Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark W Polsce !
Cytat:Originally posted by jambore+Mar 27 2008, 10:50 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jambore @ Mar 27 2008, 10:50 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kuba87@Mar 22 2008, 12:27 AM
Sšdzicie, że uda się wnieœć kamerkę? Oj to by było coœ... A może jakoœ bardziej profesjonalnie nagrać dŸwięk? Uśmiech
Kombinuj Kombinuj.
"Kombinuj dziewczyno...." [/b][/quote]
Mi udawało się zazwyczaj wnieœc w ........ "kieszeni", albo na szyi zamiast medalika Oczko
Kieszeń-moja, koleżanki, kolegi , sšsiada itd., a potem brałem kolegę z "ZURTU" i to wszystko składał.
ps. tak poważnie to można wnieœc wszystko Wywracanie oczami
Odpowiedz
Czytam sobie bardzo fajnš biografię Dire Straits, i będę wklejać co ciekawsze. Może niektórzy z Was to widzieli, może nie Uśmiech Tu bardzo ciekawy fragment o występie w Polsce w 1985 roku, który nie doszedł do skutku
Gdy grupa koncertowała w Budapeszcie w dniach 16 i 17 maja, padło również pytanie o przyjazd do Polski. Mark: Nie wiem, nie widzę powodu, dlaczego nie mielibyœmy tam pojechać. Nikt nas jednak atonie prosił, były tylko jakieœ niejasne propozycje. Nie chodzi zresztš o pienišdze. Na każdym koncercie tracimy pięć tysięcy dolarów, ponieważ mamy pięć ciężarówek sprzętu, 56 ludzi obsługi, co kosztuje nas siedemnaœcie tysięcy dolarów dziennie. Niestety, chyba jednak o jakieœ tam pienišdze chodziło, bowiem, jeœli wierzyć ówczesnym promotorom i œrodkom masowego przekazu, to przyjazd grupy do naszego kraju nie doszedł do skutku właœnie z przyczyn finansowych.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
ja rowniez wybieram sie na koncert Marka, bede jechal od Lublina tamte tereny gdyby ktos chcial sie zabrac, zabiore chetnie pod torwar. pozdrawiam i do zobaczenia na koncercie.
jak ktos jest zainteresowany niech pisze do mnie
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Ania_M@Apr 13 2008, 03:13 PM
Czytam sobie bardzo fajnš biografię Dire Straits, i będę wklejać co ciekawsze. Może niektórzy z Was to widzieli, może nie Uśmiech Tu bardzo ciekawy fragment o występie w Polsce w 1985 roku, który nie doszedł do skutku
Gdy grupa koncertowała w Budapeszcie w dniach 16 i 17 maja, padło również pytanie o przyjazd do Polski. Mark: Nie wiem, nie widzę powodu, dlaczego nie mielibyœmy tam pojechać. Nikt nas jednak atonie prosił, były tylko jakieœ niejasne propozycje. Nie chodzi zresztš o pienišdze. Na każdym koncercie tracimy pięć tysięcy dolarów, ponieważ mamy pięć ciężarówek sprzętu, 56 ludzi obsługi, co kosztuje nas siedemnaœcie tysięcy dolarów dziennie. Niestety, chyba jednak o jakieœ tam pienišdze chodziło, bowiem, jeœli wierzyć ówczesnym promotorom i œrodkom masowego przekazu, to przyjazd grupy do naszego kraju nie doszedł do skutku właœnie z przyczyn finansowych.
A że tak spytam - jest jakaœ biografia DS po pl czy to po prostu jest cytat z angielskiej?
[Obrazek: direkopia2mv3.jpg]
Odpowiedz
http://qdrym.ovh.org/knopfler/bio/biografia.htm Uśmiech
We'll make it to

Odpowiedz
przecież to jest żywcem fragment ksišżki Michella Oldfielda " dIRE sTRAITS "
[Obrazek: dsd6ad.jpg]
[Obrazek: ds25815.jpg]
[Obrazek: ds3cf62.jpg]
[Obrazek: ds4914d.jpg]
Odpowiedz
A mnie się wydaje ze z pierwszej wkładki o DS z "Tylko Rocka" Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat: A że tak spytam - jest jakaœ biografia DS po pl czy to po prostu jest cytat z angielskiej?

