Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
A ja znalazłem dziœ to http://www.stefanprice.com/ zupełnie przez przypadek... Huh
It's what it is...
Odpowiedz
"Local Hero" w Polsacie? Przerywany reklamami? Błeeeeee! :angry:
Odpowiedz
http://emilia.bimber.pl/
Odpowiedz
Witam

Nie oglšdałem Local Hero w Polsacie ale faktycznie reklamy potrafiš zdenerwować. Jednak za coœ gorszego niż reklama w trakcie filmu uważam dubbing. Na szczęœcie polskie stacje nie stosujš tego koszmarnego rozwišzania. Stacje ani dystrybutorzy kinowi. Osobiœcie najbardziej odpowiada mi klasyczne i stare rozwišzanie czyli oryginalna œcieżka audio i napisy. Dobry lektor też nie jest zły ale jednak preferuję napisy.

Proszę jednak mojego psioczenia na dubbing nie odnosić do bajek. O nie. Te Polacy "podkładajš" wprost genialnie. A wiem co mówię, bo bardzo lubię oglšdać bajki Uśmiech. Poza tym wydaje mi się, że te współczesne sš nie tylko dla dzieci.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Oglšdałem kiedyœ "Comfort And Joy" (nie pamiętam już, na którym programie). Film, mimo póŸnej pory, był tak gęsto przetykany reklamami, że szlag mnie trafiał. Tym bardziej, że go nagrywałem, a nie chciałem bawić się w zatrzymywanie i ustawianie taœmy po każdym bloku reklam. Potem i tak przez pomyłkę go skasowałem... Smutny
Odpowiedz
Tylko Locala powtarzajš w nieskończonoœć :angry: Już chyba leciał na wszyskich stacjach. A może "Last Exit..." kiedyœ by nadali albo właœnie Comfort. Oj Ktoœ z naszego forum powinien pracować w oddziale TV Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Melduje sie z powrotem na forum!!! Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Łohoho! O tej porze to ja z musu muszę spać... A ma ktoœ na płytce?
It's a critical solution
And the east coast got the blues
It's a mass of cofusion
Like the lies they sell to you...
Odpowiedz
Robson, zaloze sie ze ty pierwszy przeczytasz te widomosc..... Szczęśliwy

sorry, ze tak offffffffffffffffff topic, ale nie moglem sie powstrzymac Oczko

pozdrawiam wszystkich fanow NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHCZASOW!!!

ps. JAK to dobrze miec gdzie napisac taka bezsensowna off-topicowa wiadomosc, ktora wszyscy zrozumieja.... Uśmiech mam nadzieje..... Uśmiech

ps.2 Jezeli dyrekcja w Kraku uwaza ten post za niestosowny, prosze o usununiecie go z archiwum tego zacnego forum....

ps3. robson - prosze o odzew...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
A jednak nie Robson był pierwszy. Ale jako jeden z wszystkich fanow NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHCZASOW!!! pozdrawiam tez wszystkich kolejnych fanów NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHCZASOW!!!
Język Szczęśliwy Duży uśmiech
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
kurcze... no to przegralem... ale zawsze milo zobaczyc ze fani NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHACZASOW nie spia Uśmiech
pozdrawiam Romek Oczko
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
a ja się strasznie ucieszyłem słuchajšc wczoraj trójki: jakiœ słuchacz napisał do prowadzšcego porannš audycję Piotra Barona z pytaniem jaki utwór pan Piotr puœcił w sobotni poranek, kiedy zastępował NiedŸwiedzia prowadzšc Markomanię, bo słuchaczowi baardzo się ten utwór spodobał, ale nie dosłuszał tytułu i nazwiska wykonawcy. A pan Piotr na to że....?
że to było (...) - teraz ja nie dosłyszałem :-) z pięknej płyty Marka Knopflera Sailing to Philadelphia,
ja również przepraszam was bardzo za ten nieszczęsny wpis, ale... poprostu wzruszyłem się wtedy i ucieszyłem słyszšc że kolejnym ludziom podoba się Jego muzyka.
pozdrawiam ciepło
ps. wychodzi na to że forum najwspanialszego artysty wszechczasów działa całodobowo - gdy fani w Polsce kładš się spać, fani z Kanady przejmujš dyżur Uśmiech
Albo inaczej: fani stojš na warcie, a nad całoœciš czuwa...? zastępowy Robson (dzisiaj trochę zaspał..) Uśmiech
there used to be a little school here
where i learned to write my name...
Odpowiedz
Nie œpiš, nie œpiš !!!

Pozddddddddddrrrrrrrrrowieniaaaaaaa !!!

Thhhhhhhhhankkkkkk yooooouuuuuuuuuuuu !!

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by pawel@Oct 21 2005, 09:22 AM
wychodzi na to że forum najwspanialszego artysty wszechczasów działa całodobowo - gdy fani w Polsce kładš się spać, fani z Kanady przejmujš dyżur Uśmiech
Albo inaczej: fani stojš na warcie, a nad całoœciš czuwa...? zastępowy Robson (dzisiaj trochę zaspał..) Uśmiech
I tak trzymać!!! Czuj czuj! ... Oczko
PS. Kuba, coœ mi się zdaje (sorry Anrom Oczko), że byłam jednak ciut wczeœniej Szczęśliwy - przejmuję wartę o 7.00 :ph34r: (obowišzkowa pobudka: pon - pt at 5.15 am Uśmiech).
No w każdym badŸ razie... melduję się na posterunku Duży uśmiech.
...Czuwaaj!!! Szczęśliwy
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz
Przecieram oczy i pozdrawiam serdecznie fanów NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHCZASÓW. Przejmuje stery Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
No to już mogę oddać posterunek w dobre ręce Oczko
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by koobaa@Oct 21 2005, 09:07 AM
kurcze... no to przegralem... ale zawsze milo zobaczyc ze fani NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHACZASOW nie spia Uśmiech
pozdrawiam Romek Oczko
O 7.00 to sie pracuje a nie spi!!!

Ale oczywiscie prace rozpoczyna sie od:
1. umycia kubka bo wczoraj nie bylo czasu - 7:00 - 7:01
2. popijania dobrej goracej tea na przebudzenie - 7:02 - 7:..., a w czasie popijania patrz pkt.3
3. czytania najnowszych wiesci na forum fanów NAJWSPANIALSZEGO ARTYSTY WSZECHACZASOW B)
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
Hm, ja tak lekko melancholijnie, ale tak mi akurat w duszy gra...
http://muzyka.onet.pl/mr,1170767,wiadomosci.html

Chris nagrywał coœ kiedyœ z NAJWSPANIASZYM ARTYSTĽ WSZECHCZASÓW? Bo z Davidem to wszyscy wiemy Oczko
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz
Z MK - nie. Aczkolwiek niejeden dał się nabrać, kiedy usłyszał np. "Windy Town". Oczko
Odpowiedz
Nom, przypomina się ta dyskusja Oczko Która zresztš rozstrzygnšł nieoceniony Olaph Uśmiech
http://www.forum.knopfler.pl/index.php?s...=652&st=30

Ja tymczasem słucham Stinga. Lubię posłuchać innych rzeczy, żeby sobie zaostrzyć apetyt na N.A.W.* B)

*wiecie o kogo chodzi Duży uśmiech
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz