17.07.2006, 16:34
Chyba nie jestem najlepszym doradcš bo paradoksalnie kiedy mi le nastawiam smutne płyty, ale co zrobić kiedy te smutne najpiękniejszymi sš i odwrotnie...Spróbuję:
Koniecznie pierwsze 3 plyty DS ze wskazaniem na Sułtanów, Down To The Waterline, Water Of Love, Southbound Again, Wild West End, Once Upon... Single Handed Sailor, Angel Of Mercy, Lady Writer, Portobello Belle, Tunnel Of Love, Hand In Hand, Skateaway I oczywicie moja ukochana Brothers In Arms i jak slusznie zauważył Hillbilly Ride Across The River.
Tak Cal przynosi ukojenie i uspokojenie na stargane emocje, podobnie A Shot At Glory i Golden Heart-chyba przez irlandzkie instrumenty które bardzo dobrze wplywajš na kondycję duszy.
Sailing To Philadephia, What It Is, One More Matinee- nie można o nich zapominać kiedy wokól szaro i beznadziejnie.
A Place Where We Used To Live, Back To Tupelo - to nic, że zrobi sie 'nostalgiczniej' z czasem podobne perły potrafiš przynieć radoć i spokój ducha.
Our Shangri-La, The Trawlerman's Song- obowišzkowo niezależnie od stanów ducha.
Ostatnia płyta oczywcie: Rollin'On, Love And Happiness, I Dug Up A Diamond.
Polecam też TNH Missing... i wspólnš płytę z Chetem Atkinsem.
Majkel zachowaj wrażliwoć i nie poddawaj się
Koniecznie pierwsze 3 plyty DS ze wskazaniem na Sułtanów, Down To The Waterline, Water Of Love, Southbound Again, Wild West End, Once Upon... Single Handed Sailor, Angel Of Mercy, Lady Writer, Portobello Belle, Tunnel Of Love, Hand In Hand, Skateaway I oczywicie moja ukochana Brothers In Arms i jak slusznie zauważył Hillbilly Ride Across The River.
Tak Cal przynosi ukojenie i uspokojenie na stargane emocje, podobnie A Shot At Glory i Golden Heart-chyba przez irlandzkie instrumenty które bardzo dobrze wplywajš na kondycję duszy.
Sailing To Philadephia, What It Is, One More Matinee- nie można o nich zapominać kiedy wokól szaro i beznadziejnie.
A Place Where We Used To Live, Back To Tupelo - to nic, że zrobi sie 'nostalgiczniej' z czasem podobne perły potrafiš przynieć radoć i spokój ducha.
Our Shangri-La, The Trawlerman's Song- obowišzkowo niezależnie od stanów ducha.
Ostatnia płyta oczywcie: Rollin'On, Love And Happiness, I Dug Up A Diamond.
Polecam też TNH Missing... i wspólnš płytę z Chetem Atkinsem.
Majkel zachowaj wrażliwoć i nie poddawaj się
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day