Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Odsyłam cię tymczasem Eveldo do kronik forum.(jeœli nie czytałaœ)
Praga - pierwsze opinie
Berlin zdobyty
Shangri-la tour 2005

często do tych wspomnień wracam - gęsia skórka
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Andrzeju, wyczytałam wszystko co do joty... Uśmiech I wcišż jeszcze "poczytuję", kiedy nachodzi mnie tęsknota za koncertowym dreszczem Uśmiech.

Œledziłam na bieżšco Wasze przygotowania do natarcia na Berlin i Pragę Oczko.
Ależ Wam zazdroœciłam tych przeżyć... Nawet przez chwilę... Tak, myœlałam o tym, aby do Was dołšczyć... Uśmiech. Wasze emocje udzielały mi się na odległoœć Uśmiech.
Kurczaki, z biegiem lat robię się coraz bardziej sentymentalna i... zachłanna na takie chwile... Czasami nachodzi mnie myœl jak to ze mnš będzie dalej? Czy za te -dziesišt latek, o laseczce, też będę się wciskać na płytę...? Oczko

Życzę Nam wszystkim nieskończenie wielu takich przeżyć (MK European Tour 2006? Wywracanie oczami ) i wiecznie żywych wspomnień.
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz
Musepack - jak zrobić mp3?

Mam pytanko, znacie program do przerabiania Musepack na mp3? Byłabym wdzięczna za podanie linku do œcišgnięcia lub nazwy programu. Chciałam ponagrywać parę płyt, które mam w formacie Musepack. Ktoœ mi podpowie? :>
Odpowiedz
Możesz spróbować programem Easy CD-DA Extractor. Jes tam taka zakładka 'Audio File format Konwerter' i tam wybierasz sobie format wejœciowy i wyjœciowy. Wersja próbna do œcišgnicia stšd
Odpowiedz
z aduio na mp3
chocby windowsowym media playerem
Odpowiedz
Dla zainteresowanych koncertem Stinga:
Moja koleżanka ma do sprzedania 2 bilety w przystępnej cenie. zainteresowani niech piszš na PM albo maila mego.
shineone@o2.pl

ps:
Mam nadzieję że nie zostanę posšdzona o uprawianie handlu na forum. wiem że sporo osób miało problemy ze zdobyciem biletów, dlatego piszę.
seeEMILYplay
Odpowiedz
zauważyłem ostatnio na płycie Alchemy, na tej małej ksišżeczce gdzie sš zdjęcia Ds... tam na końcu gdzie wymienieni sš organizatorzy, wydawcy itd. Tam sobie pod spodem jest taki napis

scrooge Mcduck &copy; Walt Disney Productions...

Czy ktoœ wie, co ma McDuck i Walt Disney wspólnego z koncertami albo tym konkretnym wydawnictwem DS?
It's what it is...
Odpowiedz
Scrooge McDuck = Sknerus McKwacz

Dawno temu sie kreskowki ogladalo, prawda? Uśmiech

Nie wiem po co to tam wrzucili... Zart? Uśmiech
Odpowiedz
Coœ zupełnie z innej beczki Oczko

http://www.matras.pl/foto/spotkania/kaczkowskid9.jpg

Miło prawda? Wrocławianie się postarali. To zdjęcie z 21 grudnia kiedy Piotr Kaczkowski goœcił we Wrocławiu
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
...no i ten album w tle...
przypadek?
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Kuba właœnie dlatego umieœciłem to zdjęcie Uśmiech
Odpowiedz
Wrocław zawsze się stara :-)

Mieliœmu już kilka spotkań lokalnego mini-fan-klubu wrocławskiego
i powstało na nim kilka ciekawych pomysłów.
Kolega klubowicz niedługo (jak obiecał) ma się nimi podzielić na forum ogólnopolskim.

Czekam na zgłoszenia ludzi z Wrocka którzy sš chętni pogadać przy piwku o Marku i jego muzyce.

A narazie pozdrawiamy z pięknego Wrocławia.

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Alez Robsonie, ani przez mysl mi nie przeszlo aby sadzic, ze to zdjecie umiesciles tu przez przypadek, za to zastanawia mnie fakt czy przez przypadek znalazl sie na tej wystawie pierwszy album DS Uśmiech
pewnie nie...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
A rozumiem Oczko My pewnie gdybyœmy mieli wybierać to nad drugim byœmy się zastanawiali prawda? Oczko
Odpowiedz
Nie ma przypadkow Uśmiech Po lewej Yes "Tormato", w centrum "Dire Straits", a po prawej Roger Waters. Taaak, moja Œwięta Trójca Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:zauważyłem ostatnio na płycie Alchemy, na tej małej ksišżeczce gdzie sš zdjęcia Ds... tam na końcu gdzie wymienieni sš organizatorzy, wydawcy itd. Tam sobie pod spodem jest taki napis

scrooge Mcduck Š Walt Disney Productions...

Czy ktoœ wie, co ma McDuck i Walt Disney wspólnego z koncertami albo tym konkretnym wydawnictwem DS?

Jak się uważnie przyjrzysz obrazkom, to znajdziesz McDucka! Uśmiech
Odpowiedz
Kto z forumowiczów jedzie na Dream Theater? Z miłš chęciš bym się wybrała, ale nie mam z kim. To samo pytanie dotyczy Porcupine Tree?
Odpowiedz
A swojš drogš to jadę autobusem, mam słuchaweczki na uszach, głoœnoœć na full... oczywiœcie DS. Dokładniej kaseta "Love over Gold". Dawno nie słuchałam DS. Wiecie.. usłyszałam tylko pierwsze dŸwięki gitarki i się popłakałam. Za każdym razem jak ich słucham to stwierdzam, że sš ewenementem! Towarzyszli mi zawsze, nawet jak byłam w mamusiowym brzuszku. Sš teraz. W dobrych i złych chwilach. I będš... muzyka Marka jest dla mnie ponad czasowa... jest najlepszym przyjacielem.

ps. I jadę tym autobusem, jakaœ dziewczyna trzšcha mnie i mówi:

"proszę, możesz œciszyć, bo za głoœno jest i to innym przeszkadza"

Z wielkim bólem œciszyłam...
Odpowiedz
Chyba znam to uczucie Trissi Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Trissi@Sep 20 2005, 09:49 AM
ps. I jadę tym autobusem, jakaœ dziewczyna trzšcha mnie i mówi:

"proszę, możesz œciszyć, bo za głoœno jest i to innym przeszkadza"
"Procul, o procul este, profani!" Oczko
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz