11.02.2009, 18:58
Koledzy, koleżanki, towarzysze, obywatele i obywatelki forumowicze!
DAJCIE
SE
SIANA ;D
faf lubi łapać za słówka widzę
DAJCIE
SE
SIANA ;D
faf lubi łapać za słówka widzę
Love, Peace & Dire Straits
|
Kim Jesteśmy?
|
|
11.02.2009, 18:58
Koledzy, koleżanki, towarzysze, obywatele i obywatelki forumowicze!
DAJCIE SE SIANA ;D faf lubi łapać za słówka widzę
11.02.2009, 19:18
Mądrze prawisz Filip. Ja właśnie postanowiłam że dam sobie siana i więcej w dyskusję z tym panem się wdawać nie będę. O.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
11.02.2009, 21:14
Ania_M napisał(a):Mądrze prawisz Filip. Ja właśnie postanowiłam że dam sobie siana i więcej w dyskusję z tym panem się wdawać nie będę. O. Jezus, Maryja, Ojcze Mój na Niebie i inni miłowani w Toruniu! Czy Wy wszystko odbieracie tak smiertelnie poważnie? "Dajcie se siana". Troche smieszne sie wydaje to Wasze zbulwersowanie.... ja nie moge... Kolażanki i Koledzy......ech
11.02.2009, 21:19
Kolego. Ehh... Przepraszam, że nie bawią mnie Twoje żarty. Wybaczysz?
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka Ania_M napisał(a):Kolego. Ehh... Przepraszam, że nie bawią mnie Twoje żarty. Wybaczysz? Jak widać każdy ma inne poczucie humoru. Kolażanko, znam Twoje i wiem jak jest. Wybaczam, przecież się nie obrażę
faf123 napisał(a):Jak widać każdy ma inne poczucie humoru. Kolażanko, znam Twoje i wiem jak jest.Bingo! Jeszcze do końca nie znasz mojego poczucia humoru. A jest ono bardzo skomplikowane ![]() Ja już składam broń.
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
11.02.2009, 21:33
no to wszyscy już szczęsliwi
11.02.2009, 21:38
faf123 napisał(a):Czy Wy wszystko odbieracie tak smiertelnie poważnie? "Dajcie se siana". Troche smieszne sie wydaje to Wasze zbulwersowanie.... ja nie moge... Tak, stary indiański motyw :] Z rozmysłem kogoś sprowokować, by potem biadolić nad brakiem poczucia humoru. Ja popieram Filipa i radzę nie karmić trolla.
12.02.2009, 01:15
można przecież jednoczesnie prowokowac i zartowac.Jedno nie wyklucza drugiego
17.06.2009, 11:00
wracając do tematu, o sobie...
Zajmuję się fotografią, jestem laborantem w zakładzie fotograficznym fotografuję śluby, wesela, imprezy, przedszkolaków, pogrzeby, komunie...
17.06.2009, 12:21
... koncerty?
18.06.2009, 10:42
koncerty raczej nie
choć jakby pozwolili na koncercie MK to chętnie
18.06.2009, 11:54
a zloty Fanow Knopflera ?
dobrze byloby miec profesjonalnego fotografa - wreszcie by byly porzadne fotki
19.06.2009, 09:51
Ot, skromniacha
22.06.2009, 10:02
zloty jak najbardziej (-: choć nie mam doświadczenia
09.07.2009, 14:47
Witam wszystkich, cieszę się że mogłem wreszcie tu zawitać i dołączyć.
