie po jednej bułce i jakoœ doczekaliœmy do startu.No i się zaczęło ,najpierw jakiœ drętwy sapport a póŸniej ...DIRE STRAITS.
60 tysięcy ludzi œpiewało z Markiem,pod koniec zagrali Brother in Arms -wygaszone wszystkie œwiatła ,reflektory oœwietlały tylko Marka ,60 tysięcy zapalniczek -do tej pory mam ciarki na plecach -mistrzostwo œwiata.
Odpowiedz
BET - teraz juz rozumiem. Slusznie ze nie dziwisz sie Uśmiech W sumie nie wiadomo czy ta trasa nie bedzie ostatnia, a gdzies tak slyszalam. Dla mnie moze to byc jedyna i ostatnia okazja w zyciu. Zle sie wyrazilam - dla mnie jest to pierwsza i moze ostatnia okazja w zyciu. Uśmiech I pewnie nie tylko dla mnie.

Leszczu - nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszcze! Sama nie wiem z czego to wynika ale moja podswiadomosc jakos nie dopuszcza do siebie tego ze Dire Straits istnialo kiedys naprawde - byc moze dlatego ze nie mialam okazji nigdy ich "zobaczyc" chocby w telewizji (chodzi mi ocywiscie o te lata kiedy zespol istnial). A mam przeciez w domu namacalne dowody na to, ze to nie fikcja.
Szczesciarzu, nawet nie wiesz ile ja bym dala, zeby zobaczyc DS na zywo....
Może kiedyœ rzeczywiœcie pojawiš się SUŁTANI SWINGU...?
We'll make it to

Odpowiedz
Pozdrawiam Cię goršco, Leszcz!!! Miałem szczęœcie być obecnym na koncercie z tej trasy, tylko we Frankfurcie. Z cenami biletów to była rzeczywiœcie zagadka, u "konika" nie były droższe niż te oficjalne. Z tego co zrozumiałem, sprzedawali je w dużej iloœci Anglicy - i to już musiało im się opłacać. Mistrzostwo Swiata - racja w 100%.
Co się tyczy przekazania prezentu (ksišżka) - wydaje mi się, że nie każdy sprostałby tej chwili (trema) i do grupy sam się zaliczam. Warunkiem uczestnictwa winna być - moim zdaniem - dobra znajomoœć j.angielskiego, by nie dać plamy. Ale przed tym - trzeba by wiedzieć, czy takie spotkanie byłoby możliwe (Nie wiemy, ile czasu będzie mieć Mark)
Odpowiedz
Witam!
Właœnie kupiłem bilety na Torwar i zaczynam odliczać dni.
Odpowiedz
Wiecie moze, czy jeszcze mozna gdzies kupic bilet na koncert w Warszawie? Moze uda mi sie przybyc. Jesli ktos by mogl mi pomoc zalatwic bilet, to bym go kupil. 2 Maj Wawa, 3 Maj Berlin ^_^
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by dziadek@Feb 7 2008, 04:22 PM
Miałem szczęœcie być obecnym na koncercie z tej trasy, tylko we Frankfurcie. Z cenami biletów to była rzeczywiœcie zagadka, u "konika" nie były droższe niż te oficjalne.
Faktycznie, dziwna sprawa - w Wiedniu przed koncertem na Praterze, bilety u koników były tańsze niż w oficjalnej przedsprzedaży... :blink:
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Gasper@Feb 7 2008, 07:36 PM
Wiecie moze, czy jeszcze mozna gdzies kupic bilet na koncert w Warszawie? Moze uda mi sie przybyc. Jesli ktos by mogl mi pomoc zalatwic bilet, to bym go kupil. 2 Maj Wawa, 3 Maj Berlin ^_^
Bardzo proszę Gasper:
Warszawa: http://tickets.livenation.pl/beesqp1/formularz_pl.php Wybierz koncert Marka, iloœć biletów i miejsce: siedzšce bšdŸ płytę. Masz tam możliwoœć podejrzenia rozkładu miejsc na Torwarze Uśmiech
Berlin: http://www.eventim.de/cgi-bin/mark-knopfle...073$403105
Pozdrawiam
We'll make it to

Odpowiedz
Dzieki Aniu, na berliński koncert mam już bilety od paru miesięcy Uśmiech

Właœnie zamówiłem dwa bilety na warszawski koncert. Będzie mały maraton Duży uśmiech Postaram się przyjechać wraz ze swojš dziewczynš Uśmiech
Odpowiedz
Płyta czy miejsce siedzace? Oczko
Ja kupilam na siedzace i szczerze zaczynam tego zalowac, gdybym wiedziala ze w tak krotkim czasie z noga tak mi sie polepszy, to kupilabym na plyte... Madry Polak po szkodzie, niestety. (Tzn. nie ja kupilam, tylko tata. Duży uśmiech)
Ale.... niewazne gdzie, wazne ze bedzie Mark i Wy. Uśmiech
A moj wujek ktory mial wspoludzial w tym ze slucham MK, stwierdzil ostatnio, ze takiego starego faceta to szkoda sluchac i szkoda kasy na bilety. :blink: Nie moglam uwierzyc w to kto to mowi! Moj wujek, wielki fan Marka - a taka nagla zmiana zdania....
We'll make it to

Odpowiedz
Kupiłem oczywiœcie na płytę B)
Odpowiedz