Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Tawnuk długo nie wytrzyma Uśmiech Wracaj szybko! Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Jak fajnie Koobaa, że wróciłeœ! Wprawdzie dzieli nas duuuuuża odległoœć, ale przyjemnie mie㠜wiadomoœć, że znów jest nas w tym kraju dwóch. Uśmiech
Odpowiedz
Mnie również jest raŸniej Olaf Uśmiech To wychylam Twoje Zdrowie (wprawdzie słabym kanadyjskim piwem ale szczerze i serdecznie Oczko)
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Robson przesyłka dotarla. Serdeczne dzięki.Przewalę jš(tę kasetę) ze 40 razy i między czasie przegram i odeœlę, zgodnie z Umowš Cywilno-Prawnš zawartš między naszymi stronami.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Bardzo się cieszę Uśmiech Cała przyjemnoœć po mojej stronie Oczko
Odpowiedz
Koobaa >> To u was nie ma polskiego piwa? Smutny
Odpowiedz
Olaph dzisiaj w nocy w Jeleniej Górze było -22 stopnie.Oj zawiało chyba z Kanady - brrr......
Gdzieœ Ty tam wyjechał przecież Jelenia to takie piękne miasto i jak wydzisz po Twoim wyjeżdzie nie ma teraz komu zagrzać "atmosfery".
Wracaj Olaph zgotujemy Tobie takie same serdeczne powitanie jak Coobie.
Odpowiedz
Andrzeju, w Ontario zima teraz słabiutka... To na pewno nie z Kanady zawiało. Uśmiech
Oczywiœcie, że moje miasto rodzinne jest piękne i kocham je na zabój. I, mimo że nie mieszkam tam od dobrych paru lat, tęsknię za nim bardzo.
Ale rzeczywistoœć twarda jest, a wyroki Allacha niezbadane, dlatego teraz jestem w Kanadzie. Najgorsze zaœ, że nie mam pojęcia, kiedy wrócę. Smutny

Hm... Właœnie sobie przypomniałem, że 6 lutego minie dokładnie 8 lat, od kiedy wyprowadziłem się z Jeleniej Góry. Tego dnia miałem obronę magisterki w Poznaniu, a wieczorem siedziałem już w pocišgu do Warszawy. W nocy zaœ prowadziłem swój pierwszy program w Kolorze. To były czasy... Wywracanie oczami
Odpowiedz
Olaf - polskiego piffka tu jak na lekarstwo... W Toronto i większych osrodkach polonijnych pewnie macie tam wybór niezły a ja tu tylko raz widziałem Żywczyka Oczko

Cytat:Wracaj Olaph zgotujemy Tobie takie same serdeczne powitanie jak Coobie.
Mówię Ci Olaf, chociażby dla TAKIEGO Przyjęcia warto się do naszej Ojczyzny wybrać raz po raz Uśmiech Jeszcze raz Dziękuję!
Odpowiedz
Żywiec, Tyskie, Leżajsk, Żubr i coœ tam jeszcze... Jest z czego wybrać. Ale u mnie od roku rzšdzi czeski Kozel. Uśmiech
Odpowiedz
:o o kurcze.... pozazdroscic.... Mnie poki co musi wystarczyc Moosehead i jemu podobne "specjaly"....
Odpowiedz
http://greenstreethooligans.com/one_bloo...eam001.mov

Jakieœ skojarzenia? :>
Odpowiedz
ej ale to jest celowy plagiat prawda? przecierz chyba takimi kretynami nie sš Uśmiech
Odpowiedz
dzisiaj urodziny ma SADE Uśmiech
jak ktos z was pofatyguje sie na strone wp i do galerii jej zdjec to przy 18 wszystko stanie sie... hmm...jasne jak slonce Duży uśmiech Oczko
no bo jak zostalo napisane ostatnio 'nie samym MK' Język
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
MARK UZDROWICIEL !!!!!!!!!!!!
To , że muzyka Marka leczy nasze dusze zdšrzyliœmy się już wszyscy przekonać.
Dziœ od rana boli mnie ucho i pół głowy mi rozrywa(to efekt cyklicznych wizyt na pływalni).Po południu mimo wszystko założyłem słuchaweczki i poleciało Communique.
I jak sšdzicie - przeszło?
No właœnie nie - ale kurcze jakoœ lżej.
Odpowiedz
I przyjemniej się uczy do egzaminów. Nie, nie tak miałem powiedzieć. Mniej ucišżliwie, bo nauka do egzaminów nie jest przyjemnoœciš. A i Marek cudotwórcš nie jest, i z katorgi nie zrobi przyjemnoœci, choćby nie wiem jakš piosenkę napisał. Ale fakt Andrzej, jakoœ tak lżej Uśmiech
It never rains around here
It just come pouring down
Odpowiedz
Andrzeju doskonały wybór Uśmiech Moja ulubiona Communique Najczęœciej powraca w letnie wieczory ale teraz kiedy marznę też musi Oczko

ps. ale póki co serdecznie polecam Stany Zjednoczone. Koncerty nie opuszczajš mojego odtwarzacza Oczko
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Jan 19 2006, 12:21 AM
MARK UZDROWICIEL !!!!!!!!!!!!
To , że muzyka Marka leczy nasze dusze zdšrzyliœmy się już wszyscy przekonać.
Dziœ od rana boli mnie ucho i pół głowy mi rozrywa(to efekt cyklicznych wizyt na pływalni).Po południu mimo wszystko założyłem słuchaweczki i poleciało Communique.
I jak sšdzicie - przeszło?
No właœnie nie - ale kurcze jakoœ lżej.
wygrzane lozeczko
cieplutkie mleczko
czosneczku zabek
slowem medycyna ludowa...
pomoc zawsze gotowa Duży uśmiech

p.s.
tylko nie przesadz z czosnkiem Oczko
acha...muzyke NAWa aplikowac mozesz bez ograniczen Uśmiech
ponoc nie wykryto efektow ubocznych...
co najwyzej rozentuzjazmowane uczestnictwo na niejakim forum.pl Uśmiech
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
ANIA
Z medycyny ludowej, która jak wiemy czyni cuda, ponoć jeszcze sš dobre dwie pięćdziesištki wódki z pieprzem i dziewięć tak sobie. Też pomaga - "na wszystko"
Odpowiedz
z medycyny ludowej, dla dziewczyn dobry jest na przeziębienie RUMJANEK:

RUM do brzuszka
JANEK do łóżka
Janek wyszczypie
...i po grypie
Oczko
there used to be a little school here
where i learned to write my name...
Odpowiedz