Zafascynowany twórczością Marka - odkąd pamiętam, tj. gdzieś 20-kilka lat... Zawodowo - prawnik Lokalizacja - Śląsk, a przejściowo od roku Podkarpacie ![]()
26.09.2009, 19:31
19.01.2010, 04:09
Hej! Mam na imie Pawel i jestem z Warszawy, mam 22 lata ( za miesiac )
DS i Knopflera slucham od jakichs 4 lat, wiec nie za dlugo porownujac do wiekszosci z Was. Uwazam ze mogla by nie istniec cala muzyka swiata oprocz DS i to by mi w 100% wystarczylo Co nie znaczy ze nie doceniam innych artystow. Przygode z muzyka zaczalem jakies 5 lat temu gdy postanowilem sprobowac swoich sil w grze na gitarze elektrycznej. Brzdekalem troche Floydow, troche Ironow, jakiegos bluesa, a pozniej zaczelo sie granie Knopflera Obecnie gram i komponuje na klawiszach, rozumiem juz teorie muzyki i startuje z tym na powaznie, zbieram ludzi do zespolu i mam zamiar zagrac jeszcze w tym roku koncert. Wiem juz co chce robic w zyciu - byc muzykiem, najlepiej tak dobrym jak Knopfler Jak chodzi o moje inne zainteresowania to fotografia, astronomia ( oraz astrofoto ), i jazda na rowerze oraz inne sporty o ile jest na to czas. Pozdrawiam!
31.05.2010, 22:32
to forum od pół roku jest jedną z moich ulubionych stron, ale zaglądałam głównie na dział z tłumaczeniem utworów i inne mądrości. po przeanalizowaniu działu "kim jesteśmy" stwierdzam, że mam z Wami trochę wspólnego i mam nadzieję że spotkamy się na Zlocie. zarejestrowałam się więc i to parę słów o mnie.
jak zaczęła się dla mnie Markowa era? zeszłej wiosny pewien Pan do ostatecznego oczarowania wybranki swego serca zastosował płytę Golden Heart a że nagłośnienie w aucie ma świetne efekt był piorunujący. Ten Pan mógłby jak wielu z Was powiedzieć, że DS i MK słucha od 20 lat a ja właśnie zeszłej wiosny dałam się oczarować jednemu i drugiemu Panu. moi starzy znajomi patrzą na mnie jak na wariatkę kiedy przez godzinę opowiadam o tym jak rodzaj drewna z którego zrobiona jest gitara wpływa na jakość dźwięku albo jaki jest kontekst powstania poszczególnych piosenek. nie rozumieją dlaczego mam 5 wersji tego samego utworu, ogólnie kilkaset piosenek tego wykonawcy, kilka tysiecy jego zdjęć, wywiadów, nagrań z koncertów itd. Marek to moja największa fascynacja muzyczna. mam na imię Ewa. pochodzę z okolic Sandomierza. do tej pory mieszkałam w Krakowie. studiowałam i pracowałam 5 lat w organizacji pozarządowej, koordynowałam codzienne działania, akcje i integrację ok. 60 wolontariuszy. aktualnie w ramach życiowego przemeblowania porzucam stolice Małopolski. zawodowo siedzę w programach operacyjnych dla Małopolski, fundraisingu i księgowości. prywatnie lubię szum strumienia u stóp Orlej Perci i gorący piasek na plaży w Sobieszewie. poezję Twardowskiego, francuskie piosenki, czekoladę i czerwone wino. muzycznie: Myslovitz, Raz Dwa Trzy, Republika, Turnau i Lorenc, Elton John, U2, Roger Waters i Leonard Cohen. nie lubię polskiej muzyki z ostatnich kilku lat (zresztą światowe trendy też są fatalne), tłoku w tramwajach i okruchów po ciastkach na pościeli. aha, w liceum startowałam do szkolnego chóru, kazali mi zaśpiewać "Wlazł kotek na płotek" i nie przyjęli mnie bo podobno fałszowałam. dlatego publicznie nie śpiewam ale grałam przez ostatnie 5 lat jako DJ na zamkniętych imprezach. Serdecznie witam wszystkich forumowiczów i obiecuję, że jak życiowo zawinę do portu to będzie ze mnie pożytek w dziale z tłumaczeniami.
Just to feel free and be someone
I was born to be fast I was born to run |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|