Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Witam

Może temat banalny albo i nie... Wielokrotnie œniło mi się, że byłem na koncertach DS lub MK, a jak z WAMI? Język
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
a mnie po nocach póki co œni się system anastomozujšcy doliny dolnej Odry Szczęśliwy
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
a ja dzisiaj zycze wam nieprzespanej nocy!!
szampanskiej i niezapomnianej...chociaz z tym moze byc roznie...w koncu wszystkiemu winne musujace wino B) Uśmiech
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Mi się kiedyœ œnił Mark grajšcy Wish you were here.

Również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Uśmiech
Markowego Sylwestra życzę!
Odpowiedz
A mi się wyœniła cała płyta Our Shangri-La No może prawie cała Oczko

Happy New Year!!!
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Po koncercie w Spodku œniło mi się ,że Marek zaprosił na spotkanie kilka osób i chyba byłem wœród nich "bo GO widziałem"

Teraz zbieram się na małš imprezkę.Poproszono mnie,żebym wybrał muzykę na tę szczególnš noc, i.... na nowo odkryłem płytę THE RAGPIKERS DREAM, za sprawa spotkania w Poznaniu.
Życzę wszystkim dobrej zabawy i SZCZƌLIWEGO NOWEGO ROKU.
Odpowiedz
Parę nocy temu œniłem, że jestem na koncercie MK, pod samš scenš, która była wyjštkowo niska. Wy też tam byliœcie, a także mnóstwo moich znajomych z dawnych lat. MK dużo opowiadał i żartował. Z piosenek zapamiętałem tylko "Back to Tupelo".
Odpowiedz
Wczoraj Shiver miał urodziny(1.01.06). Spóżnione ale za to jakie - Markowe życzenia od Andrzeja spóżnialskiego.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
shiver - wszystkiego dobrego, dzięki za Twojš stronę www
there used to be a little school here
where i learned to write my name...
Odpowiedz
No i Koobaa właœnie odleciał ...
Smutny

Ale już niedługo coœ tu napisze!!
Duży uśmiech
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
O kurczaki, szkoda.....Zawsze mówiłem ,że Cooba mierzy wysoko i życzmy mu jak najwyższech lotów.
Odpowiedz
..i miekkiego ladowania Uśmiech
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jan 5 2006, 03:29 PM
O kurczaki, szkoda.....Zawsze mówiłem ,że Cooba mierzy wysoko i życzmy mu jak najwyższech lotów.
Może Andrzeju po prostu wysokich, bo przy tych najwyższych jeszcze nam w kosmos poleci i co wtedy Uśmiech ??
It never rains around here
It just come pouring down
Odpowiedz
wtedy bedzie Cooba GAGARIN
Odpowiedz
Melduję, że wylšdowałem w jednym kawałku ...na drugim brzegu... Oczko
Bardzo Wam dziękuję za wspaniałe Spotkanie w Poznaniu, za wszystkie miłe Słowa i uznanie i za to, że dane mi jest spotykać się w tym Magicznym Miejscu z Wami codziennie - dzięki temu pobyt za Wielkš Wodš jest dla mnie dużo łatwiejszy. Te trzy tygodnie w Polsce były dla mnie NIESAMOWITE...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Bardzo przykro mnie o tym zawiadamiac ale:

Jutro wyprowadzam się na wieœ o nazwie Wełtyń. Tam najprawdopodobniej nie będzie internetu, to może być powodem dla którego przez bardzo długi czas nie będzi mnie na gg i wogóle w internecie. NIE BĘDZIE MNIE TEŻ NA FORUM.

Dlatego serdecznie dziękuje za wszystkie serdeczne chwile jakie tu spędziłem. Za każdy post w każdym temacie. Za każdš płytkę z bootlegiem jakš od was dostałem.

Na razie. B)

p.s.
mam nadzieję że te pożegnania okażš się zbędne i może TP podłšczy chociaż telefon w mojej wiosce abym mógł mieć chciaż modem
It's what it is...
Odpowiedz
Nie przejmuj się, nigdy nie ma tak Ÿle żeby nie mogło być gorzej. Znaczy się zawsze możesz skorzystać z internetu w szkole, no chyba że tam też nie ma, ale wtedy sš jeszcze miejsca zwane kafejkami internetowymi. No wiem wiem, wioska ale do miasta chyby czasem zajrzysz?? Ostatecznie pozostaje opcja odwiedzenia dobrych znajomych, którzy zawsze chętnie posłużš pomocš.

W każdym razie 3maj sie na tej wsi i do szybkiego "zobaczenia"
It never rains around here
It just come pouring down
Odpowiedz
Tawnuk nie martw się. Najważniejsze jest œwieże powietrze a z internetem tak bywa, że czasem w największej dziurze znajdzie się kilku zapaleńców którzy pomogš ci rozwišzać ten problem.
Odpowiedz
Oj !!! szkoda. Wierze jednak że coœ wymyœlisz.Czekamy na Ciebie - siła muzyki Marka musi zwycięzyć. Nie dopuszczam tej myœli że nie będzie Tawnuka, będzie nam brakowało Twoich wypowiedzi i aktywnego udziału na Forum.
Wracaj,wracaj Tawnuk, zbyt wiele tracimy Twojš nieobecnoœciš.
A i jeszcze jedno Gryfino leży ok. 80 km od Słubic, zatem wpadaj do mnie na internet(fajny basen tam macie w tym Gryfinie)
Odpowiedz
Dziekuję Dziadku za prezenty Noworoczne. Prawie wszystko zrozumiałem, ale jutro mam goœci w postaci moich przyjaciól(Ona tłumaczka przysięgła j.niem.) także skatuję te płytki jeszcze raz, żeby czegoœ nie pominšć w wypowiedziach chłopaków z DS.
Serdeczne dzieki jeszcze raz.
Odpowiedz