Tak droga koleżanko, po Polsku jest taka niebieska ksišżeczka Dire Straits - Michael Oldfield. Doœć często do kupienia na allegro w niewielkiej cenie œrednio ok 30zł, nieduża ok 110stron czyta się jednym them. Jest ona z 93r. i występuje tylko w "używce". Jeœli nie trafisz, przez dłuższy czas zawsze możesz się do kogoœ zwrócić o pożyczenie - "ładnie uœmiechnšć". Ale to już zależy skšd jesteœ - ja dla ludzi z wawy i okolic zawsze służę pomocš...

Pozdrawiam
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by AdamM@Apr 14 2008, 07:19 PM
Cytat:[b] A że tak spytam - jest jakaœ biografia DS po pl czy to po prostu jest cytat z angielskiej?

Tak droga koleżanko, po Polsku jest taka niebieska ksišżeczka Dire Straits - Michael Oldfield. Doœć często do kupienia na allegro w niewielkiej cenie œrednio ok 30zł, nieduża ok 110stron czyta się jednym them. Jest ona z 93r. i występuje tylko w "używce". Jeœli nie trafisz, przez dłuższy czas zawsze możesz się do kogoœ zwrócić o pożyczenie - "ładnie uœmiechnšć". Ale to już zależy skšd jesteœ - ja dla ludzi z wawy i okolic zawsze służę pomocš...

Pozdrawiam [/b]
A jak nie trafisz to pogadaj z Robsonem, ON wie więcej Duży uśmiech
Odpowiedz
Bravo Jambi(œwietny tekst). Œwięta prawda o Robsonie.Jego ksišżka ma co najmniej 1100 stron, nie liczšc około pięciu tysięcy postow( na tym Forum) - rzeczy samej. Duży uśmiech
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Nie wiem chłopaki o co Wam chodzi ale właœnie sobie uœwiadomiłem że Mark przyjeżdza do nas wypoczęty po 4 dniach przerwy w trasie. To naprawdę będzie wyjštkowy wieczór Uśmiech
Odpowiedz
Robson, Ty po prostu jesteœ niczym chodzšca encyklopedia Knopflerowoœci Oczko
A jak już mowa o ksišżkach, to co z ksišżkš o Marku, która miała powstawać w szeregach Forum? Oczko
We'll make it to

Odpowiedz
mam pytanie nie wiecie czy sa jeszcze bilety na koncert. namowilem siostre by pojechala ze mna ale nie wiem czy bilety sa. odezwijcie sie czy realne jest jeszcze cos kupic pozdrawiam
Odpowiedz
Bilety sš też jeszcze na http://tickets.livenation.pl/beesqp1/formularz_pl.php
We'll make it to

Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Leszcz@Mar 10 2008, 10:30 AM
Hura!
Mam już w domu bilety na koncert na Torwarze i odliczam dni.
A tak na marginesie czy ktoœ z Warszawy może mi polecić jakiœ tani hotel na tę jednš noc .
pozdrawiam Wszystkich
Irek
:mellow:
Mam rezerwację w Hotelu ETAP - blisko Torwaru. Kilka dni temu były jeszcze wolne miejsca. NamiarySzczerbolTAP HOTEL WARSZAWA CENTRUM
ul. Zagórna 1
00-441 Warszawa, Polska
tel.: +48 (0) 22 745 36 60
faks: +48 (0) 22 622 55 01
e-mail: H6401@accor.com
rezerwacja: H6401@accor.com
Centrum rezerwacji
0 801 606 606
http://www.orbis.pl/pl/warszawa/hotele/e...wa_centrum
odliczam godziny Wywracanie oczami
Odpowiedz
Panie i Panowie...

.... tydzień....

:wub:
We'll make it to

Odpowiedz
Witam
Mam proœbę czy ktoœ mógłby mi załatwić plakat promujšcy koncert jeœli oczywiœcie jest taka możliwoœć bo sam niestety nie bedę na koncercie jak wiadomo
Odpowiedz
Ależ to zleciało Uśmiech Warto zauważyć że podczas koncertu od poczštku do końca cały zespół jest na scenie. Nie ma setu akustycznego (z herbatkš)Uśmiech co pozwala przypuszczać że całoœć ma charakter bardziej rockowy a Mark pełen witalnych sił Uśmiech
Odpowiedz
Nie ma herbatki?! To co będzie jak Mark zaniemówi z pragnienia? Szczęśliwy
We'll make it to

Odpowiedz
Witam!
Jestem ze Œlšska. Proszę o podpowiedŸ jak dojechać do Torwaru od strony Rawy Mazowieckiej (na poczštku chyba Alejš Katowickš i Alejš Krakowskš?)? Jeszcze 6 dni do wyjazdu!!! Nie mogę się doczekać!
Odpowiedz