Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inne Koncerty
No właœnie ja o tym Maćku Uśmiech A potem żeby sie dostać np. do jakże ważnego wštku Kill To Get Crimson to trzeba najpierw wszystkim złożyć życzenia Duży uśmiech Ale maruda dzisiaj ze mnie. Sorry
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Robercie - życzenia sš bardzo ważne !! Zwłaszcza dla szanownych solenizantów Duży uśmiech

Nie marudŸ tulko użyj wyszukiwarki !! Piatek dzisiaj - Weekend przed nami - trza się cieszyć i grać "głoœniej, œmielej" !!

Język

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Różni ludzie - różne potrzeby.

Mnie osobiœcie koncerty GENESIS i innych jak np. Pink Floyd interesujš tyle co œnieg sprzed 1987 roku...
A też "tego" na forum nie jest mało...

Sorry.
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
No i masz babo placek. I kto tu ma zły dzień Duży uśmiech Ale przecież Howard jak Cię coœ nie interesuje to nic nie piszesz i wszystko na temat. Mi tylko chodzi aby takie tematy i im pokrewne poszły w góre na forum. Przecież nie mówie że jestem im przeciwny. I luz.

ps. a czemu akurat sprzed 1987? :wacko:
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Jun 22 2007, 05:35 PM

wtedy byłem, wtedy byłem małym chłopcem, hej! Duży uśmiech

Odpowiedz
Właœnie w ten weekend w Krakowie odbędzie się impreza plenerowa pod Wawelem, na zakolu Wisły, o nazwie "Wianki 2007". Obecnie testowany jest sprzęt. A teraz, właœnie teraz, z kolumn o mocy kilku tysięcy (kilkunastu?) WATT's leci "So Far Away"...
Krakusy, słyszycie?

Chyba pół miasta to słyszy..

Dodano:

chyba im się nie znudziło - 5. raz ten kawałek idzie. Zlot się przypomniał Uśmiech

Odpowiedz
tak mi się coœ zdawało właœnie że zza okna "So far away" słyszę...
Oczko
Odpowiedz
No więc właœnie Uśmiech

Ma siłę TA muzyka... Wywracanie oczami

Odpowiedz
Cytat:Originally posted by macsa@Jun 22 2007, 04:51 PM
Robercie - jest czarno na białym zupełnie inny dział forum poœwięcony innym koncertom i innym wykonawcom:

http://www.forum.knopfler.pl/index.php?act=idx

Tylko po co, jeœli i tak wszyscy piszš w wštku głównym...
Otóż to, ostatnio tam właœnie szukałem tego tematu i nie znalazłem. No i nie dowiedziałem się, że Raingod i Andrzej będš na Genesis.
Z Robertem i Eveldš także nie udało się w końcu spotkać, ale koncert był faktycznie wart uwagi...
Staliœmy 2 m od sceny, Phil tryskał radoœciš, szkoda tylko, że z tak bliskiej odległoœci nie dało sie nacieszyć efektami, które zespół dla nas przygotował.
Muszę się podzielić pozytywnym odczuciem - publicznoœć, przynajmniej wokół nas była wzorem publicznoœci (może to przez ten deszcz). Staliœmy w niezłym œcisku i w deszczu od ok. 17.00 do 20.45 i wszyscy bardzo dobrze się bawili, żadnych scysji, tylko wzajemna uprzejmoœć... to miłe. -_-

No a potem podróż do domu - długa i w większoœci w deszczu, ale za to z Trójkš i P. Kaczkowskim wspominajšcym ze słuchaczami dopiero co zakończony koncert.

Kilka godzin snu i dalej w drogę - do Słubic, ale nie do Andrzeja i to już inna historia...

p.s. Andrzej - ostatnio czasem bywam w Twojej mieœcinie, miej oczy szeroko otwarte!!
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
"Troszeczkę" Wam zazdroszczę mimo ulewy.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by HOWARD+Jun 22 2007, 05:01 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HOWARD @ Jun 22 2007, 05:01 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Robson@Jun 22 2007, 05:35 PM

wtedy byłem, wtedy byłem małym chłopcem, hej! Duży uśmiech [/b][/quote]
A ja sie urodzilem Duży uśmiech Mnie tam wszystko co zwiazanego z PF BARDZO interesuje Oczko Kurczak marudzicie, ze do innego dzialu itp itd - no to niech ktos kurczaki przeniesie caly watek 'inne koncerty', bo ludzie piszacy w nim o innych koncertach robia to we wlasciwym miejscu. Oczko
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Ale cały wštek nie jest we właœciwym miejscu Uśmiech BET nie wszyscy tak po prostu mogš sobie przenieœć co tylko chcš na forum. To trzeba mieć uprawnienia wiesz? Duży uśmiech
Odpowiedz
Popieram Mistrza Robsona. Ten wštek jest nie na miejscu, jak i wszystkie urodzinowe.
Ale jeœli adminom (wszystkim 6ciu) to nie przeszkadza to cóż... Możemy sobie jedynie pomarudzić Oczko.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Jun 24 2007, 01:11 PM
Ale cały wštek nie jest we właœciwym miejscu Uśmiech BET nie wszyscy tak po prostu mogš sobie przenieœć co tylko chcš na forum. To trzeba mieć uprawnienia wiesz? Duży uśmiech
Wiem wiem i wlasnie to mialem na mysli. Bo w momencie kiedy watek byl zakladany to jeszcze nie bylo, o ile dobrze pamietam, podzialu forum takieg jak teraz.
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Admini!!!

Zróbcie z tym porzšdek!!!
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Ja myœle, że ów wštek "Inne koncerty na których bylismy, będziemy" to nic innego jak jak okazanie szacunku dla tych, którzy "TEŻ GRAJĽ"

Genesis - c.d.n.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 24 2007, 06:15 PM
Ja myœle, że ów wštek "Inne koncerty na których bylismy, będziemy" to nic innego jak jak okazanie szacunku dla tych, którzy "TEŻ GRAJĽ"
Zdecydowanie Uśmiech. Dlatego stworzono dla niego specjalny dział Forum.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Witam wszystkich. Czy ktoœ z was był wczoraj na Red Hotach ? Ja byłem i jestem pod ogromnym wrażeniem, a w szczególnoœci solówkami Johna F.

Czekam na wasze opinie
tea
Odpowiedz
sorki dla wszystkich ortodoxow ale musialem reanimowac ten watek... po prostu musialem...

pani aniu... stalo sie...

przyjezdza do nas...

ERIC CLAPTON!!!! Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech ...musialem...
Szczęśliwy
&quot;Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę.&quot; Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
KIEDY I GDZIE ?
Odpowiedz