Liczba postów: 1,613
Liczba wątków: 31
Cytat:Originally posted by jambore+Mar 27 2008, 10:50 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jambore @ Mar 27 2008, 10:50 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kuba87@Mar 22 2008, 12:27 AM
Sšdzicie, że uda się wnieć kamerkę? Oj to by było co... A może jako bardziej profesjonalnie nagrać dwięk?
Kombinuj Kombinuj.
"Kombinuj dziewczyno...." [/b][/quote]
Mi udawało się zazwyczaj wniec w ........ "kieszeni", albo na szyi zamiast medalika
Kieszeń-moja, koleżanki, kolegi , sšsiada itd., a potem brałem kolegę z "ZURTU" i to wszystko składał.
ps. tak poważnie to można wniec wszystko
Liczba postów: 3,395
Liczba wątków: 219
Czytam sobie bardzo fajnš biografię Dire Straits, i będę wklejać co ciekawsze. Może niektórzy z Was to widzieli, może nie  Tu bardzo ciekawy fragment o występie w Polsce w 1985 roku, który nie doszedł do skutku
Gdy grupa koncertowała w Budapeszcie w dniach 16 i 17 maja, padło również pytanie o przyjazd do Polski. Mark: Nie wiem, nie widzę powodu, dlaczego nie mielibymy tam pojechać. Nikt nas jednak atonie prosił, były tylko jakie niejasne propozycje. Nie chodzi zresztš o pienišdze. Na każdym koncercie tracimy pięć tysięcy dolarów, ponieważ mamy pięć ciężarówek sprzętu, 56 ludzi obsługi, co kosztuje nas siedemnacie tysięcy dolarów dziennie. Niestety, chyba jednak o jakie tam pienišdze chodziło, bowiem, jeli wierzyć ówczesnym promotorom i rodkom masowego przekazu, to przyjazd grupy do naszego kraju nie doszedł do skutku włanie z przyczyn finansowych.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Liczba postów: 1,816
Liczba wątków: 88
ja rowniez wybieram sie na koncert Marka, bede jechal od Lublina tamte tereny gdyby ktos chcial sie zabrac, zabiore chetnie pod torwar. pozdrawiam i do zobaczenia na koncercie.
jak ktos jest zainteresowany niech pisze do mnie
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 1
Cytat:Originally posted by Ania_M@Apr 13 2008, 03:13 PM
Czytam sobie bardzo fajnš biografię Dire Straits, i będę wklejać co ciekawsze. Może niektórzy z Was to widzieli, może nie Tu bardzo ciekawy fragment o występie w Polsce w 1985 roku, który nie doszedł do skutku
Gdy grupa koncertowała w Budapeszcie w dniach 16 i 17 maja, padło również pytanie o przyjazd do Polski. Mark: Nie wiem, nie widzę powodu, dlaczego nie mielibymy tam pojechać. Nikt nas jednak atonie prosił, były tylko jakie niejasne propozycje. Nie chodzi zresztš o pienišdze. Na każdym koncercie tracimy pięć tysięcy dolarów, ponieważ mamy pięć ciężarówek sprzętu, 56 ludzi obsługi, co kosztuje nas siedemnacie tysięcy dolarów dziennie. Niestety, chyba jednak o jakie tam pienišdze chodziło, bowiem, jeli wierzyć ówczesnym promotorom i rodkom masowego przekazu, to przyjazd grupy do naszego kraju nie doszedł do skutku włanie z przyczyn finansowych.
A że tak spytam - jest jaka biografia DS po pl czy to po prostu jest cytat z angielskiej?
We'll make it to
Liczba postów: 135
przecież to jest żywcem fragment ksišżki Michella Oldfielda " dIRE sTRAITS "
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
A mnie się wydaje ze z pierwszej wkładki o DS z "Tylko Rocka"
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 0
Cytat: A że tak spytam - jest jaka biografia DS po pl czy to po prostu jest cytat z angielskiej?
Tak droga koleżanko, po Polsku jest taka niebieska ksišżeczka Dire Straits - Michael Oldfield. Doć często do kupienia na allegro w niewielkiej cenie rednio ok 30zł, nieduża ok 110stron czyta się jednym them. Jest ona z 93r. i występuje tylko w "używce". Jeli nie trafisz, przez dłuższy czas zawsze możesz się do kogo zwrócić o pożyczenie - "ładnie umiechnšć". Ale to już zależy skšd jeste - ja dla ludzi z wawy i okolic zawsze służę pomocš...
