Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra!
Dzisiaj z chłodnš głowš przeanalizowałem wczorajszy mecz:

-brawo za walkę, ale ludzie do cholery oni majš grać tak w każdym meczu: towarzyskim, eliminacyjnym czy na turnieju, łachy nie robiš, w koncu biorš za to kosmiczne pienišdze o których zwykły œmiertelnik może pomażyć

-rozbawił mnie Janas na konferencji prasowej: "Zewlakow zgłaszał zmiane od 20 minut (zszedł w 80 minucie) czyli goœciu na poziomie mistrzostw œwiata ma wydolnoœc na 60 minut!!! Ale przecież on ciężko pracuje: rano trzeba wstać, œniadanie i do samochodu, żeby zdšżyć na trening 2 godzinny, potem lunch i może trening, a może tylko odnowa biologiczna: sauna, basen, masaż itd a potem do domu. I tak przez cały tydzień, aż do meczu, czasem mecz 2 razy w tygodniu czyli musi na maksa dać z siebie 180 minut w tygodniu, normalnie współczucie, masakrycznie ciężka praca...

-casus Sobolewskiego, czyli jak sfaulować przeciwnika na œrodku boiska w niegroznej sytuacji i osłabić zespół w najważniejszym meczu na ostatnie 15 minut. Brawo za inteligencje i myœlenie na boisku!

-casus Żurawskiego: dwa mecze i dwa razy najsłabszy na boisku. Ale gdyby był serduchem z reprezentacjš i zależało mu na reprezentacji oraz był takim wielkim profesjonalistš, to powienien podejœć w przerwie do Janas i powiedzieć: Panie trenerze, zle sie czuje, jestem słaby, niech ktoœ inny powalczy. Bo Żurawski grał słabo i nawet nie walczył i to mnie boli bardzo.

to tyle na razie
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez bartekold - 08.10.2005, 15:31
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - przez pablosan - 15.06.2006, 20:26