Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=1GC85AX...TT3P0HSYAV0Q0Z5

a to płytka znajomych, prosty britrock polski Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Trissi@Dec 11 2005, 12:38 PM
Tori jest moja Oczko
Trissi ... a jak obiecam, ze zostawie Tori w spokoju Oczko
to wrzucisz mi taka stronke Cree ??
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
jakby co, to ja mam płytkę Cree, mogę się podzielićUśmiech tylko nie wiem jak..
seeEMILYplay
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Emilka@Dec 11 2005, 09:55 PM
mogę się podzielićUśmiech tylko nie wiem jak..
.. najlepiej jak najszybciej Uśmiech

trzymam kciuki za przegrywanie i komputerowych programow rozszyfrowywanie Uśmiech
Odpowiedz
.... i chociaz komputerowy program nie ulegl rozszyfrowaniu...skubaniec jeden!! :angry: to ANIOL KOBIETA!!! znalazla sposob uszczesliwienia anulki Uśmiech
stokrotne dzieki jej za to Uśmiech Emilko jestes przewspaniale cierpliwa Oczko

w takim razie 'za tych' ... co daleko .... Oczko
Odpowiedz
.... i chociaz komputerowy program nie ulegl rozszyfrowaniu...skubaniec jeden!! :angry: to ANIOL KOBIETA!!! znalazla sposob uszczesliwienia anulki Uśmiech
stokrotne dzieki jej za to Uśmiech Emilko jestes przewspaniale cierpliwa Oczko

w takim razie 'za tych' ... co daleko .... Oczko
Odpowiedz
<wstydniœ>
cieszę się że mogłam pomócUśmiech
no i "za tych" co so far away Oczko żeby byli bliżej...
seeEMILYplay
Odpowiedz
ano ..zeby..cholewka...
Odpowiedz
Fajnie Was wszystkich tutaj widziec o tej wczesnej porze. Szczęśliwy
Odpowiedz
Jambore, klubowiczu, Ciebie też miło Uśmiech
seeEMILYplay
Odpowiedz
weekendzik minal mi baaardzo przyjemnie na gorskim festiwalu w krakowie http://www.kfg.pl/ gdzie bylo wszystko co tygrysy lubia najbardziejOczko, a dlaczego o tym tutaj pisze? -za sprawa malego incydentu baardzo milego zreszta... w czasie prezentacji swoich pajeczych wrecz wyczynow glowny bohater festiwalu, wspanialy wspinacz austriacki BEAT KAMMERLANDER jako podkladu muzycznego uzyl min.: ...Six Blade Knife :o
jakiez bylo moje zaskoczenie i radosc :wub: odrazu polubilem chlopaka zwlaszcza za to, ze mial zasade "podkladania" utworow w calosci i bardzo glosno Wywracanie oczami pieknie to zabrzmialo...
&quot;Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę.&quot; Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
Kapitalne, jamm! Markie jest wszędzie Uśmiech

Mi się tak tylko przypomniało, że jak byłem w Holandii (tak... tam Mark jest naprawdę wszędzie, a w radiu co godzinę Uśmiech ) to sobie mieszkałem na campingu. I sobie tak raz po pracy wracam na camping i mam okazuje się nowych sšsiadów z odtwarzaczem mp3 i głoœniczkami. Puszczali muzykę. Brzmiało... bardzo swingowo, gitara bardzo stylowa, tzn. markowa Oczko i podszedłem do tych państwa, któryz to puœcili, pytam się co to a tu się okazuje, że to JJ Cale Duży uśmiech Jakiż był mój zachwyt!!! Duży uśmiech Zresztš państwo zanli się na muzyce, potwierdzili, że to brzmienie podobne do wczesnego DS i w ogóle było fajosko Duży uśmiech B)

Pozdrawiam
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz
Nawet na mistrzostwach Europy w pływaniu Marek się pojawił. Bynajmniej nie osobiœcie Uśmiech W ostatni dzień mistrzostw, kiedy włšczyłem telewizor żeby obejrzeć trochę zawodów usłyszałem znajome dŸwięki... po krótkiej chwili już wiedziałem, że nie może to być nic innego jak poczštek Heavy Fuel, i to w wersji koncertowej z on the night. Puszczali za każdym razem, kiedy pływacy wychodzili na halę :-)
It never rains around here
It just come pouring down
Odpowiedz
Aż mi się przypomniała pewna, jakże miła sytuacja sprzed lat bodaj trzech. W Wiœle co roku odbywa się Tydzień Kultury Beskidzkiej, a głównš ich częœciš sš koncerty w amfiteatrze. Jakšż sympatię wzbudzili we mnie operatorzy nagłoœnienia, robišc próby akustyczne za pomocš płyty (!Oczko money for nothing Uśmiech
Telegraph road roznoszšce się po niemal całym centrum wisły mmmmmmmmm....
seeEMILYplay
Odpowiedz
Aż czasem mi się wierzyć nie chce... Markie to ukryta potęga Duży uśmiech
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Odpowiedz
To musiało brzmieć fantastycznie :wub:
It never rains around here
It just come pouring down
Odpowiedz
Muzyka Marka w windach, na stadionach i pływalniach? A więc muzyka dla mas i jako tło do wypełniania i zapchania czasu a przy tym nawet nierozpoznawalna (oprocz nas) ? Troszkę zawsze kręce nosem ale też jest mi miło. Oczko Jednak takie miejsca pozbawiajš i odzierajš jš z kameralnoœci i osobistego z niš obcowania. Wiem czepiam się ale kiedy słysze Brothers In Arms np. w supermarkecie a potem słysze coœ innego i jakby z drugiego bieguna to doœć dziwnie się czuję :ph34r:
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Z reguły posiłki, ktore muszę jadać poza domem jadam tylko w tych restauracjach i barach gdzie dobrze grajš. Nie żadko w podróży zdarza mi się odwiedzić pięć knajp i wracać, po prostu do domu głodnym.
Ostatnie wakacje w Zakopanem, były jednak nie na głodnego. Na przeciwko Nosala jest œwietna stylowa knajpka(wszystko w niej stare radia,telewizory,narty,płyty etc). Wchodzę i spadm z nóg "LOCAL HERO"
Pytam kelnera(okazało się że właœciciel)"
"Mam nadzieję , że muzyka puszczana w głoœnikach nie jest dziełem przypadku"
No i się zaczeło. Zagorzały Fan, wieloletni uczestnik Rawa Blues, było o czym pogadać.
Tym razem posiłek wystygł, ale przecież nie to było najważniejsze.
W prezencie otrzymal odemnie film Jamborego Koncert-Berlin MK.

Piszecie ,że jest na całym œwiecie - ano jest.
MARK KNOPFLER - GÓRAL
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Dec 14 2005, 07:57 PM
MARK KNOPFLER - GÓRAL
a czasem nie MARK KNOPFLER- JANOSIK ? Oczko
Odpowiedz
Cytat: kiedy słysze Brothers In Arms np. w supermarkecie a potem słysze coœ innego i jakby z drugiego bieguna to doœć dziwnie się czuję
oj tak...znam to...Money for nothing, heh Uśmiech
seeEMILYplay
Odpowiedz