Pozdrawiam
Liczba postów: 1,613
Liczba wątków: 31
Cytat:Originally posted by AdamM@Apr 14 2008, 07:19 PM
Cytat:[b] A że tak spytam - jest jaka biografia DS po pl czy to po prostu jest cytat z angielskiej?
Tak droga koleżanko, po Polsku jest taka niebieska ksišżeczka Dire Straits - Michael Oldfield. Doć często do kupienia na allegro w niewielkiej cenie rednio ok 30zł, nieduża ok 110stron czyta się jednym them. Jest ona z 93r. i występuje tylko w "używce". Jeli nie trafisz, przez dłuższy czas zawsze możesz się do kogo zwrócić o pożyczenie - "ładnie umiechnšć". Ale to już zależy skšd jeste - ja dla ludzi z wawy i okolic zawsze służę pomocš...
Pozdrawiam [/b]
A jak nie trafisz to pogadaj z Robsonem, ON wie więcej
Liczba postów: 1,761
Liczba wątków: 71
Bravo Jambi(wietny tekst). więta prawda o Robsonie.Jego ksišżka ma co najmniej 1100 stron, nie liczšc około pięciu tysięcy postow( na tym Forum) - rzeczy samej.
We are the sultans of swing...
Nie wiem chłopaki o co Wam chodzi ale włanie sobie uwiadomiłem że Mark przyjeżdza do nas wypoczęty po 4 dniach przerwy w trasie. To naprawdę będzie wyjštkowy wieczór
Robson, Ty po prostu jeste niczym chodzšca encyklopedia Knopflerowoci 
A jak już mowa o ksišżkach, to co z ksišżkš o Marku, która miała powstawać w szeregach Forum?
We'll make it to
Liczba postów: 1,816
Liczba wątków: 88
mam pytanie nie wiecie czy sa jeszcze bilety na koncert. namowilem siostre by pojechala ze mna ale nie wiem czy bilety sa. odezwijcie sie czy realne jest jeszcze cos kupic pozdrawiam
We'll make it to
Liczba postów: 43
Cytat:Originally posted by Leszcz@Mar 10 2008, 10:30 AM
Hura!
Mam już w domu bilety na koncert na Torwarze i odliczam dni.
A tak na marginesie czy kto z Warszawy może mi polecić jaki tani hotel na tę jednš noc .
pozdrawiam Wszystkich
Irek
:mellow:
Mam rezerwację w Hotelu ETAP - blisko Torwaru. Kilka dni temu były jeszcze wolne miejsca. Namiary  TAP HOTEL WARSZAWA CENTRUM
ul. Zagórna 1
00-441 Warszawa, Polska
tel.: +48 (0) 22 745 36 60
faks: +48 (0) 22 622 55 01
e-mail: H6401@accor.com
rezerwacja: H6401@accor.com
Centrum rezerwacji
0 801 606 606
http://www.orbis.pl/pl/warszawa/hotele/e...wa_centrum
odliczam godziny
Panie i Panowie...
.... tydzień....
:wub:
We'll make it to
Liczba postów: 260
Witam
Mam probę czy kto mógłby mi załatwić plakat promujšcy koncert jeli oczywicie jest taka możliwoć bo sam niestety nie bedę na koncercie jak wiadomo
Ależ to zleciało  Warto zauważyć że podczas koncertu od poczštku do końca cały zespół jest na scenie. Nie ma setu akustycznego (z herbatkš)  co pozwala przypuszczać że całoć ma charakter bardziej rockowy a Mark pełen witalnych sił
Nie ma herbatki?! To co będzie jak Mark zaniemówi z pragnienia?
We'll make it to
Liczba postów: 3
Witam!
Jestem ze lšska. Proszę o podpowied jak dojechać do Torwaru od strony Rawy Mazowieckiej (na poczštku chyba Alejš Katowickš i Alejš Krakowskš?)? Jeszcze 6 dni do wyjazdu!!! Nie mogę się doczekać!
|