Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Niech się teraz każdy z was przed sobš przyzna czy jest czy nie uzależniony od tego forum.... Ja jestem na pewno, pamiętam ten straszny czas gdy byłem 3 tygodnie na obozie ( "O nie! Nie zobeczę postów! Gdzie jest internet?!?A jak Mark wydał nowš płytę to skšd ja się o tym dowiem!?!?!" ).
It's what it is...
Odpowiedz
No dobra Tawnuk odkryjmy karty Oczko Mam tak samo.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Ja co prawda rzadko piszę ale przegladam forum kilka razy dziennie.

Myslę że to jakiœ rodzaj uzaleznienia... Oczko

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
tez przegladam Forum kilka razy dziennie Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
tak, tak, codziennie kilka razy Uśmiech
Odpowiedz
...conajmniej raz dziennie. Codziennie... Język
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Ja też tak mam i mam nadzieję, że to normalne i nie trzeba tego leczyć. Przynajmniej na razie. Oczko
Odpowiedz
Tez rzadko pisze,bo w temacie Marka przy Was nie zablysne,ale jestem uzalezniony od ponad pól roku i co gorsza wkrécam w to innych ludzi.Moze to jakas sekta? Duży uśmiech Przyznac sie kto jest guru i kiedy popelniamy muzyczne samobójstwo Duży uśmiech
Odpowiedz
Guru to oczywiscie Mark Knopfler, a przy nim przecież nie da się popełnić "muzycznego samobójstwa" Duży uśmiech
It's what it is...
Odpowiedz
http://knopfler88.altervista.org/immagini/...re/vizcarra.jpg

cóż za obraza ;-)
Odpowiedz
Chodziło mi bardziej o słuchanie Jego muzyki do œmierci :-)
Odpowiedz
Ja moze znowu tak z innej beczki, ale po to w koncu ten offtop, nie? Uśmiech

Wiecie co? Poszedlbym na koncert Dire Straits....

...do KINA !!! Szczęśliwy

czy to nie byloby swietne? np na pieknie zremasterowany koncert z Sydney 1986 z czystym, glosnym dzwiekiem i obrazem....
Albo na Bazylee, przezyc to jesze raz na duzym ekranie z odpowiedno glosnym dzwiekiem Wywracanie oczami

Albo na Alchemie.... Wywracanie oczami
sie rozmarzylem.... faktem jest ze takie seanse to byloby cos... jak juz nie mozna na zywo...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
W paŸdzierniku 1998 byłem na imprezie pod hasłem "Dire Straits Party" w warszawskim klubie Proxima. Urzšdzono jš w 20 rocznicę wydania pierwszej płyty. Wœród atrakcji wieczoru był między innymi pokaz Alchemii na dużym ekranie. Oczywiœcie nie tak dużym jak w kinie, ale i tak oglšdało się przyjemnie. No i na stojšco, jak to na koncercie. Oczko

P.S. Nie mam pojęcia czemu organizatorzy kierowali się datš wydania płyty w USA - przecież w Wielkiej Brytanii wyszła w czerwcu...
Odpowiedz
O tak! Koncert DS na dużym ekranie to jest to !!! Oczko Może o czymœ podobnym powinniœmy pomyœleć podczas dużego zlotu MK/DS? Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Widziałem Floydów na rzutniku, rewela.Myœlę,ze w przypadku Marka byłoby równie pięknie.Usłyszeć telegraph na rozkręconym na maksa sprzęcie. :-)
Odpowiedz
Cytat:Albo na Alchemie....

oj poszloby sie , poszlo !!!
zwlaszcza na Alchemie! ^_^
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by KLIMAT@Oct 11 2005, 07:44 PM
Widziałem Floydów na rzutniku, rewela.Myœlę,ze w przypadku Marka byłoby równie pięknie.Usłyszeć telegraph na rozkręconym na maksa sprzęcie. :-)
KLIMAT - To jest dopiero klimat.Co nie?
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Ej, a co do trasy tamtej, to weŸcie i zahaczcie o moje Tšpkowice, co? Albo Œwierklaniec albo Tarnowskie Góry! Bo do Katowic to za daleko XD
It's a critical solution
And the east coast got the blues
It's a mass of cofusion
Like the lies they sell to you...
Odpowiedz
Lubié takie klimaty,dlatego tak mnie zwá.Owszem klimat by byl i Klimat tez by byl tam,gdzie mozna byloby zobaczyc cos takiego na duzym ekranie. Pozdawiam.
Odpowiedz
Witam

Ten post ma charakter informacyjny.

Local Hero ("Biznesmen i gwiazdy", "Bohater na peryferiach" - z takimi tytułami można się spotkać w programach TV)
14 paŸdziernika, Pištek
00:10 Polsat

Jeœli ktoœ jeszcze nie miał okazji obejrzeć tego filmu to może dzisiaj nadrobić zaległoœci.

Pozdrawiam
Odpowiedz