Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Witam

Czy ktoœ z Szanownych Forumowiczów dysponuje płytš Jimmiego Naila - "Tadpoles in a Jar"? Poszukuję jej od pewnego czasu ale jak dotšd bezskutecznie. Niby można by się pokusić o zakup na amazon.com ale niestety nie dysponuję kartš kredytowš. Byłbym wdzięczny za ewentulanš "koleżeńskš wymianę", bšdŸ innš formę udostępnienia tej pozycji.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Piękna płyta. I niezapomniane Lost. Niestety nie mam całej Smutny
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Skoro wštek "o wszystkim" i "o tym co komu w duszy gra!", to ja zapytam naszego Grzesia, albo Każdego z Was, czy udało się coœ od lipca zrobić z video z naszego zlotu?

Chciałbym go komuœ pokazać, a nie mogem Język I przy okazji sam zobaczyć Duży uśmiech

Istnieje już materiał na płycie z tego niewštpliwego wydarzenia, jest to uwiecznione gdzieœ?

Były chyba ze dwie kamery, to musi być!!
Uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by HOWARD@Feb 28 2006, 08:51 PM
Skoro wštek "o wszystkim" i "o tym co komu w duszy gra!", to ja zapytam naszego Grzesia, albo Każdego z Was, czy udało się coœ od lipca zrobić z video z naszego zlotu?

Chciałbym go komuœ pokazać, a nie mogem Język I przy okazji sam zobaczyć Duży uśmiech

Istnieje już materiał na płycie z tego niewštpliwego wydarzenia, jest to uwiecznione gdzieœ?

Były chyba ze dwie kamery, to musi być!!
Uśmiech
Ostatnio leciały urywki w CNN, a i cišgle już w nieskończonosć powtarzajš w naszym TVN.Wiem, że Grzegorz przeprawadzal rozmowy z Ninš Terentiew w sprawie emisji w "Dwojce", ale rezultatów nie znam.
Jak poleci jeszcze raz, w ktoryœ z tych programów - to nagram i przeœlę Tobie płytkę Howardzie.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Zlot został pięknie nagrany na płytkę i jakbyœ nie miał skšd wzišć bliżej (Kraków)

drogi Howardzie to chętnie Ci wyœlę - daj mi tylko cynk.

:ph34r:

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
O rany !!
To œwietnie...

OK, jakby co, to się zgłoszę do Ciebie.

Dzięki macsa!!

Andrzej, hehe, no to widzę, że zrobił furorę obraz z tego Zlotu, to była zabawa, jak sobie przypomnę to wszystko.. Ech, teraz tylko do Grzesia zagadać, czy Nina wyraziłš zgodę Duży uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Pojawiła się Dominika i Howard, ruch sie zrobił jak w piekarni.super Szczęśliwy
Odpowiedz
Coœ dla gitarzystów... Oczko
Odpowiedz
To powyżej jest superrr - można się poczuć jak wirtuoz Uśmiech) hehe
Odpowiedz
O tak Oczko Hihi.
Odpowiedz
Tak szybciutko aby Wam nie przeszkadzac... Oczko
Przesylam Wszystkim wirtualna ¨Postcard from Uruguay¨, gdzie aktualnie mnie zawialo.
Niedlugo wracam do forumowej codziennosci.
Pozdrawiam
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
No no no... !!!

KOOBAA !!!!!!!!!!

Jestem pelen podziwu :blink: i gratuluje! Duży uśmiech
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
ja chce (do) urugwajskiego slonka B) !!!!
bo u mnie znowu pada <_<
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by koobaa@Mar 7 2006, 03:06 AM
Tak szybciutko aby Wam nie przeszkadzac... Oczko
Przesylam Wszystkim wirtualna ¨Postcard from Uruguay¨, gdzie aktualnie mnie zawialo.
Niedlugo wracam do forumowej codziennosci.
Pozdrawiam
Cooba nasz Markowo-knopflerkowy pielgrzym.
Ciekawe czy w Urugwayu znajš Marka.
Cooba masz poważnš misję do spełnienia, a mianowicie zbadać wpływ muzyki Marka na muzykę indian urugwajskich(tych bez kokainowych - choć o takich tam ponoć ciężko). Jeszcze nikt na ten temat pracy doktorskiej nie napisał.
Jakby nie wiedzieli skšd pochodzisz, to powiedz Im, że z tego samego kraju co Tony Halik(młodsi forumowicze nie bedš wiedzieć kto to.... ale nieco starsi wiedzš)

No to co Cooba..... teraz czas na Papuę Nowš Gwineę(mój szwagier był tam kiedyœ Attache Kulturalnym w Polskiej Ambasadzie)
A co na to, nasi zawodowi forumowi geografowie?
Odpowiedz
geografowie sš ciagle w szoku... tez by tak chceli podróżować... Język sugeruję stworzyć Cooba's Route i nazwać odkryte lšdy (he he) nickami poszczególnych członków (bez głupich domysłów) Forum! Hough!
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Andrzej@Mar 7 2006, 09:30 PM
No to co Cooba..... teraz czas na Papuę Nowš Gwineę
Hehe, właœnie dziœ sobie odœwieżyłem "Arizona Dream" Uśmiech Jak oglšdaliœcie, to wiecie, dlaczego mi się skojarzyło Oczko
Odpowiedz
serwus, bracia i siostry...
zajmuje wasz czas bo chcialbym przezyc cos szczegolnego...
a mam nadzieje ze bedzie ta chwila spedzona na koncercie MK w hamburgu... choc jak mam byc szczery to nie mam watpliwosci ze juz nic nie bedzie porownywalne (subiektywnie) z koncertem na torwarze...
dopiero teraz udalo mi sie zorganizowac pieniadze dlatego prosilbym kogos o pomoc w zakupie biletu... chyba najlepiej aby byla to osoba z niemiec... jest ktos taki poza dziadkiem? do ktorego juz pisalem...
zostancie w zdrowiu...
&quot;Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę.&quot; Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
Jamm- spróbuj u Andrzeja, chociaż mogš być kłopoty. Huh
Odpowiedz
Czeœć Jamm- właœnie sprawdziłem jeszcze sš wolne miejsca.
Zobacz więc, które odpowiadałoby Tobie najbardziej, (Eventim) i napisz.
Chętnie zamówię bilet dla Ciebie. Pozdrawiam -Dziadek
Odpowiedz
No to fajnie Dziadek że kupisz bilet dla Jamma. Jestem z nim w stalym kontakcie i u mnie problem z kupnem polega na danš chwilę na tym, iz moj Holger wyjechal na szkolenie i może do soboty nie wrócić.Jeœli szkolenie w sobotę potrwa do godzin póżnych popoludniowych - no to wtedy w ogóle nie przyjedzie(bo to 700 km) na niedzielę do domu i zostanie na szkoleniu na drugi tydzień. Z Polski zamówić bilet to dodatkowa prowizja 30 EUR (bankowa).Zatem mamy problem rozwišzany , bo przecież Jamm musi być z nami. B)
Odpowiedz