Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Ale w ogóle o co chodzi w tej wypowiedzi bo przeciez wszyscy wcześniej wypowiadamy się o projekcie DVD Torwar a ta wypowiedź nagle jakby z kosmosu i jakaś taka niedorzeczna.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 2,419
Liczba wątków: 182
15.01.2009, 15:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.01.2009, 15:10 przez numitor.)
Robson napisał(a):Ale w ogóle o co chodzi w tej wypowiedzi bo przeciez wszyscy wcześniej wypowiadamy się o projekcie DVD Torwar a ta wypowiedź nagle jakby z kosmosu i jakaś taka niedorzeczna.
Zgadzam się - jest niedorzeczna. Jednak używanie argumentu wieku jest dla mnie całkowicie pozbawione sensu. Pamiętajmy bowiem, że internetowe społeczności nie dzielą ludzi na starszych i młodszych. Chociażby dlatego, że wiek może być fikcją wymyśloną przez posiadacza danego nicka.
Zresztą, Panie Macieju, jeśli już bawimy się w takie szczegóły językowe. Czy określenie "te kolego" jest własciwe? Nie wydaje mi się.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 1
No można tą wypowiedź uznać za lekko sarkastyczną, lecz myślę że jeżeli mamy cos do napisania idzie to ując w bardziej spokojny sposób  Lecz może jestem już stary a teraz panuje inny język
Skupmy się jednak na temacie czyli na wspaniałej pamiątce z Torwaru
Liczba postów: 1,389
Liczba wątków: 26
'nie mogę darować Markowi, że nie wydał DVD z ostatniej trasy koncerowej' - to było do tego, więc nie z kosmosu  Czekam, aż dostanę pozew do sądu za podżeganie do zabójstwa. Howard, prawniku, jeśli to czytasz, to oceń moje szanse
Btw, Macsa, jak mamy być tacy szczegółowi - nigdy chyba nie widziałem ani ciebie, ani dziadka, więc skąd mam wiedzieć ze wy nie macie po 15 lat?  Myślałem, że traktujemy się na forum jak równy z równym, bo chyba nie spotkałem się z określeniami 'pan/pani' na forum.
Filip - miło, że ktoś wreszcie zauważył tutaj sarkazm! (no może oprócz Ani, ona od razu chyba załapała o co chodzi  ) otóż to, ja jestem sarkastyczny! xcD
Love, Peace & Dire Straits
Liczba postów: 1,444
Liczba wątków: 20
Pax, pax między chrześcijany!
Liczba postów: 3,395
Liczba wątków: 219
Popieram Olafa!
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Składam broń
A na zachodzie bez zmian
Tak btw, Macsa, jaki jest stopień postępu prac? tzn kiedy radosna nowina pt 'gotowe' zostanie podana do wiadomości publicznej?
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
19.01.2009, 15:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.01.2009, 15:39 przez macsa.)
Jak to teraz powinno się pisać na tym forum ? Aaaaa już wiem.
Strzelam Ci focha filip - prosto w głowę - DVD będziesz mógł zassać 2 maja 2009
siemka ziomal
Ok
Ja nie z ziomali
Liczba postów: 1,354
Liczba wątków: 57
Dzięki, kamień spadł z serca
Liczba postów: 14
Ja w kwestii okładki. Podoba misię sie wersja Filipa choć rzeczywiście napisy mogłyby być inną czcionką - nie country style.
Wersja Ani nr 3 też jest b.fajna - ewentualnie z dodaniem zdjęcia TORWAR z wersji 2.
No i przydały by się wszyskie znaczniki w stylu kod kreskowy itd jak na większości bootlegów.
Ale kod kreskowy chyba powinien coś znaczyć, nie? Bo byłoby dziwnie, jakby zanieść takie DVD do jakiegoś sklepu, podłożyć pod czytnik do sprawdzania cen, a tam 'ogórki konserwowe - 3,99'.
Liczba postów: 260
cichyy napisał(a):Ja w kwestii okładki. Podoba misię sie wersja Filipa choć rzeczywiście napisy mogłyby być inną czcionką - nie country style.
Wersja Ani nr 3 też jest b.fajna - ewentualnie z dodaniem zdjęcia TORWAR z wersji 2.
No i przydały by się wszyskie znaczniki w stylu kod kreskowy itd jak na większości bootlegów.
okładka jest sprawą otwartą  A dodawanie wszystkich znaków moim skromnym zdaniem nie ma sensu gdyż muszą one coś znaczyć a nie tylko robić dobre wrażenie wizualne
cichyy napisał(a):Wersja Ani nr 3 też jest b.fajna - ewentualnie z dodaniem zdjęcia TORWAR z wersji 2 Bardzo dziękuję, wezmę to pod uwagę
We'll make it to
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
Nowy projekt autorstwa Filipa - zaczyna się rozkręcać
Oceniajcie proszę:
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 0
Bardzo podoba mi się tył okładki, naprawdę świetny  . A przód..trochę zbyt skromnie to wygląda jak dla mnie, może jednak coś na kolor? Tak jakby czegoś brakowało tam...ale i tak pomysł jest rewelacyjny
24.01.2009, 19:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.01.2009, 19:17 przez Ania_M.)
Rzeczywiście może przód trochę ubogi, ale Filip - bardzo ładne  Ja jeszcze wciąż myślę, chcę żeby Wam się spodobało.
We'll make it to
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Mnie też się podoba bardziej tył bo ta gitara taka prawdziwa a skuter niekoniecznie
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
|